Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Popular Post
10 minutes ago, kipo said:

Prdnuo i Marko Djuric. Lik je takva kreatura da importance citam kao impotence i to mi tako normalno od njega.

E neka se javio Kendall Roy impersonator. Bitno da ima šesnaest heštegova, zadovoljio formu. #Serbia #solidarity #security, #East i posebno važni #Middle hail

• Replies 11.1k
  • Views 992.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

2 minutes ago, levi said:

možda ne žele da završe ispod betona ako se sruši zgrada, ako ti nemaš ništa protiv naravno

Drastično je manja šansa da se sruši cela zgrada nego da se nešto sa nje odlomi i zgnječi im auto na parkingu.

Just now, Lo Zingaro said:

Kendall Roy 🤣🤣🤣

Nije moja šala:

34 minutes ago, Weenie Pooh said:

Spavati u automobilu je sjajno rešenje za kad bombe padaju hail Karoserija će te zaštititi samo tako.

Bice da ti nikad nisi bio bombardovan ili nisi preziveo zemljotres. Spavati u automobilu u toj situaciji, pogotovo u nekom sirem prostoru da nekakva pogodjena zgrada ne moze da ti padne na glavu je actually dobar izbor ako nemas bolji, a vecina ga nema. Automobile u nigdini niko ne gadja, ne mogu da posluze kao reper za projektile i ako su dovoljno udaljeni od ciljeva u njima mozes da stradas jedino od sekundarnih projektila poput srapnela ili vecih komada objekata koji su pogodjeni. Podrumi vecih objekata ako nisu projektovani kao sklonista pruzaju laznu sigurnost, u njima mozes da stradas na vise razlicitih nacina. Znam cak i ljude (uglavnom klaustrofobicne) koji su tokom bombardovanja radije spavali na krovu a ne u podrumu svojih zgrada jer su radije ginuli ako ih vec pogodi bomba nego da umru zatrpani u podrumima.

U sustini boljih resenja za takve situacije nema, samo manje losih. Najcesce zavisi od statistike i gospodina slucaja da li ce da zvekne tebe ili nekog drugog.

Edited by harper lee

2 minutes ago, Shan Jan said:

Promice mi logika ovoga. Da nisu zalutali dronovi?

Možda su stvarno gadjali nešto što su proglasili za metu.

Ja više mislim da im trenutno puca prsluk za Oman - oni imaju ideju, ne bez osnova, da uvuku ceo taj region u sukob jer kapiraju da Amerikancima i Izraelcima ne mogu ništa.

Prosto ih baš briga - kad ide june nek ide i uže.

1 minute ago, harper lee said:

Bice da ti nikad nisi bio bombardovan ili nisi preziveo zemljotres. Spavati u automobilu u toj situaciji, pogotovo u nekom sirem prostoru da nekakva pogodjena zgrada ne moze da ti padne na glavu je actually dobar izbor ako nemas bolji, a vecina ga nema. Automobile u nigdini niko ne gadja, ne mogu da posluze kao reper za projektile i ako su dovoljno udaljeni od ciljeva u njima mozes da stradas jedino od sekundarnih projektila poput srapnela ili vecih komada objekata koji su pogodjeni. Podrumi vecih objekata ako nisu projektovani kao sklonista pruzaju laznu sigurnost, u njima mozes da stradas na vise razlicitih nacina. Znam cak i ljude (uglavnom klaustrofobicne) koji su tokom bombardovanja radije spavali na krovu a ne u podrumu svojih zgrada jer su radije ginuli ako ih vec pogodi bomba nego da umru zatrpani u podrumima.

U sustini boljih resenja za takve situacije nema, samo manje losih. Najcesce zavisi od statistike i gospodina slucaja da li ce da zvekne tebe ili nekog drugog.

Da bi bilo jasno, ideja je bila spavati u autu na parkingu u kvartu tj stana.

Nemaju gde da se odvezu jer baš ne koriste offroad džipove a da bi otišli negde van pa jbg gola pustinja.

A spremni su za beduinski život kao ja za maraton.

Gadan pogodak Irana u Jerusalimu, nije konacan brij poginulih

8 minutes ago, harper lee said:

Spavati u automobilu u toj situaciji, pogotovo u nekom sirem prostoru da nekakva pogodjena zgrada ne moze da ti padne na glavu je actually dobar izbor ako nemas bolji, a vecina ga nema. Automobile u nigdini niko ne gadja, ne mogu da posluze kao reper za projektile i ako su dovoljno udaljeni od ciljeva u njima mozes da stradas jedino od sekundarnih projektila poput srapnela ili vecih komada objekata koji su pogodjeni.

Ako nemaš razlog da misliš da će ti ciljati zgradu, neuporedivo je bolje ostati u njoj nego na parkingu ispred nje.

Bezbroj je snimaka posledica bombardovanja na kojima oštećene zgrade stoje ali su zato sva vozila oko njih uništena.

Naravno da je bolje odvesti se van rizičnog područja, ali spavati u automobilu obično ne znači to.

2 minutes ago, Zaboravan said:

Nemaju gde da se odvezu jer baš ne koriste offroad džipove a da bi otišli negde van pa jbg gola pustinja.

• Popular Post
2 hours ago, Marcus Wulffings said:

Nanu li ti naninu😂😂😂

kad je izvadila nokte kogjitivne funkcije su mi stale lolol

moze da misli shta ko hoce, ali ova drzava direktno vrednuje i promovishe influenserke i seksualne radnice, ne hirurge i gradjevinske inzenjere. za hirurga chuo samo ko ima shuraka u dubaju. dakle nema veze sa iranom, ima veze sa trenutnim ustrojstvom nasheg drushtva i chinjenicom da smo mi na dnu i narichemo nad kucnom srebrninom (figurativno, jer nemamo). mojne se prenemazemo molila bih, naravno da niko ne zeli da snajka izgubi zivot, posao ce da nadje rolleyes

5 minutes ago, Zaboravan said:

A spremni su za beduinski život kao ja za maraton.

Ljudi panice u tim situacijama, svako misli da ima neku ideju koja ce da ga sacuva i njome se rukovodi. U sustini se radi o psihologiji vise nego o razumnosti i logicnosti tih ideja, potreba da imas utisak da si uradio sta god si mogao da bi se sacuvao. Sta god da ti glavu cini koliko-toliko mirnom je dovoljno dobro, ionako nema neke prevelike veze jer se na kraju svede na to da li imas ili nemas srece. Naravno, spavati u kolima u senci velikih objekata je logicki neodrzivo i glupo ali spavati u kolima na otvorenom prostoru je nesto drugo.

Just now, gospa buba said:

ova drzava direktno vrednuje i promovishe influenserke i seksualne radnice, ne hirurge i gradjevinske inzenjere.

Svaka drzava s razvijenim internetom radi to isto.

• Popular Post
Just now, harper lee said:

Svaka drzava s razvijenim internetom radi to isto.

zaposhljava ih u drzavnoj upravi i diplomatiji?

1 minute ago, gospa buba said:

zaposhljava ih u drzavnoj upravi i diplomatiji?

Ima i toga, samo u administraciji u SAD znam za nekoliko slucajeva, ali sam pre svega mislio na ono sto si napisala - vrednovanje i promovisanje.

Uostalom, u diplomatiji i nema neke narocite veze da li zaposljavas influensera ili gradjevinskog inzenjera/lekara. Ni jedni i drugi nemaju sta da traze u diplomatiji osim ako nemaju sekundarnu edukaciju ili radno iskustvo u toj oblasti.

4 hours ago, Marcus Wulffings said:

Trebaće vam malo jači stomaci i creva od kevlara da biste isprocesuirali svu ovu, ali i nadolazeću količinu nepravde.

-1

Potrošio sam creva i stomake kad sam video svojim očima posledice štrojenja i guljenja kože (jer opozicija) do stomaka naživo u istom potezu. Istina malo me trigerovalo pucanje u glave ponedeljkom i u stomake utorkom, ali brzo se upadne u apatiju. Ovih godina me više trigeruje kad zalivaju izvore vode betonom ili seku maslinjake...

Edited by Desmond Bojčinski

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.