Jump to content
IGNORED

Community

Calavera

Recommended Posts

Posted

Štoštakako?Mislim, meni je on odavno užasno antipatičan i debil, čak mislim da kad bi se izlistao topić da bi se našlo kako ni malo ne žalim što napušta seriju, ali šta te navelo na taj zaključak?

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calavera

97

• Lrd

74

• gervasius twinkleminkleson

44

• copkillah

37

Posted (edited)

Ni ja ga ne bih zvao na docek Nove, ali mislim da sam aktivno poceo da ga mrzim kad je uporedio cetvrtu sezonu sa silovanjem svoje porodice :yucky:

Edited by Calavera
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Look who's backSeason 585 5-01 02/Jan/14 Repilot86 5-02 02/Jan/14 Introduction to Teaching

Edited by jms_uk
Posted
:mellow: Meni ovo opet ništa. Mislim, bilo mi je drago da ih vidim, ali opet gledamo šta je bilo posle bajke, princeza se govi, princ postaje alkos. Bilo mi je drago da ih vidim, naravno, i Majk je super, ali...čemu? I nije nešto smešno.
Posted

Avaj, meni bilo super. Uzeti u obzir da su poceci sezona vazda bili medju slabijim delovima serije.

Posted

meni isto sasvim ok. naravno nije kao sezone 1 i 2. al vidi se ce biti mnogo bolje od cetvorke. jeff kao nastavnik - super ideja i podloga za buduće komične momente.nikolas kejdž dilema :lolol:

Posted

Meni nista spec, mada je Ermantraut odlican, a i ona scena sa Cage-transom je bila dojaja

Posted (edited)

www.mediafire.com/listen/w0j0waw8hiasy9h/%2Ass+Crack+Bandit+%28feat.+Ruby+Amanfu%29.mp3

Edited by Dionysos
Posted

:lolol:Super je Goggins, nikada ga nisam video ovakvog. Nego, er ovo sad znači

da Troj odlazi?

Posted

па да, то су рекли још пре почетка сезоне, следећа му је последња (тј. ваљда следећа, има укупно 5 епизода ове сезоне)... у томе је била фора кад је абед поменуо како је зек браф био у свега неколико епизода у којој већ сезони скрабса, па трој прокоментарисао отприлике - ђубре, након свега што је скрабс урадио за њега