Monday at 11:091 day 2 hours ago, Amos said:Mene nervira licemerje, kad tvoja strana roka onda se gleda strogo iz real politik ugla. Kad tudja strana roka onda se gleda iz moralnog ugla.Još uvek niko nije napustio forum? A od skorijih slomova mi je urnebesno prozivanje ljudi koji su se zezali za odsustvo Trampovog vojnog umešateljstva, u fazonu - ha, vidite da je ratni zločinac kao i svi potusi pre njega!
Monday at 11:101 day .Taj potres mozga se u Ukrajini na obe strane zove obicna kontuzija i uglavnom se ne ide u bolnicu ) Malo bi ljudi ostalo na liniji fronta.Mozda si ti u pravu, mozda ta blisko istocna filozofija casti, i cuvanja obraza ih povede ka direktnom odgovoru.Mislim da bi to bilo dodavanje na volej.I da je asimetrican odgovor mnogo mudriji za njihove interese.. Edited Monday at 11:111 day by barba
Monday at 11:201 day 8 minutes ago, theanswer said:Američka ambasada u Kataru objavila shelter in place do daljeg za američke građane. Izvor za napad na bazu.. Zanimljiv nalog, oni prenose i za ambasadu..
Monday at 11:241 day OK, to je kineska državna TV. 13 minutes ago, barba said:Mozda si ti u pravu, mozda ta blisko istocna filozofija casti, i cuvanja obraza ih povede ka direktnom odgovoru.Onda bi odavno prangijali na sve strane i za Sulejmanija, i za Hanijea, i za ambasadu u Damasku... Ovako sve suzdržani i telegrafisani odgovori, što je Izrael iskoristio...
Monday at 11:371 day 2 minutes ago, Zabalujev said:OK, to je kineska državna TV.Onda bi odavno prangijali na sve strane i za Sulejmanija, i za Hanijea, i za ambasadu u Damasku... Ovako sve suzdržani i telegrafisani odgovori, što je Izrael iskoristio.... Da, zato i mislim da su oni mudriji od toga da razvale naprimer bazu u Kataru koja je centar americke komande za BI i Centralnu Aziju... A imaju cime, i nikakav pvo to ne moze da spreci. Uostalom sve baze u zalivskim stranama oni koriste i sa domacim vojnicima, to bi bilo sirenje rata. Ovaj rat je zakonomerni nastavak linije Gaza, Hezbola, Sirija.. A ako pogledas jos dalje Irak, Libija ... Oni vise i nemaju drugu opciji osim da trpe i budu dzak za udaranje.Kako ja vidim imali su dve.. Da prihvate davno uslove US, i prestanu da sire svoj uticaj u regionu... Kuba je jos uvek komunistcka ali je prestala da bude kriva za sve kad je odustala od sirenja revolucije. Druga opcija, je da se zatvore , odu u totalnu izolaciju i naprave bombu.. Kao Kim, njega niko ne dira. Sto sad postaje prilicno realna opcija. Iran je mislio da ce nesto ispregovarati.. Ili da ce uspeti da ih drzi na distanci. .
Monday at 12:311 day Samo da kazem da u danasnjem svetu ne postoji vise totalna izolacija. Rusija je to lepo dokazala.
Monday at 12:471 day 15 minutes ago, Shan Jan said:Samo da kazem da u danasnjem svetu ne postoji vise totalna izolacija. Rusija je to lepo dokazala.Bez brige, postojala bi opet ako bi se okupile i poklopile okolnosti™
Monday at 12:581 day https://x.com/SprinterObserve/status/1937117521662107884Ne znam da li je tačno, prenosim u nadi da jeste. Edited Monday at 13:051 day by Rudolf Pingvinoglu
Monday at 13:001 day 28 minutes ago, Shan Jan said:Samo da kazem da u danasnjem svetu ne postoji vise totalna izolacija. Rusija je to lepo dokazala.Kako to misliš, u kom periodu?
Monday at 13:041 day 1 hour ago, zorglub said:Još uvek niko nije napustio forum? A od skorijih slomova mi je urnebesno prozivanje ljudi koji su se zezali za odsustvo Trampovog vojnog umešateljstva, u fazonu - ha, vidite da je ratni zločinac kao i svi potusi pre njega! Ništa od ovoga ne bi bilo da je pobedio Bajden/Kamala. Svet bi danas bio mirnije i bezbednije mesto, niko nikome ne bi jebao mater...
Monday at 13:111 day 10 minutes ago, Muzzy said:Kako to misliš, u kom periodu?Upravo u ovom danasnjem. Veci problem im je trosak rata nego izolacija koju Zapad pokusava da sprovede.
Monday at 13:111 day 6 minutes ago, Zaboravan said:Ništa od ovoga ne bi bilo da je pobedio Bajden/Kamala.Svet bi danas bio mirnije i bezbednije mesto, niko nikome ne bi jebao mater... Kamala bi se kliberila i lupetala po obicaju, a Bajden bi jednostavno zaboravio.
Monday at 13:141 day http://youtube.com/post/UgkxhNwauvPkJ6Gu_6JMfW39vtFZgV3xyWik?si=HJq_A0owITAHMtER
Monday at 13:241 day 6 minutes ago, kronostime said:Kamala bi se kliberila i lupetala po obicaju, a Bajden bi jednostavno zaboravio.Ali ne bi žuto govno bačilo bonbu nego bi bastion demokratije spasio svet od ludaka. A neki ne bi imali ovaj lom u glavi, demokratija™ protiv mula. Nije idealna ta demokratija™ ali je najbolje što imamo.