Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

2 hours ago, Amos said:

Mene nervira licemerje, kad tvoja strana roka onda se gleda strogo iz real politik ugla. Kad tudja strana roka onda se gleda iz moralnog ugla.

1l4sao.jpg

Još uvek niko nije napustio forum? unsure

A od skorijih slomova mi je urnebesno prozivanje ljudi koji su se zezali za odsustvo Trampovog vojnog umešateljstva, u fazonu - ha, vidite da je ratni zločinac kao i svi potusi pre njega! laugh

• Replies 4k
  • Views 407.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pt 2.0
    pt 2.0

nije nas niko "pritisnuo" nego je u okviru velike akcije repatrijacije isluženog nuklearnog goriva iz nekoliko zemalja istočne evrope nazad u rusiju i naše isluženo gorivo završilo tamo odakle je i do

• theanswer
    theanswer

• Hermetico
    Hermetico

Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

Posted Images

.

Taj potres mozga se u Ukrajini na obe strane zove obicna kontuzija i uglavnom se ne ide u bolnicu ) Malo bi ljudi ostalo na liniji fronta.

Mozda si ti u pravu, mozda ta blisko istocna filozofija casti, i cuvanja obraza ih povede ka direktnom odgovoru.

Mislim da bi to bilo dodavanje na volej.

I da je asimetrican odgovor mnogo mudriji za njihove interese.

.

Edited by barba

8 minutes ago, theanswer said:

Američka ambasada u Kataru objavila shelter in place do daljeg za američke građane

.

Izvor za napad na bazu.. Zanimljiv nalog, oni prenose i za ambasadu..

OK, to je kineska državna TV.

13 minutes ago, barba said:

Mozda si ti u pravu, mozda ta blisko istocna filozofija casti, i cuvanja obraza ih povede ka direktnom odgovoru.

Onda bi odavno prangijali na sve strane i za Sulejmanija, i za Hanijea, i za ambasadu u Damasku... Ovako sve suzdržani i telegrafisani odgovori, što je Izrael iskoristio...

2 minutes ago, Zabalujev said:

OK, to je kineska državna TV.

Onda bi odavno prangijali na sve strane i za Sulejmanija, i za Hanijea, i za ambasadu u Damasku... Ovako sve suzdržani i telegrafisani odgovori, što je Izrael iskoristio...

.

Da, zato i mislim da su oni mudriji od toga da razvale naprimer bazu u Kataru koja je centar americke komande za BI i Centralnu Aziju... A imaju cime, i nikakav pvo to ne moze da spreci.

Uostalom sve baze u zalivskim stranama oni koriste i sa domacim vojnicima, to bi bilo sirenje rata.

Ovaj rat je zakonomerni nastavak linije Gaza, Hezbola, Sirija.. A ako pogledas jos dalje Irak, Libija ...

Oni vise i nemaju drugu opciji osim da trpe i budu dzak za udaranje.

Kako ja vidim imali su dve..

Da prihvate davno uslove US, i prestanu da sire svoj uticaj u regionu... Kuba je jos uvek komunistcka ali je prestala da bude kriva za sve kad je odustala od sirenja revolucije.

Druga opcija, je da se zatvore , odu u totalnu izolaciju i naprave bombu.. Kao Kim, njega niko ne dira.

Sto sad postaje prilicno realna opcija.

Iran je mislio da ce nesto ispregovarati.. Ili da ce uspeti da ih drzi na distanci.

.

• Popular Post

😁

Samo da kazem da u danasnjem svetu ne postoji vise totalna izolacija. Rusija je to lepo dokazala.

15 minutes ago, Shan Jan said:

Samo da kazem da u danasnjem svetu ne postoji vise totalna izolacija. Rusija je to lepo dokazala.

Bez brige, postojala bi opet ako bi se okupile i poklopile okolnosti

28 minutes ago, Shan Jan said:

Kako to misliš, u kom periodu?

1 hour ago, zorglub said:

1l4sao.jpg

Još uvek niko nije napustio forum? unsure

A od skorijih slomova mi je urnebesno prozivanje ljudi koji su se zezali za odsustvo Trampovog vojnog umešateljstva, u fazonu - ha, vidite da je ratni zločinac kao i svi potusi pre njega! laugh

Ništa od ovoga ne bi bilo da je pobedio Bajden/Kamala.

Svet bi danas bio mirnije i bezbednije mesto, niko nikome ne bi jebao mater... fantom

10 minutes ago, Muzzy said:

Kako to misliš, u kom periodu?

Upravo u ovom danasnjem. Veci problem im je trosak rata nego izolacija koju Zapad pokusava da sprovede.

6 minutes ago, Zaboravan said:

Ništa od ovoga ne bi bilo da je pobedio Bajden/Kamala.

Svet bi danas bio mirnije i bezbednije mesto, niko nikome ne bi jebao mater... fantom

Kamala bi se kliberila i lupetala po obicaju, a Bajden bi jednostavno zaboravio.

fantom

6 minutes ago, kronostime said:

Kamala bi se kliberila i lupetala po obicaju, a Bajden bi jednostavno zaboravio.

fantom

Ali ne bi žuto govno bačilo bonbu nego bi bastion demokratije spasio svet od ludaka.

A neki ne bi imali ovaj lom u glavi, demokratija protiv mula.

Nije idealna ta demokratija ali je najbolje što imamo.