theanswer Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 sunce ti jebem samo što ne popuše netanjahuu na kepitolu
Muwan Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Kontam da kongresmen koji se zezne da ne uputi standing ovation od 30 sekundi na svaki započet minut vremena može komotno da se pozdravi sa bilo kakvom ozbiljnom političkom karijerom. Sa te strane gledano u pitanju je mala investicija u budućnost.
marv Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Sto ste se vi toliko vozbudili oko bibija i gopovaca, a ne bunite se oko toga sto ce bo da dopusti iranu nuklearke? Ah, jes, udarice zli iranci za nekih 5-10 godina, kad bo bude u penzijici, pa ce opet neko drugi da bude kriv. more... niko nece da dopusti iranu nuklearke, to zna i sam bibi. ali ovde ne govorimo o tome nego o nevidjenoj drskosti ove fashiste, ne bi smeo ovako provocirati makar obama i poklonio nuklearke iranu, mislim sigurno ne bi smeo da se ovaj ne naziva barak husein obama na drugu stranu malko mi je drago sto ponizavaju obamu samo zato sto poslednjih godina pokusavao da bude veci republikanac o busha malog
Аврам Гојић Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 ne znam da li uopšte postoji presedan za ovako nešto.
marv Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 btw umesto ove predizborne farse u kongresu mogao je da trazi od amera da zaprete da ce bombardovati izrael ukoliko bibi ne pobedi na izborima
Аврам Гојић Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 kaže bomba je "weeks away". da neće da počne rat pred izbore?
Prospero Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 (edited) aplauz posle svake rečenice, uz glasno navijanje Edited March 3, 2015 by Prospero
theanswer Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 kolektivni orgazam na tviteru. wtf? kakav god da je nije kao orgazam u sali.
gone fishing Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 dobiće upalu mišića od silnog ustajanja i sedanja na svakih 20 s
marv Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 na kraju ce spiker napraviti lapsus "elvis has left the building"
Recommended Posts