Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

1 hour ago, Roger Sanchez said:

image.png

Izvor jednak Lord Bebo-u..

• Replies 10.9k
  • Views 974.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

1 minute ago, Budja said:

Izvor jednak Lord Bebo-u..

LOL, you wish lolol

Da ne ulazimo u sve razlike, gđa Curkova barem zna arapski.

Primer: UAE tvrde da su od početka rata presreli 300 balističkih raketa (više nego Izrael) i 1300 dronova. Ko može da poveruje u te brojke treba ga poslati na psihijatriju.

Odnosno može da mu poveruje neko ko veruje da Ukrajina obara 500 dronova za noć. Isti je to mozak.

Edited by theanswer

8 minutes ago, Budja said:

Onda, kritikuj ekipu a ne brani EU.

Vrlo prosto.

Ovako disujes na svaki post kritike EU "a KGB?" cime deluje da branis stav EU oko agresije na Iran.

Ti radi i pisi sta ti hoces, a ja cu da pisem sta ja hocu i sta meni smeta. Moje pisanje uredjivati neces, niti ces mi ti postavljati okvire. Riport je na izvolte.

Bivsa crvena burzoazija pretvorena u «republikance za sirotilju», kuci krcmi, a decu drzi tamo gde pljuje, da joj ostane stoka sitnog zuba da rnta za njih. I sovjetska i srpska.

Edited by Moonwalker

1 minute ago, Roger Sanchez said:

LOL, you wish lolol

Da ne ulazimo u sve razlike, gđa Curkova barem zna arapski.

Da, i to je cini ekspertom za Iran. Stvarno nivo Lord Bebo.

42 minutes ago, Roger Sanchez said:

Kamiondžije rezervisti fantom

Jel to po NATO doktrini rezervisti, pa jos kamiondzije, neki nizi oblik zivota?

Koji je omjer po NATO standardima?

2, 3, 5...10 rezervista za 1 aktivnog...

1 minute ago, Budja said:

ekspertom za Iran

Gdje se piše ili tvrdi da je ona ''ekspert za Iran''? Nije, samo je ekspert za zdravi razum i vidi da Khameneima seniorima i juniorima i ostalim mulama u bespoštednoj borbi protiv agresora ne ide baš tako dobro kao u bespoštednoj borbi protiv vlastitih podanika.

Nego, brojimo te bezbrojne pogotke nakostriješenih pasdarana na Arape i Izrael, za to treba, jel, znati arapski i hebrejski.

7 minutes ago, Budja said:

Da, i to je cini ekspertom za Iran. Stvarno nivo Lord Bebo.

Njen tvit govori o pro-iranskim izvorima na Engleskom i arapskom koji navodno izmišljaju vojne uspehe. Već to što što piše pod svojim imenom je odvaja od Lord Bebo-a. "To make up for this abysmal performance, pro-Iranian tweeps in English and Arabic are making up victories and achievements that have little or no basis in reality, like Iran shooting down jets, capturing US special forces, or hitting U.S. vessels, or Hezbollah shooting down Israeli helicopters in Nabi Chit and capturing Israeli soldiers. None of this actually took place."

9 minutes ago, Roger Sanchez said:

...ekspert za zdravi razum i vidi da Khameneima seniorima i juniorima i ostalim mulama u bespoštednoj borbi protiv agresora ne ide baš tako dobro kao u bespoštednoj borbi protiv vlastitih podanika.

A jel tim zdavim razumom moze da se vidi kolika je trampova briga za podanike mula?

Ne moze nocu da spava sve pateci za ugnjetenim podanicima?

Il' ga/ih zulja nesto drugo kad je Iran u pitanju?

Rodjo, daj se dekaraMelizuj, kruha ti, dostizes andurila brzinom svetlosti...

ht7t.JPG

giphy.gif

Kako ih je omelo kad je riječ o presretaču? lolol

A svi poginuli Ameri bili su u jednom te istom nebranjenom objektu usred kontejnerske luke.

E, bas su nasli gde da cekaju da eksplozija oznaci kraj celodnevnog ramazanskog posta.... :)

Jel gubitak tih radara omeo ičije operacije, uključujući agresorske?

Ma da, beskorisni su bili ti radari što su plaćani i po milijardu dolara, promašena investicija, toliko da je njihovo odsustvo znatno skratilo vreme između uzbune i pada raketa pa su Ameri morali da dovlače nove.

https://x.com/MerruX/status/2030689499236143552

45 minutes ago, Roger Sanchez said:

Gdje se piše ili tvrdi da je ona ''ekspert za Iran''? Nije, samo je ekspert za zdravi razum i vidi da Khameneima seniorima i juniorima i ostalim mulama u bespoštednoj borbi protiv agresora ne ide baš tako dobro kao u bespoštednoj borbi protiv vlastitih podanika.

Nego, brojimo te bezbrojne pogotke nakostriješenih pasdarana na Arape i Izrael, za to treba, jel, znati arapski i hebrejski.

Где си студирао зрдав разум па дајеш сертификате?

Šta je u ovom ratu cilj Amerike i Izraela? Da se Iran razbuca u kameno doba? Da se trigeruje neki građanski rat i posledično raspad Irana poput rasula u Siriji? Smena režima?

Ovo se pretvorilo u ratovanje ratovanja radi. Svakako nisu planirali da ovo traje ovoliko dugo niti da se vlast mula stabilizuje nakon ubistva ajatolaha. I sad nema neke izlazne strategije, nemaš ni jasne mete u Iranu jer su sve ispogađali pa će početi gađati mostove, pruge, elektrane. Samo da gađaju nešto.

Pa dobro, lanseri I depoi projektila su glavne mete. Ali to nije proklamovani ratni cilj. I svakako su omanuli tu ali Izrael moze biti zadovoljen I prvim, do naredne runde. Naravno, ja ne znam koliko su I u ovome uspesni.

Edited by dillinger

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.