Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Srpska kinematografija - od “Života i dela besmrtnog vožda Karađorđa” do danas

Featured Replies

16 minutes ago, radisa said:

Ma naravno, js se zezam, nasao sam i sajt gde svaki Tarantinov film porede sa nekim domacim i kazu da je uzeo ideju odatle... hail

Najjaci je Sergej koji prica kako su Schlezinger i Scorsese napisali Ponocnog kauboja i Taksistu inspirisani nakon sto su odgledali Kada budem mrtav i beo..

Edited by Jimmy Kowalski

• Replies 5.1k
  • Views 568.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Lost Country" - prvi srpski film o paralelnim univerzumima. Dešava se u Beogradu neke paralelne 1996. u kom su svi - ali bukvalno svi - likovi koje naš nesretni junak sretne opoziciono orijentisani.

• Moze ovde Jugoslav Moja Slavice Pantelic  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Naravno da jeste, navaren ko zmaj, u glavi mu sataras raznih misli.

A nisam nikada gledao Izrazito ja. Ne znam ni da li je ikad prikazan na nasem TV. S obzirom da je i Mlad i zdrav kao ruza dugo bio u bunkeru, ne bih se iznenadio da je i taj delio istu sudbinu..

A kakav je "Pejzaži u magli"?

Dobih preporuku nedavno.

14 minutes ago, Milošica said:

Dobih preporuku nedavno.

Iz današnjeg ugla je pun naivne glume, ali generalno je za svaku preporuku. Lično, gledao sam ga sa nekih 11 godina (uzeo iz video kluba) i stekao večnu odbojnost prema heroinu i tim stvarčicama.

1 minute ago, ragasto said:

Iz današnjeg ugla je pun naivne glume, ali generalno je za svaku preporuku. Lično, gledao sam ga sa nekih 11 godina (uzeo iz video kluba) i stekao večnu odbojnost prema heroinu i tim stvarčicama.

Znam da je glavna glumica u nekom intervjuu pričala za sebe da je loša glumica D

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Najjaci je Sergej koji prica kako su Schlezinger i Scorsese napisali Ponocnog kauboja i Taksistu inspirisani nakon sto su odgledali Kada budem mrtav i beo..

Sergej priča da ga je Tarantino zvao da mu pošalje Srpski film, da on to mora da pogleda...

Edited by msv

Šta je beše pričao za Mansona?

Dik Vistler brat.

3 hours ago, Milošica said:

Dobih preporuku nedavno.

2 hours ago, ragasto said:

Lično, gledao sam ga sa nekih 11 godina (uzeo iz video kluba) i stekao večnu odbojnost prema heroinu i tim stvarčicama.

Milosice, poslusaj Ragastoa i sacekaj jos 3 godine pa ga onda pogledaj (ne moras da ga uzimas iz video kluba)

2 hours ago, Milošica said:

Šta je beše pričao za Mansona?

Dik Vistler brat.

za Džonija Štulića šta je tek pisao... da je kospot-bok

36 minutes ago, pantelia said:

Milosice, poslusaj Ragastoa i sacekaj jos 3 godine pa ga onda pogledaj (ne moras da ga uzimas iz video kluba)

Važi.

Kako kida Bela griva

Točkovi su odličan film, neuporedivo bolji od Mehanizma. Ringeraja nisam gledao, a brzi prelet na Tjubu ne tera na gledanje.

5 hours ago, Jimmy Kowalski said:

I kako mu je Makavejev rekao za Dogmu da će oni snimiti samo nekoliko filmova i bataliti to i da je on to radio 50-ih.

Možda i jeste.

Btw, ima li tema o "Srpskom filmu"?

ima, na njoj si

uvek mi je smetao ovaj naziv za topik baš zbog srpskog filma, sad kad sam u mogućnosti možda ga preimenujem u srpska(stbijanska) kinematografija