beatakeshi Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 "Kenjac", hrvatski film, odličan film, odličan Glogovac
gospa buba Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 u ustavu rh, to je strashno, treba pola veka da opet bane neko takav.sent from bubamoto
Timmy Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Ne zamerite. Meni je Glogovac u Ustavu dobar. Nista vise od toga.
Moća Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Meni je on u Hadersfildu za Oskara. U tom filmu on nema nista svoje potpuno druga osoba.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
3opge Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 5 hours ago, Moća said: Meni je on u Hadersfildu za Oskara. U tom filmu on nema nista svoje potpuno druga osoba. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk gledao sam ovde predstavu, gostovali su par meseci pre nego sto je umro. Lausevic, Cetkovic i ekipa, naravno, duboka srpska depresija i tragedija. ovo sto kazes, druga osoba, tacno tako, mozda cak i prevelika promena. Lausevica sam prepoznao tek na pola predstave. zanimljivo je koliko nasim glumcima lezi najdublja tmina, dno i tragedija, nemamo puno dobrih komicara. znaci vredi pogledati film?
gospa buba Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Meni je on u Hadersfildu za Oskara. U tom filmu on nema nista svoje potpuno druga osoba.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalktek negde na pola ustava uspevam da se setim jebote ovo je glogovac, mada unapred znam da je on. odgavan, odvratan lik. sent from bubamoto
ragasto Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 On 11.11.2018. at 11:01, Moća said: Meni je on u Hadersfildu za Oskara. U tom filmu on nema nista svoje potpuno druga osoba. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 100% se slažem. Inače imam osobu u bivšem komšiluku sa sličnom dijagnozom pa smo bili u labavom kontaktu. Ono što je Glogovac uradio tom ulogom je, po mom mišljenju, jedno od najboljih ostvarenja koje sam ikada video. Gestikulacija, izgovor, reakcije, čak i način oblačenja...kao da sam gledao čoveka koga poznajem na ekranu, bukvalno. Rečeno mi je da je to rutinski glumio u pozorištu, i još ubedljivije u odnosu na film. To što nisam odgledao tu predstavu mi je jedna od većih grešaka.
FPLS Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Pojavio se fin snimak Juznog vetra (doduse sa nalepljenim ruskim titlovima) na kiosku.
nisam ja Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 3 minutes ago, Timmy said: Bas me ime odbija od filma :( sa jutuba Quote Ja pomislio neko konacno snimio dokumentarac o najboljem jugoslovenskom bendu, kad ono neka pucnjava.
slepa živana Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 5 minutes ago, Timmy said: Sta je sledece, Slatki greh? taj će da bude o narkotrafikantima
Ros Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 10 minutes ago, slepa živana said: taj će da bude o narkotrafikantima slatki greh moze samo da bude u vezi prostitucije
*edited by mod Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 On 14.11.2018. at 23:59, Timmy said: Sta je sledece, Slatki greh? Samo im ti daj ideje za nastavak.
Recommended Posts