Skyhighatrist Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Kačio sam ga pre par strana, svira SRVa... Izuva.
Indy Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 1 hour ago, Skyhighatrist said: Kačio sam ga pre par strana Oops Stvarno je neverovatno, ovde podseca na Tommy Emmanuela (isto ima i thumbpick). Doduse verovatno je i Tommy bio jednako dobar sa 14, ali zato i jeste Tommy.
kipo Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Obicno mi brzo dosade ovakve svirke ali njega obicno odslusam u komadu (dok radim). 1
Skyhighatrist Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Super je Joe, gledao sam ga u DKCu pre 10 (jbt) godina na Guitar Artu, bio klinac... Setio sam ga se jerbo se pojavio u YT komentarima da pohvali onog dečkića Aleksu, kačili smo i njega ovde, tako sam otkrio da ima gomilu ovih kućnih streamova...
kipo Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Super za Aleksu, velika stvar da te pohvali takva faca. Mislim da mi stima sto ne siluje gitaru (pretjeran izraz) vec je bas njezan prema njoj cijelo vrijeme, kao Chet Atkins sto je bio. A pred Aleksom je fina karijera. 1
Skyhighatrist Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Opet ja sa Yamanduom, ovaj put svira Piazzollu Ozbiljan majstor, ozbiljan.
Indy Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 A guitarist spent 22 years learning to play King Crimson’s Fracture, and wrote a book about it 1
Recommended Posts