Jump to content

Star Wars

Featured Replies

Pa evo, JJ ukinuo clonetroopere i vratio stormtroopere, znaci drzi se definisanog u oridzinal trilodziju :D

Nije ih on ukinuo vec Palpatin, vrlo brzo nakon osvete Sita. 

• Replies 2.2k
  • Views 209.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Morao sam da gledam ovaj teshki crap, zbog kolega. @Pokojni Ruxin kaže da je plot najprecenjenija stvar i tražiti plot holes je uzaludno. OK, a šta je to plot. Mislim, ima onaj jedan film, čitav plot

• Filozof manijak
    Filozof manijak

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Posted Images

Nije ih on ukinuo vec Palpatin, vrlo brzo nakon osvete Sita. 

Da, to je tacno, lose sam se izrazio. Hteo sam reci da, bar u tom segmentu, JJ uredno/logicno nastavlja putem koji je utabala originalna trilogija (doduse, nista njih nece spreciti da opet uvedu klonove u pricu ako budu hteli/im treba). 

Inace, najvise nade u ovaj film uliva to sto je Lawrence Kasdan tu i pise scenario, a izgleda da je generalno zaduzen za ovu novu trilogiju i za spin-offove koji su u planu (ili bar za neke). 

Nisam neki superfan SW pa se ne sećam filmova - je l se hvataju oni u gard dok se mačuju? Ako ne onda onaj balčak nema baš nekog smisla jer samo za to i služi.

Ma, bezveze, crvena je simol i komunizma i hrišćanstva. Onda je bila ozloglašena u doba hladnog rata i pripadala je negativcima, sada se vraća u pozitivnu konotaciju uz apsurdno mahanje krstom. Smaranje...

Ja sam uvek za nerd rage, ali ovde mi stvarno nije jasno u čemu je problem. Ima balčak, big fucking deal. Kažu, kao, nema smisla jer drugi lightsaber verovatno ne bi ni zakačio to crveno sa strane nego bi prosekao kroz metal i odmah u ruku. A ako nema nikakav balčak, onda se to kao ne bi dešavalo? :blink:

Rasprava o strukturalnoj logici apsolutno nerealnog solid-state-laser oružja. Hvataju se ljudi za sitnice bezveze.

e2ad53c96cb08a09385869ebd7f1e440.gif

28052e733ba2533a2a237f351d5e5199.gif

091d01312c1e8eb25bf4cda972b2fbea.jpg

Edited by Weenie Pooh

A, crveni je i dalje negativan?

Heh, ništa onda, izgleda da ću morati da gledam ceo film da bih išta smisleno napisao o njemu...

Edited by Ajant23

Ja sam staroverac, priznajem samo ono što je definisano u A New Hope, Empire Strikes Back i Return Of The Jedi. Eventualno i iz KOTOR serijala.

EU интеграције су неминовне.

ПС питање за кладионицу - хоће ли у новим филмовима бити евокси или Џар-Џар?

EU интеграције су неминовне.

ПС питање за кладионицу - хоће ли у новим филмовима бити евокси или Џар-Џар?

jar-jar nije ekonomski isplativ... na evoksima su zgrnute milijarde od prodaja figurica...

Zar nisu Evoksi izumrli u Endor holokaustu? Na kraju ROTJ?

Never forget.

rynol148eaf4d0ae55b.jpg

image.png

Dobro, nije samo on, valjda je tu i čitav tim scenarista sa kojim deli zasluge...

pvp20141202.jpg