Tuesday at 20:101 day 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:ima, na njoj siuvek mi je smetao ovaj naziv za topik baš zbog srpskog filma, sad kad sam u mogućnosti možda ga preimenujem u srpska(stbijanska) kinematografijaZnači moraću sam da se nateram da pronađem gde se pisalo o njemu
Tuesday at 20:471 day 34 minutes ago, Milošica said:Znači moraću sam da se nateram da pronađem gde se pisalo o njemu Kucaj Žika T. jebe novorođenu bebu.Kakve sam komentare čitao na fejsu kada mu je preminulo dete to je...horor gori od svakog filma. Fejs je realno najtoksičnija mreža.
Tuesday at 20:521 day 1 hour ago, pariah said:Voc d vrdikt za Kupi mi Eliota?Klasika! Jedan od najgorih filmova koji sam gledao. Obavezno gledati adekvatno opremljen.
Tuesday at 20:591 day 1 hour ago, pariah said:Voc d vrdikt za Kupi mi Eliota?Kako da ti napišem...Dejan Zečević jeste bio dobar odabir da režira takvu vrstu scenarija gde se meša Alan Fordovska estetika, ali, veliko ali je što je Gordan Mihić bio i izvršni producent i napisao je scenario. Ajde, scenario može i da se progleda, zbog ranih radova, reko hoće čovek da se opusti malo. Ali angažman njegove kćerke, Ivane Mihić i to u dvostrukoj ulozi, je zločin protiv domaćeg filma.Ima tu par zanimljivih kameo uloga, tipa onaj bradati iz Nevernih beba se pojavljuje kao jedan od pozadinskih mafijoza u velikom okršaju koji je sve samo ne velik i dobro izrežiran. Čak i Koja ne može na šarm da izvuče film, nekako mi nije bila ta uloga za njega već tipa za Baneta Vidakovića koji je imao upliva da igra tragikomične likove i gubitnike. I naravno Bjela, koji preglumljuje za sve pare, jer verujem da mu se nakupilo u tom momentu da je uzeo preveliki zamah i sam je hteo da iskulira, ali većinu filma je preloš.Kupi mi Eliota bi bilo dobro rimejkovati, da scenario napiše neko ko voli noir filmove, da ga stavi u kontekst sadašnjice i da udari po parodiranju i sa boljim slepstikom i akcijom i imali bi kršten filmać. Ovako, slobodno preskoči i bavi se ostatkom Zečevićeve filmografije: Dečak iz Junkovca, T.T. Sindrom, Četvrti čovek, Neprijatelj isl.
Tuesday at 21:251 day Ama gledao sam ga, jbga nije ga bilo moguće izbeći, već me interesovalo nečije mišljenje koga ne mrzi pisati, to jeste- tebe. Hvala.