time4heroes Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 men' je dobra epizoda.i meni. iako nije urnebesna. ali ne brinem, biće i toga.
pp34 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 (edited) sta ocekujete od prve epizode gde se postavljaju smernice™ za nastavak sezone ? prilicno je obecavajuce Edited September 23, 2011 by 8-walker
gervasius twinkleminkleson Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 sta znam, ja ocekujem da bude duhovita. ova mi nije bila, samo 2 put me nasmijala. prilican letdown [mislim, abed ne zna za britansku seriju koja ide od '62? how yes no]. goodmanov lik mi je skroz nezanimljiv u ovoj epizodi.ali dobro, tek je prva epizoda.btw, rejtinzi su prilicno loshi, ne bi me cudilo da ovo bude ujedno i poslednja sezona.
Calavera Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Mozemo se pretvarati da je Abed ekspert samo za americku TV. Nego, najbolji deo je bio spoof Odiseje u svemiru, sa stolom kao monolitom. :D
pp34 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 sta znam, ja ocekujem da bude duhovita. ova mi nije bila, samo 2 put me nasmijala. prilican letdown [mislim, abed ne zna za britansku seriju koja ide od '62? how yes no]. goodmanov lik mi je skroz nezanimljiv u ovoj epizodi.ali dobro, tek je prva epizoda.btw, rejtinzi su prilicno loshi, ne bi me cudilo da ovo bude ujedno i poslednja sezona.a prethodnih 48 epizoda te zasmejalo do suza ?i bezi bre vise sa tim tvojim losim rejtinzima. totalni si baxuz :P . oterao (predskazao) si™ mi vecinu serija koje sam pratio !
gervasius twinkleminkleson Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 a prethodnih 48 epizoda te zasmejalo do suza ?pa vecina prethodnih epizoda mi je bilo duhovito, da nije davno bi prestao da gledam seriju. ova mi je bila dosadna.Mozemo se pretvarati da je Abed ekspert samo za americku TV. ako se ne varam, abed je vec negdje imao referencu na doctor who-a u nekoj od ranijih epizoda.
goofs Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 +1 za mlaku epizodu, nadam se i ocekujem bolje koliko vec sledeceg cetvrtka! omar
Кристофер Лумумбо Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 sto je vise gledam serija je sve bolja i bolja, a jos uvek nisam zavrsio prvu sezonu. abed je fenomenalan lik.
pp34 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 (edited) prilicno mlaka druga epizoda. par dobrih forica i lionel richie x 3 Edited September 30, 2011 by 8-walker
Calavera Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Druga ista kao prva, prosek za Komjuniti, svaka sezona tako pocinje.+ juargej™ foru su Simpsonovi davno iskoristili. <_<
time4heroes Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 4 puta se onako baš na glas nasmejala. više nego dovoljno.
Calavera Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Rejtinzi skocili sa 1.7 na 1.8, a ukupan broj gledalaca premasio 4 miliona. :)
Mil@n Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Kako možete da gledate dok se ne završi sezona? Ili barem pola? Meni je neprocenjiv taj osećaj slobode, da gledam kada želim i koliko želim te onda lepo uklapam sa gledalačkim raspoloženjem™.
Recommended Posts