Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Sasvim je normalno i razumljivo da kod nas mnogi podrzavaju autokratske rezime sirom sveta, ptice rodjene u kavezu misle da je letenje bolest.

• Replies 10.9k
  • Views 973.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

4 minutes ago, Radoye said:

Mene je iznenadilo koliko Iranaca (kanadskih) odjednom pocelo da priziva Pahlavija, donedavno ga nisu uopste pominjali kao faktora za bilo sta. Moji poznanici su svi sad za njega, kazu i njihove familije u Iranu isto.

Verovatno nemaju neku političku organizaciju koja se uopšte mogla etablrati kao opozicija režimu u samom Iranu. Uslov da bi partija postojala je da ne dovodi u pitanje ustavni-verski poredak.

26 minutes ago, Jeremija said:

Sasvim je normalno i razumljivo da kod nas mnogi podrzavaju autokratske rezime sirom sveta, ptice rodjene u kavezu misle da je letenje bolest.

Bombardovati svaki kavez, sloboda nema alternativu!

sreca je da postoje nezavisni zapadni mediji i istinoljubivi aktivisti na internetu, inace ne bi smo znali sta se desava i sta nam je raditi...

ako se i potkrade pokoji snimak koji nije sa lica mesta, to nije radi obmane, nego zbog nedostatka stvarnih snimaka i sto vernije ilustracije

42 minutes ago, Weenie Pooh said:

Bombardovati svaki kavez, sloboda nema alternativu!

Još da ti i ovi tvoji istomišljenici nadjete ko ovde priziva bombardovanje?

Jebao vas Izrael i Amerika, sa Pahlavijem i ekipom. Ne verujem da ni oni sami sebe podržavaju u vecini.

Pa kako znate šta se dešava u Iranu? Kome verujete? Ja ne znam

Ozbiljno pitam, zanima me

https://www.index.hr

17 minutes ago, opalac said:

Kolektivni Zapad seje propagandu kako je Irankama i Irancima pod Mulama lose a zapravo je sve pet. Platili su i podbunili šačicu od par miliona ljudi da ide ispred snajpera i rizikuje zivot za Šolaka i Soroša, Greta Tunberg neverue.

Mule isključile i internet i starlink uz pomoć Kineza da bi istina izbila na videlo.

23 minutes ago, opalac said:

iranci su okupili ambasadore vaznijih evropskih zemalja, i pustaju im snimke sa protesta, ono majdan-stajl, mirni demonstranti sa dugim cevima pucaju u policiju....

U prevodu: nema intervencije, barem ne još.

Screenshot_2026-01-13-00-10-14-215_com.twitter.android-edit.jpg

13 minutes ago, dragance said:

Jebao vas Izrael i Amerika, sa Pahlavijem i ekipom. Ne verujem da ni oni sami sebe podržavaju u vecini.

Promaklo ti je da SAD i Izrael već neko vreme vrše agresiju na Iran i da najavljuju da će oni da sruše iranski režim?

Promaklo ti je da kao alternativu nude povratak monarhije/Pahlavija, iako i sam kažeš da ga niko ne podržava?

Ne znaš da su baš oni s drugarima srušili demokratija u Iranu i doveli na vlast dedu od ovog Pahlavija?

Promaklo ti je da su SAD Venecuelu proglasile kolonijom, a da najavljuju da će da to urade i s delom Danske?

Na kraju, ali najbitnije, promaklo ti je da zajednički na surov način sistematski ubijaju stotine hiljada ljudi?

Pričaš o pravoj strani. Ne znam po kom kriterijumu su oni danas prava strana.

Narod Irana će verovatno jednom vratiti demokratiju. Sigurno je neće vratiti oni koji su je ukinuli u saradnji s potomcima onih koji su im pomogli da je ukinu.

2 minutes ago, duma said:

Promaklo ti je da SAD i Izrael već neko vreme vrše agresiju na Iran i da najavljuju da će oni da sruše iranski režim?

Promaklo ti je da kao alternativu nude povratak monarhije/Pahlavija, iako i sam kažeš da ga niko ne podržava?

Ne znaš da su baš oni s drugarima srušili demokratija u Iranu i doveli na vlast dedu od ovog Pahlavija?

Promaklo ti je da su SAD Venecuelu proglasile kolonijom, a da najavljuju da će da to urade i s delom Danske?

Na kraju, ali najbitnije, promaklo ti je da zajednički na surov način sistematski ubijaju stotine hiljada ljudi?

Pričaš o pravoj strani. Ne znam po kom kriterijumu su oni danas prava strana.

Narod Irana će verovatno jednom vratiti demokratiju. Sigurno je neće vratiti oni koji su je ukinuli u saradnji s potomcima onih koji su im pomogli da je ukinu.

Promaklo ti je da uopšte nisam na strani ni Amerike, Izraela i one koje oni guraju?

2 hours ago, Radoye said:

Mene je iznenadilo koliko Iranaca (kanadskih) odjednom pocelo da priziva Pahlavija, donedavno ga nisu uopste pominjali kao faktora za bilo sta. Moji poznanici su svi sad za njega, kazu i njihove familije u Iranu isto.

u SAD su najglasniji i najuticajniji monarhisti koji su nakon revolucije pobegli pre svega u Kaliforniju. bivši pripadnici vladajuće kaste, pa se neki nadaju da bi mogli da se vrate i ponovo guze.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.