Jump to content
IGNORED

kraj sezone 2011

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)
Ma i ja sam emotivno uključen u njene mečeve kao u četvrtfinale prvenstva Medveđe u heklanju ali mi je baš zanimljivo koliko daleko....hm, ovaj pardon nisko je pravi izraz.... može neko da ode. isuse.gif
da je nisko jeste, al' da je neki rekord i nije. imali smo slobodan pad sa top 1 na out of top 50 ne tako davno ;) Edited by duda
  • Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jean-Luc Picard

88

• renne

46

• Time Crisis

39

• anantaram

38

Posted

Nisi me najbolje razumela... bio je pad i sa No.1 na no.300 u godinu dana u skorije vreme. Nije mi cilj da dezavuišem bilo koga ( ukoliko je to uopšte moguće uraditi u većoj meri nego što naše princeze rade same sebi :D ). Pod nisko nisam mislio na poziciju na listi nego na odnos prema sebi, svojoj profesiji i što je najvažnije... prema svom talentu. Mislim. devojka ne zna da li joj sudi muško ili žensko :isuse:.

Posted
oce li vise taj kraj sezone...
sto bre? kraj sezone=zene pobegose dok nova ne pocne... a nema ni harpera!
Posted
Nisi me najbolje razumela... bio je pad i sa No.1 na no.300 u godinu dana u skorije vreme. Nije mi cilj da dezavuišem bilo koga ( ukoliko je to uopšte moguće uraditi u većoj meri nego što naše princeze rade same sebi :D ). Pod nisko nisam mislio na poziciju na listi nego na odnos prema sebi, svojoj profesiji i što je najvažnije... prema svom talentu. Mislim. devojka ne zna da li joj sudi muško ili žensko :isuse:.
aaa, pa to jest. nego, nije joj prvi put pa zato nisam skontala :D
Posted

Pošteno bi bilo da konstatujemo kako je napokon i Vića uspeo nekog da dobije. Žrtva je bio Riba 6:4 6:4...ali Španac PERE RIBA a ne Amerikanac Mardy Fish... čisto da ne bude zabune :D

Posted

Pobedi viktor u tri taj brejka, skoro 4 sata igre.

Posted

Od 18:00 Janko protiv Tursunova. Prenos na SK...

Posted

Janko kad zavrsi Kuznjecova, nema fiksnog termina kad je mec treci ili vec koji na centralnom

Posted

Jankić bi Mareja pokidao kako dobro igra ovaj meč...

Posted

Odlicna pobedaSent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Davidenko imao 0-40 za set i Tipsa vezao pet poena :lol: .