Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

meni prelaz venčanje/sahrana vrhunski. Bacanje kesa sa smećem :Hail:

[emoji38]ol:

Očekivao sam da kum baci gaće

Posted

Ajd sad cu da pogledam...

Posted

pa poređano je po azbuci čime da počne :fantom:

ABeCedi jer je to tipično srbska lista.

Posted

Odgledao Smrdljivu Bajku...Meni fino za gledanje...Emotivno, par bravura zaista.I prekinuto taman gde treba.

Definitivno, low budget sve "u kraju", dobro skoro sve...

Direktor fotografije je Aca Ilic , ocigledno da su hteli tako da snimaju.On je radio svasta i znao bi i ful budzeno...

Meni ok filmic...

Posted

Atmosfera Vlažnosti me podsećala na Enemy. I šta koji k na kraju? Koji je zaključak? Da su svi govna?

Ja ništa nisam skontao, jedino što mi pada na pamet je da je lik sve to u glavi smislio od silnog alkohola i lajni.

Posted

Ma jok, sve uzima zdravo za gotovo kao i svi oko njega, nesto je kao nezadovoljan a realno ima sve a opet nema ljubavi I emocija koje im svima fale. Zato je ona I otisla.

Posted

Ma jok, sve uzima zdravo za gotovo kao i svi oko njega, nesto je kao nezadovoljan a realno ima sve a opet nema ljubavi I emocija koje im svima fale. Zato je ona I otisla.

Plus jedan. To je poruka. Meni je ok. Gledljivo.

I ta potreba da sve izgleda normalno, gde nikome nema da se poveri (roditelji, sestra, njena majka, policija).

Posted

Meni Vlaznost bas prijatno iznenadjenje, pogotovo za reditelja debitanta. Sasvim fino snimljeno, i uprkos nekim nedostacima koji su posledica neiskustva, pohvale Ljuci sto je u srpskom filmu ponudio nesto tematski i stilski novo. A i sto je dao MIlosu TImotijevicu ulogu za koju je stvoren. Ne smem ni da pomislim na sta bi film licio da je izabrao Vuka Kostica..

Posted

A što se onda vratila u tu kolotečinu i otkačila onog omladinca (što mislim da je kod njega bila za to vreme) ?

Posted

A što se onda vratila u tu kolotečinu i otkačila onog omladinca (što mislim da je kod njega bila za to vreme) ?

Pa zato što je i ona govno, tj. shvatila je da je biti govno dobro za nju.
Posted

Jugoslovenska kinoteka je, u skladu sa svojim ovlašćenjima i prema;

Zakonu o kulturnim dobrima, proglasila 100 srpskih filmova za kulturno dobro od velikog značaja.

zasto je cirilicni spisak poredjan abecednim rasporedom?  :nobles:

Posted

ABeCedi jer je to tipično srbska lista.

Posted

zato što neumeu drukčije.

Posted

Naročito oni što insistiraju na srbstvu. Obično nemaju pojima, istorija i književnostu su im samo nekakve reči, ponekad težške za upotrebljavanje.

Posted

Naročito oni što insistiraju na srbstvu. Obično nemaju pojima, istorija i književnostu su im samo nekakve reči, ponekad težške za upotrebljavanje.

ja sam došla do zaključka da su u srpskim državnim firmama pismenost i stučnost prevaziđene kategorije. to je neki anarhokapitalizam :lol: