Misko Posted February 14 Posted February 14 Just now, Milošica said: Odlična je i Devičanska svirka Nisam gledao..ali o da, scena o kojoj Djordje prica, posle ubistva Karadjordja, uvek i mene dotakne..
kud u maglu Simoviću Posted February 14 Posted February 14 praznik je br. 1 leptirica je glupost Spoiler rekao sam šta sam rekao
Misko Posted February 18 Posted February 18 Kadijevic i kod ove guske..i dalje odbija da prizna Leptiricu kao horor
April Posted February 22 Posted February 22 @kud u maglu Simoviću Odgledao Praznik ponovo Jutros u 4 Kakva belina, kakvi kadrovi Kakva muda je imao producent da Onda progura takav film? Praznik bi trebao da bude obavezna lektira u srednjoj školi. 1 1
Sludge Factory Posted February 22 Posted February 22 1 hour ago, April said: Odgledao Praznik ponovo Gde?
April Posted February 22 Posted February 22 3 hours ago, Sludge Factory said: Gde? 3 hours ago, Sludge Factory said: Gde? Imaš na kanalu Superstar 3, samo vrati unazad na ponedeljak 17.II Što valjda znači da je danas i sutra poslednja šansa da se odgleda Recimo korektna kopija. 1
bags Posted February 22 Posted February 22 5 hours ago, April said: @kud u maglu Simoviću Odgledao Praznik ponovo Praznik bi trebao da bude obavezna lektira u srednjoj školi. Ja sam pre par godina bio kod drugara kojeg dugo nisam video. Deca bila skroz normalna i divna prilika da se ispričano. Medjutim na televiziji isao Praznik u pozadini. Na pocetku sam ga malo gledao malo slusao a na kraju obojica prestali pricati i presli na film. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 22 Posted February 22 On 5. 2. 2025. at 19:33, kud u maglu Simoviću said: koga interesuje... od crnog talasa, pa do kraja jugoslavije 1
Jimmy Kowalski Posted February 22 Posted February 22 On 5. 2. 2025. at 20:36, Jimmy Kowalski said: Odavno hteo da pitam, pa uvek zaboravim, sad me ovaj klip podsetio. Na pokojnom radiju B92 isao dzingl "kako ga uhvatiti" u kome je dijalog iz nekog meni nepoznatog filma (ili ga nisam gledao ili sam zaboravio detalje), kapiram da je crni talas u pitanju. Jedan tip pita drugog "gde ti je predsednik", ovaj odgovara "opet mi je pobegao, ljut je na mene sto ga obezbedjujem", onda ovaj opet pita sto to radi, ovaj drugi se pravda da nema sta drugo, tako nekako, i kao trazice premestaj ako mu i dalje bude branio. Ja da ponovim pitanje sa prethodne strane, mozda neko zna..
April Posted February 22 Posted February 22 Meni je noćas sve vreme bilo u glavi da mi je tata ovako otprilike opisivao II svetski rat u Srbiji. Kad deci na času istorije hoćeš da pričaš, pustiš im Praznik i onda polako objašnjavaš, dok ne dođeš do crnog gnoja građanskog rata što jeste bila naša realnost od 41. do 45. Na stranu reference na kameru i fotografiju, grupne kadrove i odnos seljaka i Manole, meni je fascinantna dubina u građenju lika narednika, naizgled seoskog đilkoša koji u jedan na jedan sa Nedićevim majorom pokazuje karakter ponosnog srpskog seljaka kakvog smo nekad poznavali - Ma šta ti meni... Mogao bih ovako do ujutro, ali to je pravo kulturno dobro, nacionalna istorija spakovana u sat ipo iz kojih smo trebali da izvlačimo zaključke, a ne iz mitova i legendi o nebeskom narodu. 2 1
Tsai Posted February 25 Posted February 25 samo da se zapljunem na vreme: Vetre, pricaj sa mnom je jedan od najboljih domacih filmova u 21. veku 2
*edited by mod Posted March 3 Posted March 3 Odgledao Dražena iz dva puta. Kakva ravna crta od filma. Da su mogli staviti happy end bio bi Hallmark film, ali ne onaj za prajm termin nego za prepodne. Čovjek koji nije mogao šutjeti odličan baš. Sem zemlje porekla jedino zajedničko za oba filma je Mićanović koji je stvarno pokidao obe uloge. Vidi se da je sa godinama sve bolji i bolji. 1
darkonet Posted March 3 Posted March 3 Izvinjavam se sto upadam kao padobranac Kako se zove instrumental i ko svira na 1:42:11 kada Boris Milivojevic provali u kucu Vlade Dzeta?
Filozof manijak Posted Tuesday at 07:09 Posted Tuesday at 07:09 (edited) Zen minuta? esid : podseća me malo na Love will tear us apart Edited Tuesday at 07:11 by Filozof manijak
Recommended Posts