Nikodije Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Ona je na vreme odradila taj pr, bila je sa bogdanovićem. Ali nije bila baš tako loša, pride pojavljuje se samo na početku, kasnije u tragovima. Ono što je mene nerviralo je konstantno dranje u filmu i psovanje. Ok, kapiram da autor misli da mafijaši ne umeju normalno da razgovaraju, ali ga pretera.
ObiW Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 1 hour ago, Nikodije said: Ali nije bila baš tako loša, pride pojavljuje se samo na početku, kasnije u tragovima. Slazem se. Ja sam malo nespretno formulisao, hteo sam da kazem da u filmu nije toliko veliki problem njena gluma koliko odluka reditelja da se uopste pojavi u toj ulozi, s' obzirom ko joj je partner.
zorglub Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 11 hours ago, FPLS said: Nego, postoji li jos neko mlado zensko celjade sem Jovane Stojiljkovic? Prosecna riba... Gluma na stranu, ili si žensko kao Morgana i u tom slučaju potpuno razumljivog stava, ili... nema ili. Jbt ako je ona prosečna, šta je top?
Timmy Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Obe klikne su dobre ribe, a ne glume lose. Ppp hejteri
morgana Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 11 hours ago, zorglub said: Gluma na stranu, ili si žensko kao Morgana i u tom slučaju potpuno razumljivog stava, ili... nema ili. Jbt ako je ona prosečna, šta je top? isuse.
morgana Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 recimo, isidora simijonovic mi je mnogo gledljivija, a ne mozes reci da ne izgleda dobro. u jami distriktu je izdominirala, npr. klipa se ne sjecam, sem opstih mjesta.
bradilko Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 odgledao juzni vetar. ovo kao gomora ( serija)
steins Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Zna li se nešto o ovom novom filmu, Zaspanka za vojnika? Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ros Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 odlican je juzni vetar. mene ubi poslednji pozdrav glogovcu na pocetku filma. :( evo i sad
ObiW Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 6 hours ago, Ros said: odlican je juzni vetar. mene ubi poslednji pozdrav glogovcu na pocetku filma. :( evo i sad Glogovac razbio u juznom vetru. Kad se on pojavi u kadru, odjednom sve ima smisla i sve ispadne kako treba. Tuga ga vise nema.
Nikodije Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Glogovac je sjajan glumac, samo je šteta što je 20 godina karijere potrošio snimajući jedno sranje za drugim. Tek na kraju, u ustavu rh i južnom vetru, kada su zaista dobri filmovi i dobre uloge, pokazao je svu raskoš talenta.
Recommended Posts