Nikodije Posted Saturday at 20:47 Posted Saturday at 20:47 Zbog čega je ovo reklamirano kao dobar film, posle 45 minuta ništa se nije desilo. Osim previše loše glume. 6 1 1
kud u maglu Simoviću Posted Saturday at 20:48 Posted Saturday at 20:48 7 minutes ago, Katikon said: Isto, odustajem zbog tona +1
kud u maglu Simoviću Posted Saturday at 20:51 Posted Saturday at 20:51 odok da sperem oči jednim ridli skotom 2
Nikodije Posted Saturday at 20:52 Posted Saturday at 20:52 52 minuta ničega, al čekaću, možda se nešto desi 1 3 1
Nikodije Posted Saturday at 20:55 Posted Saturday at 20:55 Prednost ovog tzv filma je što možeš da odeš da močaš, nećeš ništa propustiti
Nikodije Posted Saturday at 21:04 Posted Saturday at 21:04 Danas sam išao do Maksija, kuvao sam, otišao na pivo, prepašačio 2 kilometra. Da sam to sve snimao bilo bi daleko uzbudljivije od ovog filma. 3
Nikodije Posted Saturday at 21:27 Posted Saturday at 21:27 Jao Garavi sokak "ćiribu ćiriba" znao sam da vredi čekati 1
Katikon Posted Saturday at 21:44 Posted Saturday at 21:44 Kumovi, kum, kume, kumo, idemo kod kumova jao kume vrh 4
Nikodije Posted Saturday at 21:47 Posted Saturday at 21:47 Loš je ton, al zato je tu Goran Bogdan koji je i inače nerazumljiv 1
Nikodije Posted Saturday at 21:49 Posted Saturday at 21:49 Da li je Rakočević angažovao dublera za ovo trčanje za Kulišom ili je stvarno on trčao, sad se pitam
Palmira Posted Saturday at 23:51 Posted Saturday at 23:51 То што се ништа не дешава је најмањи проблем овог филма. Идеја је заправо била одлична.
copkillah Posted Sunday at 00:06 Posted Sunday at 00:06 Nikodije, da me ne razumeš pogrešno, ne podjebavam te, ali mislim da ti treba da te neko zagrli.
Recommended Posts