Jump to content
IGNORED

Community

Calavera

Recommended Posts

Posted
па да, то су рекли још пре почетка сезоне, следећа му је последња (тј. ваљда следећа, има укупно 5 епизода ове сезоне)... у томе је била фора кад је абед поменуо како је зек браф био у свега неколико епизода у којој већ сезони скрабса, па трој прокоментарисао отприлике - ђубре, након свега што је скрабс урадио за њега
:( Baš nema sreće serija. 'Aj pa da se dostojantveno završi.
  • Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calavera

97

• Lrd

74

• gervasius twinkleminkleson

44

• copkillah

37

Posted

Gambino napušta zanavjek? Nisam imao pojma, sranje!A taman lepo počela sezona... :(

Posted

Bottle epizode = najbolje epizode. Ova je bila za desetku.

Posted (edited)

A i ovaj lazni paintball skoro jednako dobar, samo sto nismo videli sta se desilo s Deanom i sta je Britta uradila sa stripom. Valjda se Troy vrati jednom... :(

Edited by Calavera
Posted

Odlična je bila epizoda, samo ja nisam mogao da skroz uživam jer sam tihovao zbog Trojevog odlaska. Voleo bih kad bi nekako sad sve bilo super do kraja.

• 4 weeks later...
Posted

Tačno mesec dana Community u zapećku na PPP. :(

Ali, sinoćna epizoda dobija 5 meowmeowbeenz od mene. :lolol:

Posted

Jebiga, ovo nije True Detective vec sitcom, nema tu sta da se prica mnogo. Ali ipak 1 zapazanje, ovaj covek:

koogler-650x364.jpg

je autor fakin Arrested Developmenta! :Hail: Da nisam slucajno ugledao kredite na kraju epizode ne bih ni provalio, pojma nisam imao kako covek izgleda...

Posted

Kalavera i ostali nerdovi će se obradovati što se pojavio onaj čovek što je pisao Breaking Bad.

Za nas ostale, odnosno, samo za mene, tu je :wub: Gina luvbed.gif

Gina-Gershon.jpg

I Abedova devojka mi je skroz kul, nadam se da će imati više prostora malo.

Dakle, Community je sad postao potpuno hip, pošto se ovi gest starovi ređaju non-stop. Ako, neka ih.

Posted

Ni njega ne bih prepoznao da mi nisi rekao :D Dobra epizoda, inace.

• 1 month later...
Posted

Ode Community, verovatno i zauvek. Ovo finale iz dva dela je bilo jako hevi. Ili nije. Ali je bilo jako u svakom slučaju.