Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

On 19. 9. 2024. at 21:02, kud u maglu Simoviću said:

lazarev put

:fpalm:

uzeh kartu da odgledam ovo čedotm domaće kinematografije. nisam znao ništa ni o filmu ni o reditelju ali mi je mnogo toga bilo jasnije posle prva tri minuta filma u kojima raspali bosiljčić nosi neki papir po uskim mediteranskim uličicama. dvadesetosam minuta i dve dijaloške scene kasnije se i dalje ništa ne dešava te sam iskoristio priliku da brže bolje pobegnem iz sale jer su obustavili projekciju iz tehničkih razloga, nije išao titl

(jedna scena je bila na engleskom(bosiljčić i engleski), a druga na nemačkom)

kakvo prepotentno sranje

0.0/10

Reveal hidden contents

IMG-9859.jpg

Ja bio prinuđen da dva puta odgledam trejler za Lazarev put, još uvek mi nije jasno o čemu je, da li je Bosiljčićev ulični umetnik u čistilištu?

Inače, prijatno sam iznenađen da se još drži 78 dana u bioskopu. Preporuka.

Gledao sam film “Megdan” i džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje

Neko će povezati “Megdan” zbog brzine tema i akcionih scena sa “Južnim vetrom”, kao najpopularnijim predstavnikom tog akciono – šabanskog srpskog žanra, ali “Megdan” je kilometrima daleko od “Vetra”. Kad bismo Baći, Marašu i ostalima oduzeli dripački šarm, a autorima tu želju da komuniciraju sa današnjim vremenom i klincima na ulici, onda bismo dobili ovaj film porodične manufakture Balašević.

2 hours ago, garcia said:

kako onda "otac" Branke Katić odlazi u rat?

sad bih rekla da sam mislila da ide na vojnu vežbu, a tad boga pitaj šta sam mislila

• 1 month later...

Gledao juče sa ćerkom Izolaciju sa Bikovićem :isuse:

Dakle, mogli su napraviti solidan (za srpske uslove) horor, ali su odlučili da sjebu sve nekim društvenim angažovanjem protiv rijalitija...

Jbg, znao sma da je verovatno sranje, ali morao sam odgledati, ćerka htela da gleda Bikovića, a teijler je bio sasvim ok... Sam sam kriv...... :(

• Tužno 1
21 hours ago, radisa said:

Gledao juče sa ćerkom Izolaciju sa Bikovićem :isuse:

Dakle, mogli su napraviti solidan (za srpske uslove) horor, ali su odlučili da sjebu sve nekim društvenim angažovanjem protiv rijalitija...

Jbg, znao sma da je verovatno sranje, ali morao sam odgledati, ćerka htela da gleda Bikovića, a teijler je bio sasvim ok... Sam sam kriv...... :(

Prvi srpski film in a while koji me je privukao da bih mozda isla da gledam. Jbg.