Sludge Factory Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Vec smo pricali o njemu par strana unazad.A ova recenica sve govori Ugovor, međutim, predviđa da Miloš ne smije znati o čemu se u filmu radi, a kada snimanje počne njemu postaje jasno da je to "snaf" film, koji sa sobom nosi smrt.
hazard Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mene vise zanima ovaj kungfu mjuzikl "Covek kao armija"
fonTelefon Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Od kultnih rezisera ne mozes da prodjes ulicama.
Lale Gator Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Četvrti čovek bio na TV-u, uvatio sam 1 scenu. Centar Bg-a snimljen nekim zajebanim zelenim osvetljenjem, na fazon Ameli Pulen, zatim Đuričko i Diklić sede u kafiću i pričaju o nekoj zajebanoj temi. Rečenice iz njih izlaze monotono, smoreno, bezlično. Obojica imaju zajeban pogled. Nije mi držalo pažnju pa sam promenio kanal.
Duci Simonovic Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 i ja odvojih par minuta telivizijskoj premijeri ovog filma cisto da vidim stepen jadnoce, video, potvrdio, pa vratih natrag na Ramba!
Sludge Factory Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nepravedno smo zapostavili srpski najiscekivaniji i najskuplji film. Ovaj plakat je na srpskoj vikipediji, ne znam da li je pravi, ja ga do sad nisam nigde video:
fonTelefon Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nepravedno smo zapostavili srpski najiscekivaniji i najskuplji film. Ovaj plakat je na srpskoj vikipediji, ne znam da li je pravi, ja ga do sad nisam nigde video:vreme ce ubuduce da se racuna pre i posle Azdahe.Tedo da te pitam vi fanovi Zikine dinastije imate neki svoj kruzok, kafanu, sektu gde se sastajete?
Sludge Factory Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 vreme ce ubuduce da se racuna pre i posle Azdahe. Tedo da te pitam vi fanovi Zikine dinastije imate neki svoj kruzok, kafanu, sektu gde se sastajete?Naravno da imamo. :kdp: Svrati!
Lale Gator Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nepravedno smo zapostavili srpski najiscekivaniji i najskuplji film. Ovaj plakat je na srpskoj vikipediji, ne znam da li je pravi, ja ga do sad nisam nigde video:Biće se nema para za zakup bilbord prostora. Jbg, recesija... No zato su tu Majspejs, Bukfejs i Jubito!
Sludge Factory Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Biće se nema para za zakup bilbord prostora. Jbg, recesija... No zato su tu Majspejs, Bukfejs i Jubito!Kako bre nema para? Pa je l' ovo projekat od nacionalnog znacaja ili nije? Zar ga ne finiansiraju Vlade Srbije i Republike Sumske? Kad je nesto od nacionalnog znacaja, onda nema recesije. Ima da se nadju pare i tacka.
Musharaf Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 nadam se da su film editovali bolje nego ovaj trailerjasno je da su aduti ovog filma jak kasting i jaki dijalozi.
Eraserhead Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Beogradski fantomSrpski Taksista... donekle! :DAl što ne znamo trailer da napravimo...
Ajant23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Al što ne znamo trailer da napravimo...Ti i "oni"? U stvari, ko?
Eraserhead Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ti i "oni"? U stvari, ko?Kad kažem "mi" mislim na domaću filmsku industriju, Srbiju itd. Ne bukvalno ja.
Ajant23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 (edited) Kad kažem "mi" mislim na domaću filmsku industriju, Srbiju itd. Ne bukvalno ja.A, poput Holivuda... Možeš onda govoriti Srbivud, ili jednostavnije Srpskašuma... ;)EDIT: A, možeš reći i virtuelna industrija: koja se određuje kao skup tako što njemu pripada svako ko kaže "mi", a ne pripada niko drugi...Primera radi: ti pripadaš, ja ne... Edited January 4, 2009 by Ajant23
Recommended Posts