ToniAdams Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 davno sam sumnjao da si kaubojovljev klon, ali sad je jasno, niko drugi jos nije u stanju da tako binarno razmislja
Filozof manijak Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Moguće je i to, ali takav utisak ostavlja prethodna strana
Filozof manijak Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Elem, zna li ko šta se dešava sa filmom "Volja sinovljeva"?
đorđe geprat Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 13 hours ago, ToniAdams said: dobro je sto se desilo ovo, ne mislim zbog dime i filma, vec cisto da nam pokazem kolko je pogubilo kompas. ne bi me cudilo da se neko prepoznao. jebemu, zivu celu decu su kod nas krali iz porodilista, al mora da su isto siptari sve zakuvali. živo me zanima da li će ikad biti ovde snimljen film sa tom temom. argentinci su, recimo, snimili "zvaničnu istoriju" ili, na primer srpsku verziju rumunske "pozicije deteta"
Tsai Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 7 hours ago, Filozof manijak said: Meni je zanimljivo da je ovde animozitet prema malom debelom "Zoranu" veći od ovog sranja sa cenzurom i politički nepodobnim scenariom. Ja posmatram odvojeno te stvari. Mangulica vec mesecima na svim drustvenim mrezama gnusno vredja kolege koje mu nista nisu skrivile
Tsai Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 (edited) 7 hours ago, Filozof manijak said: dupli Edited September 27, 2018 by Tsai
Jeremija Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Quote Kreiranje atmosfere u kojoj se umetnička dela kvalifikuju kao "podobna" i "nepodobna", "patriotska" i "antisrpska" jedan je od najvećih pokazatelja ozbiljne moralne i etičke krize jednog društva, rekao je reditelj, producent i glumac Dragan Bjelogrlić za Nedeljnik. Da stvar bude apsurdnija i dobije aromu srpskog galimatijasa, nastavlja Bjelogrlić, potrudio se scenarista filma koji je upravo proglašen za "antisrpski", Dimitrije Vojnov. "Dimitrije Vojnov je upravo taj koji je na scenu vratio terminologiju 'antisrpski', 'ideološki problematičan' i sl, vodeći nekoliko meseci unazad besomučnu kampanju protiv filma 'Teret' i Filmskog centra Srbije (FCS) koji ga je podržao. U besomučnoj kampanji protiv filma 'Teret' koju je vodio iz dana u dan, upravo Dimitrije je na velika vrata vratio davno zaboravljene kvalifikacije i to za film koji domaća publika nije imala prilike još da vidi (ne verujem ni da je on video), koji je Srbiju predstavljao na najprestižnijem festivalu u Kanu, spočitavajući FCS-u da vodi katastrofalnu politiku finansiranja 'nepodobnih" filmova'", kazao je Bjelogrlić. On dodaje da je sudbina htela da upravo film za koji je Vojnov napisao scenario, veoma brzo, bude okvalifikovan po istom principu. http://rs.n1info.com/a423395/Showbiz/Showbiz-vesti/Bjelogrlic-o-filmu-Mezimica.html
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 srpsku kinematografiju je najbolje, nenamerno, opisao bata trlaja mala bara, puno krokodila
Jimmy Kowalski Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 17 minutes ago, ToniAdams said: lažni dimitrije U izvodjenju EKV-a..
Fakundo Sava Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 8 hours ago, djordje geprat said: živo me zanima da li će ikad biti ovde snimljen film sa tom temom. argentinci su, recimo, snimili "zvaničnu istoriju" ili, na primer srpsku verziju rumunske "pozicije deteta" Bojana Maljević je najavila u jednom intervju da sprema film o izgubljenim bebama A da li će se to desiti...
ragasto Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Al' ga je Bjelogrlić ovim zakopao... Još samo da mediji podsete da je Vojnov svojevremeno tražio osnivanje onog fonda koji bi finansirao snimanja filmova o Kosovu i da ga zakucaju za kraj.
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 u prvoj vesti je receno da je fcs raskinu sporazumno ugovor sa producentom filma sem one sms poruke koji da se ne snima zbog onih odozgo. jel se oglasio producent lično?
ragasto Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Izgleda da mudro ćuti. U intervjuu na N1 ga je Vojnov fino potkačio rečima "Ili mu je jako zaprećeno, ili mu je nešto obećano".
Recommended Posts