Jump to content
IGNORED

Community

Calavera

Recommended Posts

Posted
pa kod abeda je fora da nikad nije realan i da sve gleda kroz tu pop-cult prizmu. ostali žive, abed se uživljava. mora da si ga makar malo zavoleo u epizodi kad opanjkava ribe po kampusu.
Ma nije da ga mrzim, samo mi nekako ne prija očima. Bio bi mi 100x gotivniji da spika šta spika a da je normalan lik. Tj da ima normalan govor, mimiku i sl. Da je neki "obični" genijalac. Ovako, trudili su se da u svakom smislu bude unikatan, i ispalo je previše. Meni barem.
  • Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calavera

97

• Lrd

74

• gervasius twinkleminkleson

44

• copkillah

37

Posted

Jel se zna uopste sta iko od njih studira? Not that it matters, ali sad mi nesto pade na pamet :DAbed studira film, Jeff pravo vjerovatno, a ostali?

Posted

Jel ste ludi, pa Abed je upravo zbog toga car zato što sve gleda kroz prizmu pop kulture!inače Alison Brie, jbt... gledao i ja mad man paralelno sa communityjem a nikad ne provalih da igra u obe serije

Posted
Jel se zna uopste sta iko od njih studira? Not that it matters, ali sad mi nesto pade na pamet :DAbed studira film, Jeff pravo vjerovatno, a ostali?
Annie nešto što ima dodirnih tačaka sa medicinom. a ostali su valjda još uvek undeclared.
Posted

Farmakologija bi bila super fora zbog njenih zavisnosti

Posted
odgledao sam prve 3 epizode i zestoko sam se smorio
zajebo sam se, dobra je serija.
Posted

Veceras se emituje u Americi, pa ce moci da se 'kupi' sutra ujutru.

Posted

Moze i veceras, ako vam se ceka do dva/pola tri. Nego, zaboravih da ostavim najbolji fan sajt u prvom postu, ali nikad nije kasno!Community thingstumblr_lrc3egd6J31r2re5xo1_250.giftumblr_lrc3egd6J31r2re5xo2_250.giftumblr_lrc3egd6J31r2re5xo3_250.giftumblr_lrc3egd6J31r2re5xo4_250.giftumblr_lrc3egd6J31r2re5xo5_250.giftumblr_lrc3egd6J31r2re5xo6_250.gif

Posted (edited)

priznajem gresan sam. prvih par epizoda prve sezone su zaista nista posebno. posle toga se malo navuces i odgledas do kraja. kao sto je neko dobro primetio, u drugoj sezoni od helloween epizode krece prava serija. bukvalno su za celu jednu klasu skocili u ludilo od te epizode. u finalnom paintballu me potpuno kupio kadar a la warriors kada im crnac sa city koledza salje poruku preko razglasa :Hail: :Hail: :Hail: jel ostaje hawthorn za treci serijal ili je cao ?

Edited by 8-walker
Posted

Samo kad si ti video svetlo™. ^_^Pierce ostaje, mada ce se verovatno na pocetku drzati malo van grupe.

Posted

Pa to je vec sutra [ujutru] :P

Moze i veceras, ako vam se ceka do dva/pola tri.
Posted

Da znas da jeste. :DDobra epizoda sinoc, najbolja od tri premijere do sada. Omar i Goodman obecavaju.I know who Sean Penn is! I've seen Milk!

Posted

prilicno slaba epizoda, ali omar ce biti kul, a i chang kao organ reda :)