Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 11.1k
  • Views 992.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

war there were four aerial refueling aircraft; now there are about 50.

“In effect, there are fuel stations in the sky for anyone who needs to refuel. In the coming days, people will be stunned by what has been achieved,” the officials said.

Source: Yinon Magal

https://x.com/clashreport/status/2028050488814415989

https://x.com/clashreport/status/2028043978252206504

“The help you wished for has arrived.”

https://x.com/clashreport/status/2028039591945462223

1 hour ago, Zaboravan said:

Dosta prolazi. Polupali us bazu, cia zgradu, trgovački centar, aerodrom više puta, hotele...

Ovi moji baš u panic modu, nemaju neko sklonište blizu, klinac istraumiran, muž joj dramoser, više štete nego koristi... Jedva ga ubedio sinoć da ne spavaju u automobilu.

Spavati u automobilu je sjajno rešenje za kad bombe padaju hail Karoserija će te zaštititi samo tako.

2 hours ago, kipo said:

Kakve to veze ima sa ovim topikom i ovom temom? A sve i da ima, zar forumasi treba da ne budu pravdoljubivi i brizni prema obicnom covjeku u Iranu ili bilo gdje? Cemu to nepotrebno izdrkavanje ovde?!

Kada cete prestati da obracate paznju na padobrance od par postova koji se iznenada pojave da vam pokazu kakvi ste ljudi?

6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Spavati u automobilu je sjajno rešenje za kad bombe padaju hail Karoserija će te zaštititi samo tako.

Ma... Pokidao mi živce. Ideja do ideje. A u kući hanzaplast nema.

5 hours ago, mackenzie said:

Diplomata pronadjen iznenadjen laznim pregovorima s ciljem da se kupi vreme do vojne intervencije koja je odavno odlucena.

Odakle li mi je samo to poznato? Neverovatno ali izgleda da je tacno da kad covek dovoljno dugo pozivi sve se stvari na kraju pokazu u svojoj pravoj prirodi. Usluga istorijske dijalektike ljudima cijim mozgovima je lako manipulisati lazima, podvalama i propagandom.

3 minutes ago, harper lee said:

Kada cete prestati da obracate paznju na padobrance od par postova koji se iznenada pojave da vam pokazu kakvi ste ljudi?

Dzaba hiljade postova ako tu nema nikakve pameti. Samo jedno te isto ponavljanje o sveckoj nepravdi i zamlacivanje. Sve isto od 1 do beskonacnog posta.

7 minutes ago, Zaboravan said:

Ma... Pokidao mi živce. Ideja do ideje. A u kući hanzaplast nema.

Primetio sam da ljudi koji najviše paniče nikad i ni za šta nisu pripremljeni. Valjda zato i paniče

1 minute ago, JozoMujica said:

Primetio sam da ljudi koji najviše paniče nikad i ni za šta nisu pripremljeni. Valjda zato i paniče

Ima nas raznih: pripremljeni koji paniče, pripremljeni koji ne paniče, nepripremljeni koji paniče, i (realno najmudriji) nepripremljeni koji ne paniče fantom

Prdnuo i Marko Djuric. Lik je takva kreatura da importance citam kao impotence i to mi tako normalno od njega.

3 minutes ago, JozoMujica said:

Mene napušio što sam mu rekao da kupi/napravi neku prvu pomoć... Italijan. fantom

5 minutes ago, kipo said:

Prdnuo i Marko Djuric. Lik je takva kreatura da importance citam kao impotence i to mi tako normalno od njega.

Opa znaci Srbija mala Francuska.

1 hour ago, Marcus Wulffings said:

Iran prvi put napao Oman

Zar i svoje prijatelje?!?!

Promice mi logika ovoga. Da nisu zalutali dronovi?

32 minutes ago, Weenie Pooh said:

možda ne žele da završe ispod betona ako se sruši zgrada, ako ti nemaš ništa protiv naravno

2 minutes ago, Shan Jan said:

Promice mi logika ovoga. Da nisu zalutali dronovi?

Ili su ugostili neku od američkih fregata...pa, kao, sasvim slučajno im se omaklo

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.