Прслин Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 (edited) То је то, ту су сви. Едит: квотовао да пренесем Катодиков пост и на ову страну. Edited November 28, 2014 by Прслин
burekdzija Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Falkon ima nove antene, opravio Han stetu koju Lando napravio na Endoru
ToniAdams Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 То је то, ту су сви. Едит: квотовао да пренесем Катодиков пост и на ову страну. alal vera.
aram Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 opasna pljuvacina po fezbuku i tviteru zbog novog dizajna svetlosnog maca :D
Roger Sanchez Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Đej Đej sranje, dovoljno je par sekundi da se vidi. Smor. Snorr.. Telefonika Lakonika
Sludge Factory Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 (edited) Pa moram priznati da je i meni taj dizajn svetlosne sablje mozda i najkhmkhm deo trejlera. Nije da mi je neki veliki problem, da, lici na zemaljske srednjovekovne maceve ekskaliburovskog tipa, ali navicicemo se, to je njegova sablja i to je to. Ono sto mi mozda vise smeta od oblika je sto izgleda kao da je vatrena, a ne svetlosna/laserska sablja, no to je mozda i stvar nedovrsenog CGI ili mozda samo privremeno resenje, dok film ne izadje ne bih se time opterecivao. Ostalo je ok, ali vidi se JJjev rukopis, narocito kod leta MF-a i kod spustanja rampe za stormtroopere. I svetlo i boje kod leta MF-a previse podsecaju na ova moderna CGI ludjenja, ona suma pod snegom kao da je iz GoTa, samo jos da je rekao winter is coming, ali sve su to sitnice, ne mogu reci da hype ne raste u meni :D Edited November 28, 2014 by Sludge Factory
Aleksandar88 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 (edited) Meni nekako siroto deluje, gotovo da nisam poverovao da se radi o oficijelnom trejleru. Mac je naravno golo govno, valjda ce ga vratiti u normalan oblik pre nego zavrse snimanje. Ja cu gledati, bez obzira koliko sranje bude, i to sva tri dela :( . Edited November 28, 2014 by Aleksandar88
Sludge Factory Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Pa snimanje je zavrseno, mada ionako je to CGI tu mogu da manipulisu kolko hoce, ali ostace ovakav sigurno, to su nove igrackice za prodaju.
Amos Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 (edited) Zapravo, takav saber postoji u Expanded Universe-u. To što su referencirali EU pomaže da se lakše proguta prvobitna odbojnost. http://starwars.wikia.com/wiki/Crossguard_lightsaber Edited November 29, 2014 by Mos
teacher Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ja sam staroverac, priznajem samo ono što je definisano u A New Hope, Empire Strikes Back i Return Of The Jedi. Eventualno i iz KOTOR serijala. Sent from my iPad using Tapatalk HD
malkin Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Pa moram priznati da je i meni taj dizajn svetlosne sablje mozda i najkhmkhm deo trejlera. Nije da mi je neki veliki problem, da, lici na zemaljske srednjovekovne maceve ekskaliburovskog tipa, ali navicicemo se, to je njegova sablja i to je to. Ono sto mi mozda vise smeta od oblika je sto izgleda kao da je vatrena, a ne svetlosna/laserska sablja, no to je mozda i stvar nedovrsenog CGI ili mozda samo privremeno resenje, dok film ne izadje ne bih se time opterecivao. Ostalo je ok, ali vidi se JJjev rukopis, narocito kod leta MF-a i kod spustanja rampe za stormtroopere. I svetlo i boje kod leta MF-a previse podsecaju na ova moderna CGI ludjenja, ona suma pod snegom kao da je iz GoTa, samo jos da je rekao winter is coming, ali sve su to sitnice, ne mogu reci da hype ne raste u meni :D sve +1, doslovce sam iste utiske imao, naročito u vezi sa CGI ludenjem, snežnom šumom i GoT. a inače jedan od boljih komentara koje sam video:
Parsons Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 meni se najvise dopada onaj fifa wm2014 r2d2
burekdzija Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Meni je novi mac ok, ne moraju u 9 filmova da se i dalje macuju samo neonskim cevima. We aint found shit!
Sludge Factory Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ja sam staroverac, priznajem samo ono što je definisano u A New Hope, Empire Strikes Back i Return Of The Jedi. Eventualno i iz KOTOR serijala. Sent from my iPad using Tapatalk HD Pa evo, JJ ukinuo clonetroopere i vratio stormtroopere, znaci drzi se definisanog u oridzinal trilodziju :D
bigvlada Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Đej Đej sranje, dovoljno je par sekundi da se vidi. Smor. Snorr.. Telefonika Lakonika
Recommended Posts