Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

17 minutes ago, Emerald said:

u Karaciju ali se pucalo po demonstantima, ima mrtvih.

Srecom sam bio tamo 1. Februara a ne 1. Marta 😬

• Replies 11.1k
  • Views 992.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

4 hours ago, pbg12345 said:

neki postovi od sinoc bas nisu dobro ostarili

Teško je svet videti iz Srbije neautoritarnim očima, gde je sve teorija zavere i propagandna aktivnost.

Nadam se da će se danas pobrinuti za Laridžanija. Vreme je da plati za januarska ubijanja.

Edited by Facundo Orellana

Siguran sam da se kolega Iranac sinoc napio cim je cuo za ubistvo Khameneija, ali meni sve ovo toliko gadno, svet i inace odvratan postaje jos odvrataniji. Kocnice ne postoje.

No image preview

Grateful of the UAE's exceptional efforts in keeping...

Grateful of the UAE's exceptional efforts in keeping the country and region safe, successfully intercepting 137 ballistic missiles and 209 drones launched by Iran. We are closely monitoring the situat

Razni neki opsesivni tipovi slave exceptional results na linkedinu, samo što nije još gotovo.

Izrael gadja delove Teherana

1 minute ago, glibav said:

Siguran sam da se kolega Iranac sinoc napio cim je cuo za ubistvo Khameneija, ali meni sve ovo toliko gadno, svet i inace odvratan postaje jos odvrataniji. Kocnice ne postoje.

Čovek bi pomislio kad čita forume da smo mi Srbi najplemenjtiji narod na svetu. Da ovde vladaju najveci standardi, najveca briga o čoveku. Da ovde brinemo o deci i starima kao u Norveskoj. A u stvari sve suptotno. Zemlja u kojoj zivimo razvala ali zato forumska briga o svetskoj nepravdi na najvisem nivou. Pa cak i gadjenje.

Nas brat Nahjana ne shvata, zasto

Trebaće vam malo jači stomaci i creva od kevlara da biste isprocesuirali svu ovu, ali i nadolazeću količinu nepravde.

7 hours ago, Roger Sanchez said:

Sravnili su sve i svašta, samo punu školu nisu. Koji humanisti heart

Promašio si poentu, taj post nije odbrana Rusa, na čijoj strani sigurno nisam, već primer kako je preglupo uvlačiti ih u ovu priču kada su oni na čijoj je strani autor posta, prvim potezom u ovom novom ratu, izvršili jeziv ratni zločin.

Grešna mi duša. ali grohotom se smejem na postove o tragediji koja je zadesila turiste i turiste u Dubajiu.

Od one naše influenserke koja izveštava on the fejs of d plejs do ona dva veseljaka iz KKP koji su otišli na provod i kurve a završiće kao kolateralna šteta.

4 hours ago, pbg12345 said:

neki postovi od sinoc bas nisu dobro ostarili

simpaticni univerzalni strucnjaci, riznice znanja

Sve sami digitalni preduzetnici i preduzetnice.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.