Amos Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Pa evo, JJ ukinuo clonetroopere i vratio stormtroopere, znaci drzi se definisanog u oridzinal trilodziju :D Nije ih on ukinuo vec Palpatin, vrlo brzo nakon osvete Sita.
Sludge Factory Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Nije ih on ukinuo vec Palpatin, vrlo brzo nakon osvete Sita. Da, to je tacno, lose sam se izrazio. Hteo sam reci da, bar u tom segmentu, JJ uredno/logicno nastavlja putem koji je utabala originalna trilogija (doduse, nista njih nece spreciti da opet uvedu klonove u pricu ako budu hteli/im treba). Inace, najvise nade u ovaj film uliva to sto je Lawrence Kasdan tu i pise scenario, a izgleda da je generalno zaduzen za ovu novu trilogiju i za spin-offove koji su u planu (ili bar za neke).
goofs Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Nisam neki superfan SW pa se ne sećam filmova - je l se hvataju oni u gard dok se mačuju? Ako ne onda onaj balčak nema baš nekog smisla jer samo za to i služi.
Sludge Factory Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Zanimljiva teorija o novom macu. Naravno, potencijalni spojleri, vodite racuna.
Ajant23 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ma, bezveze, crvena je simol i komunizma i hrišćanstva. Onda je bila ozloglašena u doba hladnog rata i pripadala je negativcima, sada se vraća u pozitivnu konotaciju uz apsurdno mahanje krstom. Smaranje...
Weenie Pooh Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) Ja sam uvek za nerd rage, ali ovde mi stvarno nije jasno u čemu je problem. Ima balčak, big fucking deal. Kažu, kao, nema smisla jer drugi lightsaber verovatno ne bi ni zakačio to crveno sa strane nego bi prosekao kroz metal i odmah u ruku. A ako nema nikakav balčak, onda se to kao ne bi dešavalo? Rasprava o strukturalnoj logici apsolutno nerealnog solid-state-laser oružja. Hvataju se ljudi za sitnice bezveze. Edited December 2, 2014 by Weenie Pooh
Ajant23 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) A, crveni je i dalje negativan? Heh, ništa onda, izgleda da ću morati da gledam ceo film da bih išta smisleno napisao o njemu... Edited December 2, 2014 by Ajant23
vathra Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ja sam staroverac, priznajem samo ono što je definisano u A New Hope, Empire Strikes Back i Return Of The Jedi. Eventualno i iz KOTOR serijala. EU интеграције су неминовне. ПС питање за кладионицу - хоће ли у новим филмовима бити евокси или Џар-Џар?
teacher Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 EU интеграције су неминовне. ПС питање за кладионицу - хоће ли у новим филмовима бити евокси или Џар-Џар? jar-jar nije ekonomski isplativ... na evoksima su zgrnute milijarde od prodaja figurica...
katodik Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Zar nisu Evoksi izumrli u Endor holokaustu? Na kraju ROTJ?
Sludge Factory Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) Colbert objasnio! http://thecolbertreport.cc.com/videos/umsrnb/lightsaber-controversy Edited December 2, 2014 by Sludge Factory
Ajant23 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Dobro, nije samo on, valjda je tu i čitav tim scenarista sa kojim deli zasluge...
Recommended Posts