*edited by mod Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Zona sumraka je rulala. Ja sam to donosio u osnovnu skolu redovno. Znam da je izlazilo tacno na dan kada smo imali neki dvocas likovnog ili neceg tako bezveznog pa se moglo citati a posle je kruzilo po odeljenju. Barem jednom u 3 mesecu su najavljivali smak sveta a na zadnjoj strani uvek isla neka horor prica. Secam se neke istinite price o celavim satanistima koji voze crni mercedes najnovije generacije sa registracijama 666-999 i obrnutim krstom okacenim na onom ogledalu sto visi na shoferki i kidnapuju devojke koje se vracaju iz crkve. Pa onda prica o matorcu iz neke selendre koji je pojebao sve zivo i mrtvo uz pomoc krila shish-misha, burme od pokojnika i charobnih reci. Pogleda ribu kroz to dvoje i kaze carobne reci i svaka bude njegova.Trece oko je smaralo jer su drvili o svetskoj politici, raju i pola strana je cinio neki shugavi horoskop. Nista vukodlaci, vampiri i ljubavni napici.
kim_philby Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 (edited) meni je izasla fotka u zoni sumraka. beat that!edit: a dao sam i strucni komentar kada je tapi riknuo. Edited September 20, 2011 by kim_philby
Кристофер Лумумбо Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 (edited) da pojasnim: trebaju mi naslovi koji su mogli u nekom ludilu pisati o izlozbi eksibicija nacionalnog pomirenja (sta je kemp?) odrzanoj 1994. godine u legatu colakovic a idejno koncipiranoj od strane isidore bjelice & nebojse pajkica.inace nastavite i o trecem oku. meni je super zabavno. ponovo radi NBS pa je moguce zavaljen u citaonici gustirati periodiku iz tog vremena.trece oko jos uvek izlazi :Dbas cu da kupim da vidim o cemu sada pisu Edited September 20, 2011 by kojot
puella Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Meni je izašla slika u Politici sa sve naslovom "Kako dane provode novobeogradski luzeri i narkomani".
Lynn Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Kako se ne sećate TV Revije i 'osvojite kolor televizor' :) Politikin Bazar je devedesetih bio jak. Ali Halloween, gde se seti Sabora
dunja Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 90e su bile godine koje su pojele Praktičnu ženu <_<
Milogled Bluff Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [imala sam kasetu ]I ja. Bio sam i na jednom koncertu. Popaj je car.
kim_philby Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Kako se ne sećate TV Revije i 'osvojite kolor televizor' :) Politikin Bazar je devedesetih bio jak. Ali Halloween, gde se seti Sabora ja sam kao klinac citao radojcu :D
dunja Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 I ja. Bio sam i na jednom koncertu. Popaj je car.e i ja sam jbt
Crepajac Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 (edited) "Rock Express" i "Metal Express"Glodur se u uvodniku svakog broja žalio kako jedva sastavljaju kraj s krajem, kako ih distributeri zavlače sa plaćanjem i sl. i molio da se ljudi pretplate na časopis inače će ubrzo propasti.Trajali su 5 godina... Edited September 20, 2011 by Crepajac
Idioteque Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 btw, i meni pada na pamet DT, ali on je izlazio od 1996. do 1998.Do marta 99. ili početka bombardovanja. Onda ide "Ćuruvija prizvao bombe" i likvidacija na vaskrs.Bio je i neki ĆaoBila je tu i navijačka verzija "Ćao tifo", kupio sam mislim sva tri broja....Sad nešto gledam, Pol Njumen izgleda bolje od Klunija, Pita i Depa zajedno!
assück Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 (edited) Do marta 99. ili početka bombardovanja. Onda ide "Ćuruvija prizvao bombe" i likvidacija na vaskrs.Bila je tu i navijačka verzija "Ćao tifo", kupio sam mislim sva tri broja.Sad nešto gledam, Pol Njumen izgleda bolje od Klunija, Pita i Depa zajedno! Ćao Tifo je više mislim kraj 80iha možda su ipak sva tri broja izašla 1990ne sećam se, starim Edited September 20, 2011 by assück
Arkadija Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 TV Revija je izlazila i osamdesetih, tako da nije čedo devedesetih, a posle su je ukunuli (smradovi), pa je onda vaskrsla kao tv dodatak za 7 dana u Politici.
Pera Zeka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 (edited) meni je izasla fotka u zoni sumraka. beat that!edit: a dao sam i strucni komentar kada je tapi riknuo.daj nam neki format tog teksta, ziv nisam da vidim kako je ta zavera izgledala?edit Edited September 20, 2011 by Pera Zeka
Recommended Posts