Moća Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 1 hour ago, mraki said: Pa dobro je ispalo, ja sam preplakala taj film. Dobro je ispalo, ali ja sam predstavljena da pušim i da pijem, a ja nisam kap okusila alkohola ni pušila… mislim cigare. Lepa Lukić o Tomi Možda je trebalo ipak na dame od stila. Jbt sve sve al Lepa da se pobuni za to kako je predstavljena Kazu ljudi da joj je u Farmi svaka druga rec bila psovka.
gospa buba Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Pa ja mogu samo da nagađam, pravi odgovor naravno znaju samo oni. Balašević se uopšte nije gurao po medijima i nije albume promovisao onako kako su to drugi radili, i tu nekako vidim sličan pristup za film. Koji je snimljen posle prekida saradnje sa Lj. Samardžićem, tužbe i koječega, pa je moguće da je to bio iznuđen potez u stilu "Jebo ovo, sad ćemo sami". Očigledno još uvek ne žele da ga vide svi, možda misle da bi se serija utopila u ostatak hiperprodukcije i ne bi bila zapažena, možda još uvek ne mogu da dobiju dovoljno novca...ko zna.posle 10 godina i bash nemamo nikog ko je gledao? kritika jel gledala, struchna lica neka? ili tek to ne nikako?sent from novi mnogo jak bubamoto.
ragasto Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Mislim da je nepodeljeno mišljenje kritike da film ništa ne valja što i nije neko iznenađenje ako znamo Balaševićeve prethodne i potonje rediteljske poduhvate.
gospa buba Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 onda neka bache u podrum.mada, s obzirom da tamo realno nit ko shta radi nit ima zanimanje, moglo bi se zaraditi i na tom jednom pushtanju. teshko da neshto sada moze da oshteti djordja balashevica u tom nekom finansijskom smislu. lik i glavnicu dela tek nikako.on je ceo vek ko novak djokovic, jedan radnik puna kuca gladnih usta.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Haralampije Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Kenjate o Balasevicevom filmu a cela poAnta je bila: koji to domaci film ne moze da se nadje na netu? Film ima svoj zivot : bioskop - ako ima srece, zatim tv, pa opet tv, pa kojekoji video klubovi, pa (bese VHS) a sad DVD i na kraju piraterija. Cenim da nekih 95 % ipak moze da se nadje, sad stvar je u approach-u ™
pantelia Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 17 hours ago, Moća said: Jbt sve sve al Lepa da se pobuni za to kako je predstavljena Kazu ljudi da joj je u Farmi svaka druga rec bila psovka. E jeste Moco "Kazu ljudi, ja nisam gledao"
Moća Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 E jeste Moco "Kazu ljudi, ja nisam gledao" Znao sam da ce neko da se uvati za to [emoji38] ako ti je poznato ja slabije cujem(pisao sam ovde nekoliko puta) tako da mi je tesko da pratim takve sadrzaje i da hocu.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1
Frank Pembleton Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 3 minutes ago, Haralampije said: Kenjate o Balasevicevom filmu a cela poAnta je bila: koji to domaci film ne moze da se nadje na netu? Film ima svoj zivot : bioskop - ako ima srece, zatim tv, pa opet tv, pa kojekoji video klubovi, pa (bese VHS) a sad DVD i na kraju piraterija. Cenim da nekih 95 % ipak moze da se nadje, sad stvar je u approach-u ™ To "kenjanje" se odnosilo na to da moze da se "spreci piraterija".Sto je kao primer stavljen taj film pa se objasnjavalo da to nikako nije dobar primer.
pantelia Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 3 minutes ago, Moća said: Znao sam da ce neko da se uvati za to ako ti je poznato ja slabije cujem(pisao sam ovde nekoliko puta) tako da mi je tesko da pratim takve sadrzaje i da hocu. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Nisam imao pojma, izvini.
Moća Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Ma opusteno bre Par puta stavljao sluske i probao da gledam i zabolela me glava posle par minuta slusanja sta oni seru.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Tsai Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Mislim da i film Srbija, godine nulte Gorana Markovica ne moze nigde da se nadje na netu
ultra plasticni Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Sta uopste znaci da ne moze da se nadje nigde na netu?! Da filma nema na torentima forumima jutjubu dejlimosnu
ragasto Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 10 minutes ago, Tsai said: Mislim da i film Srbija, godine nulte Gorana Markovica ne moze nigde da se nadje na netu Moguće, čini mi se da je neko svojevremeno popio tužbu zbog Turneje.
Recommended Posts