Jump to content

kraj sezone 2011

Featured Replies

Ma i ja sam emotivno uključen u njene mečeve kao u četvrtfinale prvenstva Medveđe u heklanju ali mi je baš zanimljivo koliko daleko....hm, ovaj pardon nisko je pravi izraz.... može neko da ode. isuse.gif
da je nisko jeste, al' da je neki rekord i nije. imali smo slobodan pad sa top 1 na out of top 50 ne tako davno ;)

Edited by duda

bojanu otresa zvonarka trenutno

Nisi me najbolje razumela... bio je pad i sa No.1 na no.300 u godinu dana u skorije vreme. Nije mi cilj da dezavuišem bilo koga ( ukoliko je to uopšte moguće uraditi u većoj meri nego što naše princeze rade same sebi :D ). Pod nisko nisam mislio na poziciju na listi nego na odnos prema sebi, svojoj profesiji i što je najvažnije... prema svom talentu. Mislim. devojka ne zna da li joj sudi muško ili žensko :isuse:.

oce li vise taj kraj sezone...
sto bre? kraj sezone=zene pobegose dok nova ne pocne... a nema ni harpera!
Nisi me najbolje razumela... bio je pad i sa No.1 na no.300 u godinu dana u skorije vreme. Nije mi cilj da dezavuišem bilo koga ( ukoliko je to uopšte moguće uraditi u većoj meri nego što naše princeze rade same sebi :D ). Pod nisko nisam mislio na poziciju na listi nego na odnos prema sebi, svojoj profesiji i što je najvažnije... prema svom talentu. Mislim. devojka ne zna da li joj sudi muško ili žensko :isuse:.
aaa, pa to jest. nego, nije joj prvi put pa zato nisam skontala :D

Pošteno bi bilo da konstatujemo kako je napokon i Vića uspeo nekog da dobije. Žrtva je bio Riba 6:4 6:4...ali Španac PERE RIBA a ne Amerikanac Mardy Fish... čisto da ne bude zabune :D

janko još jedan đevrek :Hail:

Pobedi viktor u tri taj brejka, skoro 4 sata igre.

Od 18:00 Janko protiv Tursunova. Prenos na SK...

Janko kad zavrsi Kuznjecova, nema fiksnog termina kad je mec treci ili vec koji na centralnom

Jankić bi Mareja pokidao kako dobro igra ovaj meč...

Odlicna pobedaSent from my GT-I9000 using Tapatalk

Янко, Янко..

6:2 prvi set

Davidenko imao 0-40 za set i Tipsa vezao pet poena :lol: .