May 8May 8 Ko čeka da izađu sve epizode "Andora" u međuvremenu može da pogleda miniseriju Tales of the Underworld. Šest kratkih epizoda (3 x Asajj Ventress & 3 x Cad Bane).
May 9May 9 On 7. 5. 2025. at 17:40, Arkadija said:Kakve 3 epizode , naročito osma i deveta. Spektakl.Tačno sam znao kako se odvijala scena u senatu da će da se pojavi 10 članaka o Palestini. Opet, to govori nešto o stanju u kome smo...
May 11May 11 Ako več moramo da skrnavimo Šešeljem ovaj topik, ova Skarsgardova izvedba je ravno u metu, a ne Luten
May 11May 11 dok ne zavrsim skroz seriju, zvuk su uradili bas dobro/savrseno. Edited May 11May 11 by hoffnung
May 14May 14 nesto najbolje sto sam do sada gledao a vezano je za star wars. kada se pojavio 'rogue one: a star wars story' pomislio sam da je to nesto najbolje iz ove fransize i kao.. "sto nema jos ovakvih filmova!? sto ne rade ovako sve filmove na ovu temu!?" i onda se pojavila [izmedju je bilo dobrih stvari, ali ne kao ovo] ova serija. svaka epizoda je kao da gledam 'rogue one.. ' samo 10x bolje. toliko ima detalja u nacinu kako su snimali, gluma/karakteri kako su odradjeni, zvuk.. sve kao da je stvarno. Edited May 14May 14 by hoffnung
May 15May 15 Još sam pod utiskom posle odgledane zadnje 3 epizode, a i cele sezone. Nešto najbolje što tv danas može da isporuči i to u svakom smislu. Produkcija , slika, zvuk, specijalni efekti, celokupan dizajn prostora, arhitektura, stil oblačenja, kreiranje čitavih civilizacija, neverovatno.Neću o sadržaju, da se ne bune ovi koji nisu još odgledali, ali samo ću reći da je svako na kraju dobio ono što zaslužuje i da drugačije nije ni moglo da bude.U slučaju da se jave oni koji će da njanjaju kako ovo nije pravi SW jer nema laserskih mačeva i epskih svemirskih okršaja, već samo politike i spletke, eno mogu da uživaju u Skeleton crew i Kenobiju I za kraj, najbolja rečenica iz 12-te epizode, izgovara je KX po povratku na Yavin iz neodobrene spasilačke misije, " Planiram da im ( vođama pobunjenika) kažem da sam kidnapovan"
May 15May 15 Meni je utisak koliko je dobro što su droidi smanjeni na povremeni prolazak kroz scenu. Edited May 15May 15 by Amos
May 17May 17 Odgledao i ja. Imam nekih sitnih zamerki ali baš bi bilo bespotrebno kenjanje kad naprave nešto ovako dobro. U suštini samo dodatak na onaj komentar o droidima gore, da K-2SO odmah pokvari sve svojim droidskim humorom kad se pojavi. Mogli su samo da ga stave u poslednju epizodu kad kaže - human you don't like is here.Osećanja prema Dijego Luni su mi varirala u dve sezone od šta hoće bre ovaj mutavi kepec do pa logično da agent terenac nije neki govornik i što je ružniji to mi je lepši. Mnogo, mnogo mi se dopada kako su pokazali koliko su komande obe strane zapravo clueless i kako ih vade najčešće običini operativci na terenu njuhom i hrabrošću. Prikaz Mothme kao liberala kome je srce na pravom mestu ali potpuno odvojena od stvarnosti i sloja koji želi da spašava je tako spot on. Luthen koga bi nekako da se oslobode i otarase a bez njega bi samo uzdisali u svojim visokim dvorcima. Gilroye, komrade komunjaro I na kraju, ali ne najmanje važne. Kleya i Bix. Kleya jer mi nije poznata a ima pravu energiju za to što igra. Na trenutke sam je video kao Jyn Erso. Bix jer prolazi ceo put od automehaničara do..... da ne spojlujem. I jaka i slaba, i nadrkana i uplakana. Ništa girlbossing do besvesti, ništa histerija bez potrebe, ništa sveznanje bez puta.E sad treba resetovati IQ na uobičajenu SW priču nekako edit: gramatika Edited May 17May 17 by Amos
May 17May 17 MIslim da bi serija bolje funkcionisala da su umesto SW univerzuma, sve prebacili u period II Svetskog rata u nekoj okupiranoj evropskoj zemlji; baš bi odlično leglo jer sve je tu: Imperija kao nemačka vojska, ISB kao Gestapo, Rebellion je... Rebellion jelte. Ali dobro je i ovako svakako
May 17May 17 4 hours ago, vorda said:MIslim da bi serija bolje funkcionisala da su umesto SW univerzuma, sve prebacili u period II Svetskog rata u nekoj okupiranoj evropskoj zemlji; baš bi odlično leglo jer sve je tu: Imperija kao nemačka vojska, ISB kao Gestapo, Rebellion je... Rebellion jelte. Ali dobro je i ovako svakako