Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

"Kenjac", hrvatski film, odličan film, odličan Glogovac

ÐÑел (Kenjac)

Posted

u ustavu rh, to je strashno, treba pola veka da opet bane neko takav.

sent from bubamoto

Posted

Ne zamerite. Meni je Glogovac u Ustavu dobar. Nista vise od toga. 

Posted

Meni je on u Hadersfildu za Oskara. U tom filmu on nema nista svoje potpuno druga osoba.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
5 hours ago, Moća said:

Meni je on u Hadersfildu za Oskara. U tom filmu on nema nista svoje potpuno druga osoba.

gledao sam ovde predstavu, gostovali su par meseci pre nego sto je umro. Lausevic, Cetkovic i ekipa, naravno, duboka srpska depresija i tragedija.

ovo sto kazes, druga osoba, tacno tako, mozda cak i prevelika promena. Lausevica sam prepoznao tek na pola predstave.

zanimljivo je koliko nasim glumcima lezi najdublja tmina, dno i tragedija, nemamo puno dobrih komicara.

znaci vredi pogledati film?

Posted

Мени Убиство с предумишљајем!

Posted

tek negde na pola ustava uspevam da se setim jebote ovo je glogovac, mada unapred znam da je on. odgavan, odvratan lik.

sent from bubamoto

Posted
On 11.11.2018. at 11:01, Moća said:

100% se slažem. Inače imam osobu u bivšem komšiluku sa sličnom dijagnozom  pa smo bili u labavom kontaktu. Ono što je Glogovac uradio tom ulogom je, po mom mišljenju, jedno od najboljih ostvarenja koje sam ikada video. Gestikulacija, izgovor, reakcije, čak i način oblačenja:ph34r:...kao da sam gledao čoveka koga poznajem na ekranu, bukvalno.

Rečeno mi je da je to rutinski glumio u pozorištu, i još ubedljivije u odnosu na film. To što nisam odgledao tu predstavu mi je jedna od većih grešaka.

Posted

Pojavio se fin snimak Juznog vetra (doduse sa nalepljenim ruskim titlovima) na kiosku.

Posted
3 minutes ago, Timmy said:

Bas me ime odbija od filma :(

sa jutuba

Ja pomislio neko konacno snimio dokumentarac o najboljem jugoslovenskom bendu, kad ono neka pucnjava.

Posted
5 minutes ago, Timmy said:

Sta je sledece, Slatki greh?

:D

taj će da bude o narkotrafikantima

Posted
10 minutes ago, slepa živana said:

:D

taj će da bude o narkotrafikantima

slatki greh moze samo da bude u vezi prostitucije :D

Posted
On 14.11.2018. at 23:59, Timmy said: