Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Prve (barem priznate) žrtve među izraelskim vojnicima od početka i to u južnom Libanu. Dvoje mrtvih.

Edited by theanswer

• Replies 10.9k
  • Views 974.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

UAE denies striking desalination facility in Iran, hits out at 'inappropriate' Israeli conduct

Abu Dhabi is "struggling to understand Israeli conduct and the nature of briefings coming out of Jerusalem," a source close to the Emirates told The Post.

A United Arab Emirates senior official denied to The Jerusalem Post that the country was involved in a strike against an Iranian desalination facility, contradicting claims made by a source familiar with the matter to The Post earlier on Sunday.

Abu Dhabi is "struggling to understand Israeli conduct and the nature of briefings coming out of Jerusalem," a source close to the Emirates told The Post, accusing Israeli officials of leaking reports of its attack in Iran.

"It is not appropriate for what is described as a "senior Israeli source” to speak on our behalf or spread rumors about the actions of another sovereign state," the source added. "This is a sovereign state that makes its decisions independently."

Jebajiga, ja kada pročitam u ratnim izveštajima Petah Tikva, prva asocijacija mi je

Edited by Zaboravan

Global News
No image preview

2 Toronto-area synagogues struck by gunfire overnight |...

A pair synagogues in Toronto and Thornhill were struck by gunfire overnight causing some damage. No injuries reported and police investigations continue.

18 hours ago, Ted said:

mislm da je ovo vrlo precizan i realističan presek stanja i perspektiva globalno, nakon pokretanja ovog suludog napada na Iran

za nas, uopšteno rečeno Evropljane i one koji gravitiraju ka EU, naročito je interesantan deo koji se odnosi na Evropu u svetlu ovog sukoba

preporučujem da se pogleda, odsluša

sve tacno, bez uvijanja, nema se sta dodati

Tucker Carslsson u epizodi, ja okrećem brod od ovih ludaka, vol 123

Da ponovimo, Mule su teološki normalnije od ovih ludaka koji su zajahali USA...

Čekaj, jel Mehdi u pravu da su ostavili Irance da se podave kad su im sjebali brod?

Zar to nije naki ratni zločin, ili tako nešto?

3 minutes ago, radisa said:

Tucker Carslsson u epizodi, ja okrećem brod od ovih ludaka, vol 123

Da ponovimo, Mule su teološki normalnije od ovih ludaka koji su zajahali USA...

Mule su zaista religiozne, za dobro i za lose, Ted Kruz je samo debil.

• Popular Post
52 minutes ago, Lucia said:

sve tacno, bez uvijanja, nema se sta dodati

Oba ova lika su placenici - Diesen redovan na propagandnom RT kanalu, cak je 2022 izdao knjigu o Rusofobiji, a Dzefri Sachs je vec mnogo iskusnjiji koruptni pseudo-akademik sa vezama sa ruskim mafija-oligarsima iz 90-tih i poslednje decenije kineskim interesima.

Da se razumemo, ovo nema nikakve veze sa ovim napadom na Iran koji smatram za zlocin u rangu ruskog napada na Ukrajinu.

Hoćeš da kažeš da je strani plaćenik.

A i domaci izdajnik, uz to.

6 hours ago, Roger Sanchez said:

Pucali su mašingeverima u nenaoružano žensko meso prije koju sedmicu, jel se to ne kvalifikuje?

Имаш снимак?

6 minutes ago, Verterdegete said:

Hoćeš da kažeš da je strani plaćenik.

Zaboravio je samo da doda na kraju - thank you for your attention on this matter.

Edited by harper lee

34 minutes ago, harper lee said:

Mule su zaista religiozne, za dobro i za lose, Ted Kruz je samo debil.

Он дебил није. Покварењак јесте. И страни агент.

33 minutes ago, radisa said:

Čekaj, jel Mehdi u pravu da su ostavili Irance da se podave kad su im sjebali brod?

Tako se piše po forumima i na mrežama, da...torpedirali i ostavili ih u vodi, pa ko preživi. Ovo što spominje da ni nacisti nisu to radili, video sam na jednom drugom forumu da su u II ratu navodno spasili neke Britance čiji je brod pretrpeo pogodak, vrlo slično ovome.

Da li je ratni zločin, to već ne znam...moralno svakako nije, ali ko te pita za moral u ratu.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.