nautilus Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 sto?Voditeljka mu u intervjuu kurtoazno kaze da je imao dobru sezonu itd itd... Bagdatis kaze nije tacno, imao sam ocajnu sezonu i igrao sam lose
hazard Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Konacno, Janko!Neizmerno mi je drago sto je napokon i on uzeo ATP turnir.
Time Crisis Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Voditeljka mu u intervjuu kurtoazno kaze da je imao dobru sezonu itd itd... Bagdatis kaze nije tacno, imao sam ocajnu sezonu i igrao sam loseVoditeljka dobro izgleda i dobro govori engleski, ali sa tenisom veze nema.. al' dobro, nikakvo čudo :)
duda Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Voditeljka mu u intervjuu kurtoazno kaze da je imao dobru sezonu itd itd... Bagdatis kaze nije tacno, imao sam ocajnu sezonu i igrao sam losehvala, cujem i da se radovao jankovoj prvoj tituli :D
Jean-Luc Picard Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 hvala, cujem i da se radovao jankovoj prvoj tituli :DNije se baš radovao ali je bio krajnje iskren u čestitkama i želji da se Janko izbori za London
Garnirung Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jbg, ja skroz zaboravio za finale, pu.A i fala quu da se setio da već jednom uzme titulu. Debilkec, mogao je to da uradi još pre par godina.Teško da će do Londona, ali ne mora da se opterećuje ove godine time. Nek nastavi da igra konstantno i stići će i to polako.
anantaram Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Bio je red, stvarno. Janko majstore. :0.6: Ima sanse i za London. Ferer, Conga i Riba ce se verovatno plasirati medju 8, Soderling mozda odsustvuje do kraja sezone, a Janko ce se sa Berdihom, Simonom, i Delpom boriti za jedino preostalo mesto.
Time Crisis Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Delpo će se fokusirati na Dejvis kup i verovatno neće ni igrati ništa pre finala :)
anantaram Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Hoce da se oduzi za 2008. U Spaniji ce mu to tesko poci za rukom, ali ako cemo gledati dobrih meceva u finalu DC, ne mogu da se bunim.Sta propusta?
Jean-Luc Picard Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 (edited) Ja čuh da propušta celu Azijsku turneju...edit: Inače, Tipsa će svoj novouspostavljeni mojo boost imati priliku da isproba ni manje ni više nego na Rafi već u kvorteru Tokija. Računam da u ovoj formi Tursunov i Haase/Giraldo ne bi trebali da bude preterano veliki zalogaj... Edited October 2, 2011 by Jean-Luc Picard
anantaram Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 (edited) Na sajtu mu stoji da igra Sangaj. Ali ako je odlucio da se spremi za DC, onda se verovatno nece mnogo ni truditi gde god da igra. U tom slucaju Jankec ima sasvim dobre sanse. edit: Inače, Tipsa će svoj novouspostavljeni mojo boost imati priliku da isproba ni manje ni više nego na Rafi već u kvorteru Tokija. Računam da u ovoj formi Tursunov i Haase/Giraldo ne bi trebali da bude preterano veliki zalogaj...A Tom ima nekoliko potencijalnih mina na svom putu. Edited October 2, 2011 by anantaram
Time Crisis Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 (edited) http://www.clarin.com/deportes/Fuerte-apuesta-Potro-Copa-Davis_0_563943813.htmlAko je Google trans potrefio, kaže da ne ide u Šangaj. Edited October 2, 2011 by Time Crisis
duda Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 (edited) del potro nema sta da trazi protiv rafe na spanskom blatu do kolena. spaniji vec mogu da dodele salataru.tamo se i nole naguzivao a tipsa cudio sta ga je snaslo.kakva glupa odluka da se zrtvuje ceo kraj sezone nizasta <_< Edited October 2, 2011 by duda
Recommended Posts