renne Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 na Prvoj od 13:35Na eurosportu ide upravo sad.
Milogled Bluff Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Izvanredno. Zasto da mogu da gledaju i ljudi koji rade do 5?
Jean-Luc Picard Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Izvanredno. Zasto da mogu da gledaju i ljudi koji rade do 5?To me je uvek oduševljavalo oko tih repriza... Neki dogadjaj ide do tri ujutro i mnogo ljudi koji rade to ne uspeva da isprati a repriza ide od 11 ili 12 ...da ljudi koji rade opet ne bi mogli to da isprate...
Jean-Luc Picard Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 DIRK NOWITZKI: "Are u kidding me? This tennis game is insane. Wow. What a level"
freakns Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Izvanredno. Zasto da mogu da gledaju i ljudi koji rade do 5?mi smo gledali uzivo :(der spiegeluuuuu, odlican text! cek da ja nadjem jedan na kineskom ili staroegipatskom :P
Alphons Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ovo nije bio tenis. Ili jeste, ali ostatak godine gledamo nešto što nije tenis. U svakom slučaju, susreti ove dvojice su nešto zbog čega mi je drago da sam sada dovoljno mator da mogu da ih gledam, pa da još narednih 40 godina smaram sve koji hoće i neće da slušaju o "Epskom finalu 2011, eh kako su Djoković i Nadal prašili..."Tokom onog 20ominutnog gema sam ugasio pljugu u čaši sa sokom jer nisam mogao da sklonim pogled sa tevea.
Кристофер Лумумбо Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 jel ima neko linkove za download?
Arkadija Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Evo, za sve dokone, đake, studente, penzionere, nezaposlene i nas nekoliko koji smo još uvek na godišnjem odmoru, idu reprize i na Prvoj i na Eurosportu 2
Lancia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Rafa, kad je Novak zatrazio medicinski tajmaut: 'Ne boli ga nista, uvek isto, ali ja sam tu da se borim do kraja'.
Кристофер Лумумбо Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Rafa, kad je Novak zatrazio medicinski tajmaut: 'Ne boli ga nista, uvek isto, ali ja sam tu da se borim do kraja'.odakle ti to?
Lancia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 upravo gledam na canal Cuatro, spanska kamera u gro planu, lepo se cuje, rec po rec.
Recommended Posts