Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

5 hours ago, Moonwalker said:

da se popisa i posere po EU na temi o Iranu.

Na temi o Iranu se prenesu sramotne izjave EU funkcionera i političara vezane za rat u...

checks notes...

IRANU ohmy

...potom ljudi prokomentarišu kakvi su ljigavci, a "leave EU alone cry" ekipa skoči da objasni kako je EU bolja od Rusije i Srbije. Hvala e, nismo znali. Jel' imate nešto da kažete o izjavama EU zvaničnika, ili će trebati nekakav pečat na ausvajsu za kritiku briselskih uhljeba?

• Replies 10.9k
  • Views 974.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

2 hours ago, theanswer said:

Potpuno ali potpuno si neozbiljan sagovornik, apsolutno zaslepljen u svakom pogledu i svaki vid komunikacije sa tobom je izlišan. Za početak ovaj sedmi Amerikanac nije poginuo sa ostalih 6. Šta su koji moj radili u kontejneru niko ne zna, zvali Milana Tarota da im kaže kad će se oženiti i poudavati. Nepostojanje radara naravno da utiče na logistiku itd. Ma, i ja pokušavam objasniti nemoguće.

Veliki kontejner bio

About 140 U.S. troops have been wounded in the Iran war, including eight severely, the Pentagon says.

24 minutes ago, nautilus said:

Izgubili su sve simpatije umerenih ljudi koji su imali rezerve prema Palestincima zbog islamskog fudamentalizma.

Mislim da si uglavnom u pravu, ali za regular folks isključivo. Establišment - teško do nikako. Negde je na forumu bio grafik, AIPAC drži tipa 80% kongresa.

Just now, zorglub said:

Mislim da si uglavnom u pravu, ali za regular folks isključivo. Establišment - teško do nikako. Negde je na forumu bio grafik, AIPAC drži tipa 80% kongresa.

Cekamo midterms...

4 minutes ago, zorglub said:

To nije tako prosto. Cak i kad bi AIPAC davao pare 80% Kongresa daju i drugi. Kljuc je u tome koliko udela imaju te pare a to sigurno nije 100% za svakog kongresmena nego mozda 5-20% recimo. I onda ide racunica da li tih 5 ili 10% vredi vise od politicke cene koja se placa za podrsku. Do sada je ta racunica bila uglavnom pozitivna za vecinu Kongresa jer pro-Izraelska politika nije previse doticala prosecnog Amerikanca.

Ali sada, kada od levice do kranje desnice svi vicu da Amerika vodi rat za Izrael i kad svi placaju cenu tog rata na pumpi i inflacijom pred same izbore, svaka para od Izraela ce biti izborni otrov bez obzira na propagandu. Tako je bilo na kraju GWB mandata sa 25% podrske. Neke stvari se ne mogu vise ispeglati.

Za sad su demokrate imale jedan pokušaj da u prajmariju izaberu anti aipac kandidatkinju i propustile su je. Za par stotina glasova ali izgubila je.

@vememah Jel možaš negde da iskopaš, koliko su Rrusi posle 10-ak dana predviđali da će da traje SVO?

Nešto mi se ove dve nedelje priviđaju... )

Edited by radisa

Ja sam mozda (ili sigurno) u paranoji, ali tripujem da ove confusing izjave oko Irana namerno na ovaj nacin plasiraju. Ono kao ups ovo je teze nego sto izgled Iran se junacki brani ... (fakat je problem sa prolazom nafte itd ali ja mislim da su ukalkulisali i to). Ali deluje mi kao da se namerno signalizira da ce biti krace nego sto jeste a da se od starta ide na duzu pricu u kojoj je cilj temeljno unistavanje iranske infrastrukture i to ne samo vojne.

unable to carry out transactions.

Amid difficult economic conditions, many citizens say they currently have no effective access to banking services, and no official explanation has yet been released regarding the cause of the disruption.

https://x.com/iranriseonline/status/2031302658171019351

Precenjuje se, iako naravno nije beznacajan, uticaj izraelskog lobija ili cega vec u Americi. Preterivati s tim je idenje na ruku narativutm o jevrejskim zaverama i tome slicno...

Uostalom, da su u pitanju (samo) ubrizgane pare, arapska pozicije i mogucnosti ne bi bile ni malo losije od izraelskih...

SAD, bas kao i Rusija, kao i sve velike sile, ima sopstvene interese koje pokusava vise ili manje uspesno da stiti, bez obzira na to ko sedi u WH ili Kremlju, carevi, Staljin, Breznjev, Putin..., Regan, ovaj, onaj...

Na BI interes SAD je nestabilan BI u kome se one mogu postavljati kao arbitar - nista novo uostalom kada su velike sile u pitanju - smiritelj ili potpaljivac, kako kad...

Sa jednim pouzdanim i stabilnim saveznikom sto do sada nije uspeo da bude ni jedan arapski rezim.

Na stranu to i sto je Izrael itekako svestan da bi gubitak ili smanjenje americke podrske bilo ekstremno ozbiljna komplikacija...

5 hours ago, Roger Sanchez said:

Nijednu. Nijednu pistu, ni prebiti napadački avion, brodova nula, u Izraelu pogađaju gradove i grmlje. Ukrajinci su u prvih deset dana oborili dva Su-34.

Pistu za avion u pustinji vrv popravis za dva sata .A kako ide sa radarima pa evo malog primera iz J.Koreje.Kuma dala,kuma i uzela,sto bi rekli kod mene u kraju.Tko ce sada braniti demokraciju od zlocestoga Xi i njegovih miniona iz Severne Koreje?

Edited by askeladden

čuo se sa kumom u dohi, njemu šljaka kreće od vikenda(sportska dešavanja) deluje mu da se situacija bar u kataru polako vraća ka normali

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.