Arkadija Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ma ne, nego u snimku koji ja imam isekli su reči poput "shit", "fuck" i tome slično, a i blurovali sise i dupeta Oh, da. Sve je bilo, bez zamućivanja i utišavanja. Ti si verovatno nabasao na skriner ili vebizodu.
Feindouno Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Da li je ovo normalna verzija houmlenda? Homeland S01E01 WEB HDRip XVID AC3 HQ Hive CM8
Mauci Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Mislim da ne, onaj "WEB" mi je sumnjiv i vuce na "webizodu". Sacekaj do 2. oktobra kad ce ionako da izadje.
gervasius twinkleminkleson Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 ja sam skinuo i odgledao taj, nidjenista mu ne fali.
Alphons Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ja imam nešto sa "WEB" u sebi, cenzurisano je.
Arkadija Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Da li je ovo normalna verzija houmlenda? Homeland S01E01 WEB HDRip XVID AC3 HQ Hive CM8 Ja imam baš tu i ništa joj ne fali.
pp34 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Da li je ovo normalna verzija houmlenda? Homeland S01E01 WEB HDRip XVID AC3 HQ Hive CM8 ja sam skinuo tu i video sise
Feindouno Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dobar Houmlend, prica obecava. Malo mi se doduse prikenjalo od mnostva klisea ali dobro, nisam ni ocekivao savrsenu seriju. U svakom slucaju cu nastaviti da gledam.
Čutura Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dobar Houmlend, prica obecava. Malo mi se doduse prikenjalo od mnostva klisea ali dobro, nisam ni ocekivao savrsenu seriju. U svakom slucaju cu nastaviti da gledam. sta znam, meni je malo glupo sto je odmah u prvoj epizodi jasno da je sardzent brodi preobracen, mogli su tu pricu malo da razvuku, inace serija ima potencijalal jedino taj malo pre opisani detalj donekle ubiva suspens™
Feindouno Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 sta znam, meni je malo glupo sto je odmah u prvoj epizodi jasno da je sardzent brodi preobracen, mogli su tu pricu malo da razvuku, inace serija ima potencijalal jedino taj malo pre opisani detalj donekle ubiva suspens™ Ma meni je sve bilo previse predvidivo, to mi se ne svidja uopste.
Alphons Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 sta znam, meni je malo glupo sto je odmah u prvoj epizodi jasno da je sardzent brodi preobracen, mogli su tu pricu malo da razvuku, inace serija ima potencijalal jedino taj malo pre opisani detalj donekle ubiva suspens™ ja očekujem da se oko onih "signala" razvije neki obrt, inače ću biti pomalo razočaran. ali svakako ću nastaviti da pratim.
pp34 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 rejtinzi za homeland? da vidim dal da se nadam necemu ili ce je ukinuti uskoro
steins Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 rejtinzi za homeland? da vidim dal da se nadam necemu ili ce je ukinuti uskoroja se iskreno nadam da neće. čini mi se da ima potencijala.
gervasius twinkleminkleson Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 (edited) Sumnjam da ce je ukinuti, to je Showtimeova serija. Ne znam kakvi su rejtinzi, ali kriticari su je gotovo jednoglasno proglasili najboljom serijom trenutno, i generalno odlicnom serijom. Edited October 5, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Recommended Posts