pacey defender Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ćao!. Možeš li nam reći nešto više od transakcionoj analizi?
dare... Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 I kako se ta društvena igra igra...I koje su nagrade naravno...
dunja Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) :lol:ne mogu da prestanem da se smejem od ovog medjeda.ja otisla na vikipediju da vidim sta je ta transakciona analiza i mrzelo me da citam, al mi ovo zapalo za oko:Philosophy People are OK; thus each person has validity, importance, equality of respect. Everyone (with only few exceptions, such as the severely brain-damaged) has the capacity to think. People decide their story and destiny, therefore these decisions can be changed.Ergo, transakciona analiza je u konfliktu sa osnovnim istinama na ovom forumu, te molim nadlezne da ugase ovaj topik. Edited October 14, 2011 by Quince
garcia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ma je l' to ono što propagira onaj mizogini estradni psiholog Zoran Milivojević?šta je to zapravo transakciona analiza?http://www.youtube.com/watch?v=M0Hos4bFQro
Fins fleet Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) Je l medjed zensko? Ne vidi se od stola. Edited October 14, 2011 by Fins fleet
Skyhighatrist Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Je l medjed zensko? Normalno da je žensko, viš' da se zove Analiza... <_<
Fins fleet Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Samo da prijavim da mi je ovaj topic super. ;D Mozda jer sam danas srecan sam po sebi, da ne kazem gej, nemam pojma.
burazer Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 @Quince! 'Rodjeni Pobednik' - Muriel James & Dorothy Jongeward (transakcionisti) ......i mrzelo me da citam, al mi ovo zapalo za oko:Philosophy People are OK; thus each person has validity, importance, equality of respect. ......... Ergo, transakciona analiza je u konfliktu sa osnovnim istinama na ovom forumu, te molim nadlezne da ugase ovaj topik....meni je ovo zapalo za oko: (forumska istina) u fazi entuzijazma otkrica foruma, u zelji da saopsti sve mudrosti urbi et orbi, u pokusaju da prejebe i neprejebive u broju postova u jedinici vremena i uprkos pokusajima sabotaze od strane konkurencije i dalje nastoji da istraje!do pobede!
dunja Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) ti ocito ne kapiras salu i ironiju, jbt, cim si se osetio prozvanim, relax :) Edited October 15, 2011 by Quince
Aće Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ako pricamo o TA, meni definitivno treba TA pec jer jos nisu poceli da greju.
MancMellow Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Shouting... Lager Lager Lager LagerShouting... Lager Lager Lager LagerShouting... Lager Lager Lager
Recommended Posts