Mil@n Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 pa kod abeda je fora da nikad nije realan i da sve gleda kroz tu pop-cult prizmu. ostali žive, abed se uživljava. mora da si ga makar malo zavoleo u epizodi kad opanjkava ribe po kampusu.Ma nije da ga mrzim, samo mi nekako ne prija očima. Bio bi mi 100x gotivniji da spika šta spika a da je normalan lik. Tj da ima normalan govor, mimiku i sl. Da je neki "obični" genijalac. Ovako, trudili su se da u svakom smislu bude unikatan, i ispalo je previše. Meni barem.
gervasius twinkleminkleson Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jel se zna uopste sta iko od njih studira? Not that it matters, ali sad mi nesto pade na pamet :DAbed studira film, Jeff pravo vjerovatno, a ostali?
Boycie Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jel ste ludi, pa Abed je upravo zbog toga car zato što sve gleda kroz prizmu pop kulture!inače Alison Brie, jbt... gledao i ja mad man paralelno sa communityjem a nikad ne provalih da igra u obe serije
time4heroes Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jel se zna uopste sta iko od njih studira? Not that it matters, ali sad mi nesto pade na pamet :DAbed studira film, Jeff pravo vjerovatno, a ostali?Annie nešto što ima dodirnih tačaka sa medicinom. a ostali su valjda još uvek undeclared.
korindjar Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Farmakologija bi bila super fora zbog njenih zavisnosti
Кристофер Лумумбо Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 odgledao sam prve 3 epizode i zestoko sam se smoriozajebo sam se, dobra je serija.
jms_uk Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Veceras se emituje u Americi, pa ce moci da se 'kupi' sutra ujutru.
Calavera Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Moze i veceras, ako vam se ceka do dva/pola tri. Nego, zaboravih da ostavim najbolji fan sajt u prvom postu, ali nikad nije kasno!Community things
pp34 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 (edited) priznajem gresan sam. prvih par epizoda prve sezone su zaista nista posebno. posle toga se malo navuces i odgledas do kraja. kao sto je neko dobro primetio, u drugoj sezoni od helloween epizode krece prava serija. bukvalno su za celu jednu klasu skocili u ludilo od te epizode. u finalnom paintballu me potpuno kupio kadar a la warriors kada im crnac sa city koledza salje poruku preko razglasa :Hail: jel ostaje hawthorn za treci serijal ili je cao ? Edited September 22, 2011 by 8-walker
Calavera Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Samo kad si ti video svetlo™. ^_^Pierce ostaje, mada ce se verovatno na pocetku drzati malo van grupe.
jms_uk Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Pa to je vec sutra [ujutru] :P Moze i veceras, ako vam se ceka do dva/pola tri.
Calavera Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Da znas da jeste. :DDobra epizoda sinoc, najbolja od tri premijere do sada. Omar i Goodman obecavaju.I know who Sean Penn is! I've seen Milk!
gervasius twinkleminkleson Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 prilicno slaba epizoda, ali omar ce biti kul, a i chang kao organ reda :)
morgana Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 omar comin :wub:ostatak epizode smorio veoma
Recommended Posts