Monday at 13:251 day Popular Post To je ta osovina, Rusija/Iran/SrbijaJa mislio zajebava se covek, suvise je stereotipno: em putinoguz, em arabofil, em mrzi sčiftare, em pravoslavac koji dudla polumesec pa kako da ti se ne polomi mozakEvo nedavačkog vlažnog sna na izvolte (valjda nije neki od nikova sa foruma) Edited Monday at 13:251 day by Caligula
Monday at 13:291 day Što se USA baza u Siriji tiče, skoro su se Kurdi žalili da Ameri odlaze odatle, ostaje ih šaka jada, reda radi. I da će opet oni možda biti na udaru, pošto im je USA tu bila jedini saveznik, odnosno nisu ih napadali
Monday at 13:341 day 2 hours ago, zorglub said:Još uvek niko nije napustio forum? A od skorijih slomova mi je urnebesno prozivanje ljudi koji su se zezali za odsustvo Trampovog vojnog umešateljstva, u fazonu - ha, vidite da je ratni zločinac kao i svi potusi pre njega! "Zezali"Kako čudan način da se napiše "zalegli na rudu"...
Monday at 14:581 day 1 hour ago, Caligula said:To je ta osovina, Rusija/Iran/SrbijaJa mislio zajebava se covek, suvise je stereotipno: em putinoguz, em arabofil, em mrzi sčiftare, em pravoslavac koji dudla polumesec pa kako da ti se ne polomi mozakEvo nedavačkog vlažnog sna na izvolte (valjda nije neki od nikova sa foruma)Dakle Izrael i za tebe lično radi prljavi posao?
Monday at 15:031 day 13 minutes ago, Weenie Pooh said:Guaido govna da jede.Sto me podseca na nekog. To je te siledzijske prodane tupave sline koje misle da im je bog dao nesto jer su se rodili sa titulom koja vise nista ne vredi.
Monday at 15:041 day Just now, Shan Jan said:Sto me podseca na nekog. To je te siledzijske prodane tupave sline koje misle da im je bog dao nesto jer su se rodili sa titulom koja vise nista ne vredi.Bez kralja, ne valja!Bez šaha nema sevdaha!
Monday at 15:101 day 2 hours ago, Shan Jan said:Samo da kazem da u danasnjem svetu ne postoji vise totalna izolacija. Rusija je to lepo dokazala.. Tacno, samo ja ne mislim da bi Kina i Rusija bili odusevljeni jos jednom nuklearnom silom. Svet je pokvaren. Njima vise odgovora padanje Irana pod njihov uticaj..Za Iranom i bombom, mogu da se ocekuju i drugi, prvo Turska.. Kakav je smisao u bombi , ako je imaju svi? Veliki na to tako gledaju , ne vazno da li su na istoku ili zapadu. .
Monday at 15:211 day 8 hours ago, braca said:Definiši "ližu mu bulju"...Niko od njih nije promenio mišljenje, on je i dalje klovn i nesposobni idiot, vidi samo kako Melonijeva prevrće očima na G7 samitu...E sad, rodilo se, valja ga ljuljati, i.e. ameri ga ponovi izabrali, i dalje je USA najjača sila na svetu, i vojno i ekonomski, valja sa njima saradjivati i preživeti ove 4 godine... Svi su dosad shvatili da ga je najlakše preveslati ako mu tapšeš po ramenu i govoriš mu da je najjači baja...Kaze Braca da su Ursula, makron, Starmer, Merz ucili od Vucica a ne brata Sija.
Monday at 15:221 day Ne znam odakle im te nade u promenu rezima, to jedino ako usetaju marinci u Teheran a i tada verovatno ne.
Monday at 15:291 day 40 minutes ago, Weenie Pooh said:Guaido govna da jede.Šta mu znači "... you will have to face justice. But we will not repeat the mistakes in other failed transitions". Edited Monday at 15:301 day by mackenzie
Monday at 15:401 day Elem, povećavaju se izgledi za Iranski odgovor Amerikancima koliko večeras. Američki zvaničnici procenjuju da će odgovor biti u roku od dan, dva. Iranski zvaničnici anonimno tvtde da je odluka doneta o odgovoru, da se samo biraju ciljevi trenutno. Katar je upravo zatvorio vazdušni prostor, bar do večeras.