Monday at 10:161 day 6 minutes ago, SNARC said:Nisi ti bas skoro isao ulicom ? Mi imamo drugara u parkicu iz ZimbabveaBas zato i kazem. Ima ih, nije da ih nema uopste ali opet strce i nisu svakodnevnica. U Iranu inace od stranaca mozes videti samo Ruse i Kineze koji su tu na svojim projektima. I jedni i drugi strce u odnosu na fizionomiju lokalaca.
Monday at 10:251 day Od američkih medija morning Joe u punom cheerleading modu, ništa neočekivano naravno, slično je i sa CNN-om gde Vesli Klark svršava. Uhvatio sam jedno oprečno mišljenje na CNN-u gde je čovek rekao otprilike sledeće: Tramp je ušao u pregovore sa Iranom dobro, ali je na pola pregovora usvojio ono što mu je Netanjahu rekao a to je 0 enrichmenta što nije imalo nikakve šanse da prođe kod Iranaca, Kaže da će ovo sada naterati Irance na to da do nuklearke dođu na potpuno tajni način, da za proizvodnju nije potrebno veliko industrijskog tipa postrojenje kao što je u Fordou, već da se to može uraditi na mnogo manjem prostoru.. Edited Monday at 10:261 day by theanswer
Monday at 10:411 day 1 minute ago, barba said:.Iran napao bazu US na severo istoku Sirije, iVest neproverena))).This is huge, ako je istina. Tesko mi je da poverujem. Sravnice ih USA ako su to uradili.
Monday at 10:461 day 2 minutes ago, Shan Jan said:This is huge, ako je istina. Tesko mi je da poverujem. Sravnice ih USA ako su to uradili.Pa već su im gađali baze, prazne, naravno. Sve ovo može da bude da bude i dogovor, ništa me ne bi iznenadilo od ove ekipe.
Monday at 10:461 day nove smernice tj fokus:Israel is targeting the core levers of Iranian state power in its latest wave of airstrikes: -Iranian Broadcasting Authority -IRGC Headquarters -IRGC-linked media outlets -Prison holding political dissidents -Office the Ideology Headquarters-Ministry of Energy facilities -Follow-on strikes near Fordow nuclear site(zatvor - ni manje ni više nego zloglasni Evin, i to izdvojenu upravnu zgradu )
Monday at 10:471 day 2 minutes ago, Shan Jan said:This is huge, ako je istina. Tesko mi je da poverujem. Sravnice ih USA ako su to uradili..Ono sto sam uhvatio za sad - ruski deo tg preneo vest sa kineske tv))...Jedan kanal tvrdi da je bio u pitanju minobacacki napad, dakle nekog od proksija.Ta verzija ako je sve tacno , uklapa se u verziju "impotentnog" napad zarad ocuvanja obraza..Kroz neko vreme videcemo ima li istine uopste u tome.. Edited Monday at 10:481 day by barba
Monday at 10:501 day 3 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Pa već su im gađali baze, prazne, naravno. Sve ovo može da bude da bude i dogovor, ništa me ne bi iznenadilo od ove ekipe.Kad, gde? Ne znam nista o tome.2 minutes ago, barba said:Jedan kanal tvrdi da je bio u pitanju minobacacki napad, dakle nekog od proksija.Ta verzija ako je sve tacno , uklapa se u verziju "impotentnog" napad zarad ocuvanja obraza..Ovo ima smila, Iran uvek moze da pere ruke od USA a da kaze svojem narodu da je odgovorio. To je mozda i najbolji odgovor za brz kraj rata.
Monday at 10:561 day 4 minutes ago, Shan Jan said:Kad, gde? Ne znam nista o tome.Kada su im roknuli onog generala pre neku godinu, čini mi se...možda grešim.
Monday at 10:581 day 1 minute ago, Rudolf Pingvinoglu said:Kada su im roknuli onog generala pre neku godinu, čini mi se...možda grešim.. Ne gresis... To je bio odgovor za ubistvo Sulejmanija u Iraku. .
Monday at 11:001 day 1 minute ago, barba said:.Ne gresis... To je bio odgovor za ubistvo Sulejmanija u Iraku..Dobro je, znači da još nisam skroz izlapeo.
Monday at 11:021 day Ako se napad uopšte desio, to je neki izolovani incident koji nema veze sa iranskim odgovorom. Iran će odgovoriti na određeni način, ali će odgovoriti sigurno. Verovatno će dati upozorenje Amerima kako bi ih sklonili u bunkere kao što je bio slučaj sa Al Asad bazom. Nije tačno da je ta baza bila prazna, bila je puna američkih vojnika samo su bili u bunkerima i skloništima ali je napad bio te siline da su dosta njih bili povređeni i transportovani u Nemačku zbog simptoma potresa mozga. Nekoliko desetina vojnika se još posle toga javljalo medicinskom staffu da se ne osećaju dobro itd.
Monday at 11:091 day Američka ambasada u Kataru objavila shelter in place do daljeg za američke građane