Jump to content
IGNORED

Homeland

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted
ma ne, nego u snimku koji ja imam isekli su reči poput "shit", "fuck" i tome slično, a i blurovali sise i dupeta angry.gif
Oh, da. Sve je bilo, bez zamućivanja i utišavanja. Ti si verovatno nabasao na skriner ili vebizodu.
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

212

• Lrd

132

• MayDay

89

• Milosh76

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da li je ovo normalna verzija houmlenda?

Homeland S01E01 WEB HDRip XVID AC3 HQ Hive CM8

Posted

Mislim da ne, onaj "WEB" mi je sumnjiv i vuce na "webizodu". Sacekaj do 2. oktobra kad ce ionako da izadje.

Posted

ja sam skinuo i odgledao taj, nidjenista mu ne fali.

Posted

ja imam nešto sa "WEB" u sebi, cenzurisano je.

Posted

Ja imam baš tu i ništa joj ne fali.
Posted

ja sam skinuo tu i video sise :wub:
Posted

Dobar Houmlend, prica obecava. Malo mi se doduse prikenjalo od mnostva klisea ali dobro, nisam ni ocekivao savrsenu seriju. U svakom slucaju cu nastaviti da gledam.

Posted
Dobar Houmlend, prica obecava. Malo mi se doduse prikenjalo od mnostva klisea ali dobro, nisam ni ocekivao savrsenu seriju. U svakom slucaju cu nastaviti da gledam.

sta znam, meni je malo glupo sto je odmah u prvoj epizodi jasno da je sardzent brodi preobracen, mogli su tu pricu malo da razvuku, inace serija ima potencijalal jedino taj malo pre opisani detalj donekle ubiva suspens™

Posted

sta znam, meni je malo glupo sto je odmah u prvoj epizodi jasno da je sardzent brodi preobracen, mogli su tu pricu malo da razvuku, inace serija ima potencijalal jedino taj malo pre opisani detalj donekle ubiva suspens™

Ma meni je sve bilo previse predvidivo, to mi se ne svidja uopste.

Posted

ja očekujem da se oko onih "signala" razvije neki obrt, inače ću biti pomalo razočaran. ali svakako ću nastaviti da pratim.

Posted

rejtinzi za homeland? da vidim dal da se nadam necemu ili ce je ukinuti uskoro

Posted
rejtinzi za homeland? da vidim dal da se nadam necemu ili ce je ukinuti uskoro
ja se iskreno nadam da neće. čini mi se da ima potencijala.
Posted (edited)

Sumnjam da ce je ukinuti, to je Showtimeova serija. Ne znam kakvi su rejtinzi, ali kriticari su je gotovo jednoglasno proglasili najboljom serijom trenutno, i generalno odlicnom serijom.

Edited by gervasius twinkleminkleson