August 22, 20222 yr Ko to tamo peva na kanalu Centar filma u HD rezoluciji Na istom kanalu su i Maratonci postavljeni ranije.
August 22, 20222 yr @Ras Hvala, cudim se da niko do sada nije okacio. Edited August 22, 20222 yr by Milošica
September 21, 20222 yr Film Mrak je ovogodišnji kandidat za oskara a pričalo se da je to sigurno Banović Strahinja ali ne ispunjava uslove jer je većina dialoga na engleskom ili možda nije dovoljno patriotski
October 2, 20222 yr Mrak nam je ponajbolji oskar kandidat tamo negde jos od Enklave, solidan film. Btw, u bioskopima trenutno igraju Sveta Petka - Krst u pustinji (nisam ciljana publika za ovo, pa ne bih komentarisao, osim da je Milena Predic odlicna glumica), kao i Ala je lep ovaj svet, nekakva kvazi-romanticna kvazi-komedija porazavajuce nesmesna i glupasta, nespretno skrojena od (loseg) materijala za seriju. Za koji dan stize ovo:
October 2, 20222 yr Je li neko gledao 30 god mature. Ima projekcija ovde u Becu pa sad vagam da li se isplati organizovati cuvanje dece i sl. Edited October 2, 20222 yr by bags
October 2, 20222 yr On 2. 10. 2022. at 9:52, FPLS said: Mrak nam je ponajbolji oskar kandidat tamo negde jos od Enklave, solidan film. Btw, u bioskopima trenutno igraju Sveta Petka - Krst u pustinji (nisam ciljana publika za ovo, pa ne bih komentarisao, osim da je Milena Predic odlicna glumica), kao i Ala je lep ovaj svet, nekakva kvazi-romanticna kvazi-komedija porazavajuce nesmesna i glupasta, nespretno skrojena od (loseg) materijala za seriju. Za koji dan stize ovo: Svidja mi se muzika. Potpisan je FIlip Mitrovic, meni nepoznat lik..
October 7, 20222 yr On 21. 9. 2022. at 22:30, Fakundo Sava said: Film Mrak je ovogodišnji kandidat za oskara Jel to ono sa Slavkom Štimcem?
October 8, 20222 yr pogledaj sam Trag divljaci. dosta slabo deluje na prvu, mnogo hteli mnogo zapoceli
October 8, 20222 yr Isti utisak, i ja gledao veceras. Film dobro izgleda, ali je seting bas traljavo iskoriscen, 0 bodova za scenario. I gluma mi nesto neubedljiva, posebno Bukviceva. Pretpostavljam da je i ovo sklepano od materijala za seriju, moglo bi da bude podnosljivo u tom formatu. Od sledece sedmice je u bioskopima Arsenijevicev Banovic Strahinja.
October 8, 20222 yr On 8. 10. 2022. at 21:14, ultra plasticni said: pogledaj sam Trag divljaci. dosta slabo deluje na prvu, mnogo hteli mnogo zapoceli Na prvu, i svaku sledeću. Otprilike nakon 30og minuta, kada postane jasno da osim nešto bolje produkcije tu nema ničega, počinje agonija gledanja (nadam se) televizijske serije montirane u "film" od sat i 40 minuta. Setio se kritike "filma" Jedini izlaz gde je Đorđu Bajiću u City magazinu trebalo 4 pasusa pohvala da dođe do zaključka da su ponašanja likova nemotivisana i da je to u stvari tv serija.
October 9, 20222 yr On 8. 10. 2022. at 21:14, ultra plasticni said: pogledaj sam Trag divljaci. dosta slabo deluje na prvu, mnogo hteli mnogo zapoceli Gde ima da se gleda Trag Divljači ?
October 9, 20222 yr On 9. 10. 2022. at 9:09, FPLS said: Za sad, iskljucivo u bioskopima sirom Srbije. Vidim ima ga u Sinepleksu. Taman dvostruki ugodjaj sutra
November 2, 20222 yr Opa, razrađuje se ideja remake-a filma Boj na Kosovu U režiji... Gage Antonijevića