ZokiAsov Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 30 minutes ago, *edited by mod said: Pa svakako da je Lil Karmajn u najmanju ruku morao da aminuje. Ali mi deluje da su ga na kraju i Poli i Petsi pustili niz vodu. Sent from my H3213 using Tapatalk "idiot" who spends his time "fixing wet t-shirt contests"?
Meazza Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Ubili Adrijanu La Servu. Pu jebem ti seriju ti jebem. Trenutno mi show izgleda ovako: sve same gomile hodajucih govana, na celu sa Krisom i Tonijem koji kao imaju neka "osecanja" i lazu cim jebeno zinu. Sto se mene tice, mogu medjusobno da se potamane u sledecoj epizodi, ni najmanje ne marim ni za jednog lika u seriji.
Meazza Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 7 minutes ago, Ras said: Prodje to, opet ces da ih volis. No fucking way.
ToniAdams Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 a sta si ocekivao? fakat jedan od snaznijih televiziskih momenata.
Ratamahatta Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 3 hours ago, Meazza said: Ubili Adrijanu La Servu. Pu jebem ti seriju ti jebem. Trenutno mi show izgleda ovako: sve same gomile hodajucih govana, na celu sa Krisom i Tonijem koji kao imaju neka "osecanja" i lazu cim jebeno zinu. Sto se mene tice, mogu medjusobno da se potamane u sledecoj epizodi, ni najmanje ne marim ni za jednog lika u seriji. Osim Artijeve zene, prilicno ispravna + dobra picka.
Meazza Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 12 minutes ago, ToniAdams said: a sta si ocekivao? fakat jedan od snaznijih televiziskih momenata. Sta ima da ocekujem, morala je da nastrada, to je bilo jasno. Jedina OK osoba u celoj seriji.
omiljeni Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 a sta si ocekivao? fakat jedan od snaznijih televiziskih momenata.Garant je gledo Zicu pa video kako Bubbles sedi sa Kimom u kolima parkiranim 10 metara od dilera i sad misli da to tako moze i da se tako ponasanje tolerise.
Meazza Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Odgledao sam prvu epizodu zadnje sezone kad uncle Junior puca u Tonija i ovaj bespomocno lezi na podu. Savrsen kraj serije, tako da cu ostatak da izbrisem i da smatram da se ovako zavrsilo. A u kurac.
Friend Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Riba zivi od kriminala u belim rukavicama, i sad neko moralise kako je ispravna. A uz to i drukara
Ratamahatta Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 I fafa Toniju ispod volana kad idu u 3 ujutru da kupe kompot, prava mica.
Recommended Posts