Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

oman kaze da iran zeli deeskalaciju

trump tvrdi isto

sve to na cnn-u

• Replies 11.1k
  • Views 992.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

9 minutes ago, Emerald said:

Tramp nudio Iranu odmah primirje ali je Iran odbio

"Mislili smo da ce trajati cetiri-pet dana". I to mi je odnekud poznato.lolol

4 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ono što vidim na snimku sam i sama prošla, tako da....ne u Dubaiju, u Beogradu.

U kontekstu svega što se trenutno dešava ili se dešavalo tokom prethodne godine, i ako tamo nema mrtvih (jel ima?), nije smešno ali brate nije ni za reakciju ovih razmera

Ja te pitam, da imaš nekog bitnog dole u arabijama sad, trenutno, da li bi ti bilo smešno?

1 minute ago, Filozof manijak said:

Ja te pitam, da imaš nekog bitnog dole u arabijama sad, trenutno, da li bi ti bilo smešno?

Ali važi i obrnuto, ako nemaš nikog, briga je nesrazmerna. Problem je, ne daj bože, razumeti, da neko ima a neko nema nikog tamo a da se piše na jednom mestu.

Ljudi, o cemu vi pisete. Ako nemate empatije za neke profesije ne morate to da naglasavate, dovoljno je da precutite.

Da li postoji informacija, koliko Iran ima dronova/projektila da u narednom periodu gadja po komsiluku ? Zar nije bila prica da su se prilicno istrosili u 12-dnevnom ratu ?

Cisto da se zna projekcija koliko dugo ce da rovare okolo, mada mislim da se Izraelski avioni slobodno setaju iranskim vazdusnim prostorom.

Tvrde Izraelci da su Iranci obnovili dosta kapaciteta u međuvremenu.

IDF: 2,000 bombs dropped on Iran already, equal to 50% of total from June 2025's 12 Day War

Israel was disappointed that after it brought Tehran down from as many as 3,000 missiles in June to around 1,300, in only eight months, Iran was able to rebuild and return to the 2,500 missile level.

The IDF said on Sunday night that it had dropped 2,000 bombs on Iran since Operation Roaring Lion started on Saturday morning.

Air force sources said that the 2,000 bombs in two days was so fast that it was equal to the pace that they had dropped bombs in June's Operation Rising Lion during a six-day period.

A major goal of this operation is to carry out a comprehensive "root canal" of every aspect of the Islamic Republic's ballistic missile apparatus.

Israel was disappointed that after it brought Tehran down from as many as 3,000 missiles in June to around 1,300, in only eight months, Iran was able to rebuild and return to the 2,500 missile level.

Further, it was disappointed to see how quickly the Islamic Republic replaced the around 200 missile launchers which it destroyed in June 2025.

IAF goals include bombing Iran's ability to develop missiles, not just construction factories

The air force said that the goal this time is not only to bomb central factories for building the missiles, but also all of the various raw elements needed to develop missiles, so as to set Iran back far more and longer in terms of any ability to rebuild the ballistic missile threat.

Air force sources acknowledged that they have lost some drones to Iranian air defenses, but said that the volume of drones lost was relatively small and was having no impact on the intense and rapid pace of bombing it was carrying out.

https://www.jpost.com/middle-east/iran-news/article-888415

Edited by vememah

Joj moje lično.....lično su mi ginuli i od snajpera i od bombe....snimak ribe koja radi najbolje što može a mi ovde pravimo ludilo od toga što je nekom bilo smešno. Dok danas ko zna koliko ljudi umotavaju tamo u kese, čime se mi bavimo

2 minutes ago, stajebrebilo said:

Da li postoji informacija, koliko Iran ima dronova/projektila da u narednom periodu gadja po komsiluku ? Zar nije bila prica da su se prilicno istrosili u 12-dnevnom ratu ?

Cisto da se zna projekcija koliko dugo ce da rovare okolo, mada mislim da se Izraelski avioni slobodno setaju iranskim vazdusnim prostorom.

Navodno 100.000 Gerana uštekanih

3 minutes ago, harper lee said:

Ljudi, o cemu vi pisete. Ako nemate empatije za neke profesije ne morate to da naglasavate, dovoljno je da precutite.

Praviti od ovoga temu uopšte je budalaština.

Ursula se pridruzuje pozivima za regime change. To ja ta Evropa kojoj tezimo.

The risk of further escalation is real. This is why a credible transition in Iran is urgently needed. One that restores stability and paves the way for a lasting solution. This must mean the halt of Iran's military nuclear and ballistic missile programmes and the end of destabilising actions on air, land and at sea. Above all, it must reflect and support the democratic aspirations of the brave people of Iran.

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Joj moje lično.....lično su mi ginuli i od snajpera i od bombe....snimak ribe koja radi najbolje što može a mi ovde pravimo ludilo od toga što je nekom bilo smešno. Dok danas ko zna koliko ljudi umotavaju tamo u kese, čime se mi bavimo

nekad se prosto može i prećutati

5 minutes ago, harper lee said:

Ne samo to. Eksplicitno je napisano i masovno podržano da je bilo ko ko nedajbože pogine u Dubaiju sam kriv za svoju sudbinu jer eto, šta je imao da traži u "rizičnom području".

Meni je to neshvatljivo.

Edited by Halvard

4 minutes ago, harper lee said:

.

Priznajem da mi nije bas jasno ovo sa Dubaiem, cini mi se od strane uglavnom srpskih forumasa.

Jel to nesto pretpostavljam vezano za Vucicevu elitu , ili nesto drugo?

.

1 minute ago, Budja said:

Ursula se pridruzuje pozivima za regime change. To ja ta Evropa kojoj tezimo.

The risk of further escalation is real. This is why a credible transition in Iran is urgently needed. One that restores stability and paves the way for a lasting solution. This must mean the halt of Iran's military nuclear and ballistic missile programmes and the end of destabilising actions on air, land and at sea. Above all, it must reflect and support the democratic aspirations of the brave people of Iran.

Radi žena udarnički, preko vikenda hail Džabe su je sprdali kad je inicijalno rekla da će sazvati neku komisiju u ponedeljak.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.