Jump to content

kraj sezone 2011

Featured Replies

Ne bih se složio. :) Nadal može da dobije svoja dva meča, ali ostala tri su otvorena, ostatak Španaca ne igra toliko dobro. Francuzi su npr. pregazili španski dubl u prošlom kolu. Pored toga, Del Potro sigurno nije još uvek 100% fit, da se lomata na betonu po celoj Aziji, lako bi mogao da zaradi neku povredu.

• Replies 386
  • Views 31.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

U zadnjih 20 godina Spanci imaju skor 26-2 kao domacini. Izgubili su samo 1999 od Brazila ( ign_33_151_3340.jpg ) i 1993 od Holandije ( :huh: ).Ali ako se Argentinci toliko predaju ovome, verovatno osim neopravdanog, nicim izazvanog optimizma imaju jos neki adut.

Edited by anantaram

On 2. 10. 2011. at 15:50, Time Crisis said:
Ne bih se složio. :) Nadal može da dobije svoja dva meča, ali ostala tri su otvorena, ostatak Španaca ne igra toliko dobro. Francuzi su npr. pregazili španski dubl u prošlom kolu. Pored toga, Del Potro sigurno nije još uvek 100% fit, da se lomata na betonu po celoj Aziji, lako bi mogao da zaradi neku povredu.
slazem se, teoretski to jesu tri otvorena meca, ali u praksi je to druga prica.del potro na super sporoj sljaci do clanaka ima krv da propisa da dobije tri seta protiv duracel davida, o nalbandijanu da ne pricam.sto se tice dubla, nisu argentinci ni do kolena francuzima tu.

Edited by duda

On 2. 10. 2011. at 16:55, duda said:
sto se tice dubla, nisu argentinci ni do kolena francuzima tu.
Na brzoj podlozi verovatno, ali ne šljaci. Uzgred, Ferer baš i nije u top formi, mislim da je čak bio i povređen ili tako nešto.
  On 2. 10. 2011. at 16:26, anantaram said:
U zadnjih 20 godina Spanci imaju skor 26-2 kao domacini. Izgubili su samo 1999 od Brazila ( ign_33_151_3340.jpg ) i 1993 od Holandije ( :huh: ).
Holanđani su u to doba imali trojicu odličnih igrača: Ričard Krajiček (šampion Vimbldona, četvrti igrač sveta, 6-4 skor sa Samprasom), Jako Elting (najbolji dubl igrač sveta, 19. u singlu), Pol Harhujs (Eltingov partner u dublu, 18. u singlu). Verovatno su dobili poen u dublu i još nekako stigli do dva u singlu.
  On 2. 10. 2011. at 23:15, Quizmaster said:
Holanđani su u to doba imali trojicu odličnih igrača: Ričard Krajiček (šampion Vimbldona, četvrti igrač sveta, 6-4 skor sa Samprasom), Jako Elting (najbolji dubl igrač sveta, 19. u singlu), Pol Harhujs (Eltingov partner u dublu, 18. u singlu). Verovatno su dobili poen u dublu i još nekako stigli do dva u singlu.
Krajicek nije igrao, i izgubili su u dublu. ;)Harhujs je dobio oba singla, a Mark "Neki" Koevermans u odlucujucem mecu u 5. setu pobedio osvajaca Rolan Garosa te godine. Detalje ne znam.

Edited by anantaram

E Tipso Tipso! Ne ide se tako u London....<_<

Kako je ispustio vođstvo.... :huh: Elem, možda je malo previše očekivati da će ići u London, do juče je bio 40-50, još će morati da se navikava na novi status ako misli ozbiljno :)

Ne znam koje vodstvo.... Imao je 00:40 na pet oba u trećem i izgleda da je izgubio devet vezanih poena ( nisam stoposto siguran, uzmite ovo sa rezervom, pošto sam pratio LS sa posla )Reče mi sad drugarica da je tvitovao da je igrao pod antibioticima i temperaturom. Ako je to istina svaka mu čast jer ipak je meč trajao preko tri sata što je duže od mnogih GS mečeva u tri dobijena....

ana odlično počela meč

On 5. 10. 2011. at 8:13, Jean-Luc Picard said:
Ne znam koje vodstvo.... Imao je 00:40 na pet oba u trećem i izgleda da je izgubio devet vezanih poena ( nisam stoposto siguran, uzmite ovo sa rezervom, pošto sam pratio LS sa posla )Reče mi sad drugarica da je tvitovao da je igrao pod antibioticima i temperaturom. Ako je to istina svaka mu čast jer ipak je meč trajao preko tri sata što je duže od mnogih GS mečeva u tri dobijena....
Imao je valjda 40:0 pre kraj i kad sam posle toga pogledao, izgleda da nije više ni poen osvojio, mada nisam ni ja siguran. Jeste tvitovao da uzima antibiotike... jbg, bolje onda da je odustao, ali dobro :)

ana :Hail: :Hail: :Hail: šta uradi sunce ti :unsure:

On 5. 10. 2011. at 9:06, renne said:
ana odlično počela meč
Pregazila je Anči 6:2 6:1. Drugarica koja je gledala sad mi kaže da je igrala kao u najboljim danima. Sevali vineri na sve strane bh, fh, paralela, dijagonala nebitno.... ZVerka nije znala šta ju je snašlo

bolje nego u najboljim danima, vineri na sve strane, velike serije poena, fenomenalan servis, ma sve

:Hail: