duda Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 (edited) Ma i ja sam emotivno uključen u njene mečeve kao u četvrtfinale prvenstva Medveđe u heklanju ali mi je baš zanimljivo koliko daleko....hm, ovaj pardon nisko je pravi izraz.... može neko da ode. da je nisko jeste, al' da je neki rekord i nije. imali smo slobodan pad sa top 1 na out of top 50 ne tako davno ;) Edited October 19, 2011 by duda Link to comment
Afterburner Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 bojanu otresa zvonarka trenutno Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Nisi me najbolje razumela... bio je pad i sa No.1 na no.300 u godinu dana u skorije vreme. Nije mi cilj da dezavuišem bilo koga ( ukoliko je to uopšte moguće uraditi u većoj meri nego što naše princeze rade same sebi :D ). Pod nisko nisam mislio na poziciju na listi nego na odnos prema sebi, svojoj profesiji i što je najvažnije... prema svom talentu. Mislim. devojka ne zna da li joj sudi muško ili žensko . Link to comment
freakns Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 oce li vise taj kraj sezone...sto bre? kraj sezone=zene pobegose dok nova ne pocne... a nema ni harpera! Link to comment
duda Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Nisi me najbolje razumela... bio je pad i sa No.1 na no.300 u godinu dana u skorije vreme. Nije mi cilj da dezavuišem bilo koga ( ukoliko je to uopšte moguće uraditi u većoj meri nego što naše princeze rade same sebi :D ). Pod nisko nisam mislio na poziciju na listi nego na odnos prema sebi, svojoj profesiji i što je najvažnije... prema svom talentu. Mislim. devojka ne zna da li joj sudi muško ili žensko .aaa, pa to jest. nego, nije joj prvi put pa zato nisam skontala :D Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Pošteno bi bilo da konstatujemo kako je napokon i Vića uspeo nekog da dobije. Žrtva je bio Riba 6:4 6:4...ali Španac PERE RIBA a ne Amerikanac Mardy Fish... čisto da ne bude zabune :D Link to comment
renne Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Pobedi viktor u tri taj brejka, skoro 4 sata igre. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Od 18:00 Janko protiv Tursunova. Prenos na SK... Link to comment
Team_Penske Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Janko kad zavrsi Kuznjecova, nema fiksnog termina kad je mec treci ili vec koji na centralnom Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Jankić bi Mareja pokidao kako dobro igra ovaj meč... Link to comment
renne Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Odlicna pobedaSent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment
Aleksandar88 Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Davidenko imao 0-40 za set i Tipsa vezao pet poena . Link to comment
Recommended Posts