I*m with the pilots Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 (edited) Meni su oba ta filma bila iskreno super. Tada. Mogla bih ih obnoviti pred nastavak, ako se negde mogu naci. (Mozda bioskopi prepoznaju priliku pa puste i prvi deo kao deo paketa ili slicno) Edited March 7, 2023 by I*m with the pilots
Misko Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 1 hour ago, I*m with the pilots said: Meni su oba ta filma bila iskreno super. Tada. Mogla bih ih obnoviti pred nastavak, ako se negde mogu naci. (Mozda bioskopi prepoznaju priliku pa puste i prvi deo kao deo paketa ili slicno) Slaba vajda od bioskopa sto se toga tice..pre ces na netu anci, ili na nekom kanalu Prve, posto oni to maltene svaki dan pustaju
Milošica Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Sačekao bih sa Munjama. Ne bih odbacio da će to ispasti dobro. 3
msv Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Od muzike će se čuti Coby, Vizelj, Sitzpinker, Bejbi Motorola, Prti Bee Gee i Sasha
Misko Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 1 hour ago, msv said: Drugi trejler Plot je reciklaza, koliko vidim,opet ukradena kaseta, opet prica: Gojko uspesan negativac, protagonisti luzeri, smao matoriji...otud valjda i podnaslov. bukvalno opet...vidim rijaliti zvezde ce imati kameoe(od svega sto videh, jedino mi se Milakovic dopada)..ne znam, prve Munje su snimljene spontano, i zato imaju svoj sarm, ovo nije naravno..to su neki pcoetni utisci..ako se ista moze procitati na osnovu trejlera i tizera..
Patty Lee Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Ovo ima dosta jak vonj Mi nismo anđeli 2. Trejler, nijedan, ne obećava. 2
ToniAdams Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 bas da vidimo na sta ce da lici, posto mislim da je rasa poprilicno odmakao u pogledu skila od prvog dela, koji je realno jedan simpaticni buljson 1
Tsai Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Katastrofa. Prvi deo bas volim i dalje (proverio pre mesec dana opet)
Misko Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Na imdbu ga lepo caste ocenama..jedva sestica za pcoetak..ako znamo da neki filmovi na pocetku zbog hajpa u proskeu dobijaju desetke...
Godfrey Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 I prvi deo je bio ono mehh...Kengur je bukvalno 3 klase iznad 1
gospa buba Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 (edited) On 7. 3. 2023. at 20:47, Patty Lee said: Ovo ima dosta jak vonj Mi nismo anđeli 2. Trejler, nijedan, ne obećava. trejler je bukvalno srdjane dragojevicu napusti troshno telo stvaraoca ovog filma. za film cu da vidim shta cu edip. valjda andjeli 3? ono kad shizne sa narodnjacima i onim debelim shto je sad hrishcanski propovednik iz pakla? jel ima uopshte 3 andjela? Edited April 1, 2023 by gospa buba
Tihajeza Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 2 hours ago, gospa buba said: jel ima uopshte 3 andjela? Ima 3 andjela, ali nema mnogo veze sa prva dva dela, dao ime da proda koju kartu više. Ja sam generacija kojoj su Andjeli (1) kultni film. Munje su odgledane jednom i ne sećam se ničega osim 4 glavna glumca i da je bila neka plavuša. 2
Recommended Posts