June 26Jun 26 Dnevni list DanasMiroslav Lekić: „Smatram da Goran Marković i Dragojević n...Asocijacija filmskih reditelja Srbije saopštila je da nastavlja borbu za poštovanje zakona i umetničkih sloboda, nakon što je Upravni odbor Filmskog centra Srbije odbio da postupi po rešenju Ministars
July 9Jul 9 Probao konačno sinoć da gledam Volju sinovljevu, ali sam izdržao samo pola sata, nepodnošljivi su svi na čelu sa Seržom
Monday at 08:552 days Zbog Ringeraje je izgubio sve dalje angažmane kao režiser. Ali i dalje je tu, piše scenarije uglavnom za serije. Jel su vama Točkovi precenjen film? Sećam se da sam u to vreme gledao film u bioskopu i da je to vratillo naše ljude da zavole domaći film, davali su se i epiteti srpski tarantino, i eto čovek posle par svojih naslova ode u čabar.
Tuesday at 11:281 day pa spram mehanizma i ringeraja, Točkovi mu i dođu ko Tarantino.volim Točkove, zabavan je i kasting je bombonica.ja mehanizam gledao sa budućom ženom u bioskopu.kako se uopšte udala za mene posle, nije mi jasno.
Tuesday at 11:301 day Meni su Točkovi super filmić za opuštanje, a muzika fenomalna. I dalje negde imam disk sa OST iz filma
Tuesday at 11:451 day 13 minutes ago, Filozof manijak said:Meni su Točkovi super filmić za opuštanje, a muzika fenomalna. I dalje negde imam disk sa OST iz filmaTarantino je snimio H8, posle gledanja Točkova, dobio ideju...
Tuesday at 11:571 day 11 minutes ago, radisa said:Tarantino je snimio H8, posle gledanja Točkova, dobio ideju... Pa da.
Tuesday at 12:041 day 6 minutes ago, Milošica said:Pa da.https://adria.ign.com/the-hateful-eight/384/domaci-film-koji-je-inspirisao-quentina-tarantina-da-snimi-the-hateful-eight
Tuesday at 12:111 day Just now, Filozof manijak said:Sve je to varijacija na temu Deset malih crnacaMa naravno, js se zezam, nasao sam i sajt gde svaki Tarantinov film porede sa nekim domacim i kazu da je uzeo ideju odatle...
Tuesday at 12:231 day 13 minutes ago, Filozof manijak said:Sve je to varijacija na temu Deset malih crnacaNe verujem da Tarantino gleda večite u košarci