Marvin (Paranoid Android) Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 drago da sam sada dovoljno mator da mogu da ih gledam, pa da još narednih 40 godina smaram sve koji hoće i neće da slušaju o "Epskom finalu 2011, eh kako su Djoković i Nadal prašili..."To, to
Parsons Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ja sam 'ladno prestao da pratim tu njihovu bedu, stvarno mi nije vise zanimljivo.dosta se promenilo za razliku od npr. 1995 i pravoslavne transferzale malopre mi je ovo proslo kroz glavu
Кристофер Лумумбо Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 upravo gledam na canal Cuatro, spanska kamera u gro planu, lepo se cuje, rec po rec.ne sme novak vise da dopusta sebi ovakve stvari, on je u intervju posle meca prakticno priznao da je uzeo mto zato sto je bio umoran.
renne Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ne sme novak vise da dopusta sebi ovakve stvari, on je u intervju posle meca prakticno priznao da je uzeo mto zato sto je bio umoran.onda neka ukinu medikal i gotova stvar
freakns Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ali komentari na Indexu pa daj link da se i mi smejemo :D
Кристофер Лумумбо Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 onda neka ukinu medikal i gotova stvaru, koja logika...
keitel Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Nadal je poslednji čovjek koji može da se žali na ovako nešto.
Afterburner Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ne razumem, kako je djokovic uzeo zbog umora kada je jasno da je imao problem sa ledjimaRafa me razocarava nekim reakcijama
Dark Wader Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Steva Tiganj krajnje solidan jos jedan bol
Lancia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ne razumem, kako je djokovic uzeo zbog umora kada je jasno da je imao problem sa ledjimaRafa me razocarava nekim reakcijamaSad ja ne razumem, kako je to tebi jasno da su ga bolela ledja?¿U principu svejedno, Novak nije prekrsio nijedno pravilo, medikal je dostupan svima.
renne Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 upravo to ja pričam, sve dok je dozvoljen neka ga koristi ko god hoće, ili neka ga jednostavno ukinu da pojedinci ne bi mogli da kukaju
renne Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 pa daj link da se i mi smejemo :D http://www.index.hr/sport/clanak/uragan-nole-poharao-new-york-srbin-dize-pehare-i-spusta-nadala/571513.aspx
Afterburner Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Sad ja ne razumem, kako je to tebi jasno da su ga bolela ledja?¿U principu svejedno, Novak nije prekrsio nijedno pravilo, medikal je dostupan svima.Pa kako ne razumes, nisi primetio da je skinuo brzinu sa servisa za 25%?To je grupa misica koja strada kod igraca posle intenzivne igre u vremenskom i fizickom smislu koji pate od manjka misice mase. Zato feki ima isti problem. A ne npr verdasco ili rafa. dakle, umor je uzrok povrede, a povreda razlog za mto. Tautologijom umor je uzrok za mto. :D neko je isao tom logikom. Simpa
Jean-Luc Picard Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ha ha ha haha! Jedini čovek u istoriji tenisa koji je uzeo mto na presici.... pa još i morališe
Recommended Posts