Ras Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Ko to tamo peva na kanalu Centar filma u HD rezoluciji Na istom kanalu su i Maratonci postavljeni ranije.
Milošica Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 (edited) @Ras Hvala, cudim se da niko do sada nije okacio. Edited August 22, 2022 by Milošica 2
Fakundo Sava Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Film Mrak je ovogodišnji kandidat za oskara a pričalo se da je to sigurno Banović Strahinja ali ne ispunjava uslove jer je većina dialoga na engleskom ili možda nije dovoljno patriotski
FPLS Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Mrak nam je ponajbolji oskar kandidat tamo negde jos od Enklave, solidan film. Btw, u bioskopima trenutno igraju Sveta Petka - Krst u pustinji (nisam ciljana publika za ovo, pa ne bih komentarisao, osim da je Milena Predic odlicna glumica), kao i Ala je lep ovaj svet, nekakva kvazi-romanticna kvazi-komedija porazavajuce nesmesna i glupasta, nespretno skrojena od (loseg) materijala za seriju. Za koji dan stize ovo: 1
bags Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 (edited) Je li neko gledao 30 god mature. Ima projekcija ovde u Becu pa sad vagam da li se isplati organizovati cuvanje dece i sl. Edited October 2, 2022 by bags
Jimmy Kowalski Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 59 minutes ago, FPLS said: Mrak nam je ponajbolji oskar kandidat tamo negde jos od Enklave, solidan film. Btw, u bioskopima trenutno igraju Sveta Petka - Krst u pustinji (nisam ciljana publika za ovo, pa ne bih komentarisao, osim da je Milena Predic odlicna glumica), kao i Ala je lep ovaj svet, nekakva kvazi-romanticna kvazi-komedija porazavajuce nesmesna i glupasta, nespretno skrojena od (loseg) materijala za seriju. Za koji dan stize ovo: Svidja mi se muzika. Potpisan je FIlip Mitrovic, meni nepoznat lik..
steins Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 On 22.9.2022. at 0:30, Fakundo Sava said: Film Mrak je ovogodišnji kandidat za oskara Jel to ono sa Slavkom Štimcem? 1
ultra plasticni Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 pogledaj sam Trag divljaci. dosta slabo deluje na prvu, mnogo hteli mnogo zapoceli
FPLS Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Isti utisak, i ja gledao veceras. Film dobro izgleda, ali je seting bas traljavo iskoriscen, 0 bodova za scenario. I gluma mi nesto neubedljiva, posebno Bukviceva. Pretpostavljam da je i ovo sklepano od materijala za seriju, moglo bi da bude podnosljivo u tom formatu. Od sledece sedmice je u bioskopima Arsenijevicev Banovic Strahinja.
reg Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 1 hour ago, ultra plasticni said: pogledaj sam Trag divljaci. dosta slabo deluje na prvu, mnogo hteli mnogo zapoceli Na prvu, i svaku sledeću. Otprilike nakon 30og minuta, kada postane jasno da osim nešto bolje produkcije tu nema ničega, počinje agonija gledanja (nadam se) televizijske serije montirane u "film" od sat i 40 minuta. Setio se kritike "filma" Jedini izlaz gde je Đorđu Bajiću u City magazinu trebalo 4 pasusa pohvala da dođe do zaključka da su ponašanja likova nemotivisana i da je to u stvari tv serija.
steins Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 11 hours ago, ultra plasticni said: pogledaj sam Trag divljaci. dosta slabo deluje na prvu, mnogo hteli mnogo zapoceli Gde ima da se gleda Trag Divljači ?
steins Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 12 hours ago, FPLS said: Za sad, iskljucivo u bioskopima sirom Srbije. Vidim ima ga u Sinepleksu. Taman dvostruki ugodjaj sutra
Profesionalac Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Opa, razrađuje se ideja remake-a filma Boj na Kosovu U režiji... Gage Antonijevića 4
Milošica Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Indikativno je u kom trenutku razradjuju tu ideju.
Recommended Posts