Arkadija Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Sol je konacno pravi sef CIA koji se ponasa kao sef CIA, koji spletkari kao sef CIA. Nije emotivni starac koji juri svoju zenu koju nije vidjao pola svog braka, oprasta joj prevare i emotivno se vezuje za agente koje je stvorio. Ovako pokazuje svu brutalnost koju sef CIA treba da ima, kao i bilo koji spijun na ovom svetu. Avaj, posle 4. epizode ništa ne ukazuje da je Sol glavni puppetmaster. Sa druge strane Alison se ponaša i deluje onako kako ja priželjkujem, već 5 sezona, da se ponaša Keri.
ObiW Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Meni je pomalo smesna scena kad Ker crta (gledaocima) i objasnjava svoju bolest, kako ce se ponasati i sl. Mora da je bilo komentara da glumica luduje povremeno a da gledaoci ne kapiraju zasto, pa je to moralo biti objasnjeno. Gledaoci su ukapirali kako se bipolarna Keri Matison ponasa bez lekova jos u prvoj sezoni. Ona verbalizacija simptoma bipolaranosti je bila neophodna da bi se objasnilo zasto muz nije pobegao glavom bez obzira kada mu se zena u roku od dva dana bez ikakvog razloga pretvorila u psihoticnu lujiku.
Milosh76 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 (edited) Avaj, posle 4. epizode ništa ne ukazuje da je Sol glavni puppetmaster. Sa druge strane Alison se ponaša i deluje onako kako ja priželjkujem, već 5 sezona, da se ponaša Keri. Mislio sam na spletkarenje oko ambasadora i njegove "krivice" jer imaju idiote u IT sluzbi u CIA odeljenju u Berlinu! :D Edited October 26, 2015 by Milosh76
zoki Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Na stranu Kvinovo ranjavanje (promašio je arteriju, samim tim mi nije mi ništa, nema veze što je metak prošao kroz pola stomaka ), 1 dobra epizoda..Sledi kvalitetno raspetljavanje nadam se
Milosh76 Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Na stranu Kvinovo ranjavanje (promašio je arteriju, samim tim mi nije mi ništa, nema veze što je metak prošao kroz pola stomaka ), 1 dobra epizoda..Sledi kvalitetno raspetljavanje nadam se Zar nije receno da se ne otkrivaju detalji u seriji makar 2 dana nakon izlaska, je ne mozemo svi da gledamo isto vece?!
zoki Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Nisam ti otkrio ni procenat epizode, to je možda i najmanje bitan deo, a i ne mogu spoiler preko TT-a..
Weenie Pooh Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Na stranu Kvinovo ranjavanje , 1 dobra epizoda.
Arkadija Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 I ja. Ovoliko plotova i tvistova nije odavno bilo u jednoj epizodi. I samo jedna reč na kraju. Alison.
stajebrebilo Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Solova epizoda sa dokumentima me podsetila na '3 dana kondora' sa R. Redfordom... slučajno poslato sa TT
3opge Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 odlicna epizoda. prosla je bila najgora ikada.
Recommended Posts