Jump to content

The Sopranos

127 members have voted

1. 1. Najjači lik u seriji vam je:

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

pa da

On 23. 2. 2019. at 19:47, *edited by mod said:

Pa svakako da je Lil Karmajn u najmanju ruku morao da aminuje. Ali mi deluje da su ga na kraju i Poli i Petsi pustili niz vodu.

Sent from my H3213 using Tapatalk

"idiot" who spends his time "fixing wet t-shirt contests"?

• 2 months later...

Ubili Adrijanu La Servu. Pu jebem ti seriju ti jebem. Trenutno mi show izgleda ovako: sve same gomile hodajucih govana, na celu sa Krisom i Tonijem koji kao imaju neka "osecanja" i lazu cim jebeno zinu. Sto se mene tice, mogu medjusobno da se potamane u sledecoj epizodi, ni najmanje ne marim ni za jednog lika u seriji.

Rip :cry:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Skenjalo me za ceo dan.

Prodje to, opet ces da ih volis.

ne brini, sad je sa anđelima

😇

On 1. 5. 2019. at 18:10, Ras said:

Prodje to, opet ces da ih volis.

No fucking way.

a sta si ocekivao?

fakat jedan od snaznijih televiziskih momenata.

On 1. 5. 2019. at 15:23, Meazza said:

Ubili Adrijanu La Servu. Pu jebem ti seriju ti jebem. Trenutno mi show izgleda ovako: sve same gomile hodajucih govana, na celu sa Krisom i Tonijem koji kao imaju neka "osecanja" i lazu cim jebeno zinu. Sto se mene tice, mogu medjusobno da se potamane u sledecoj epizodi, ni najmanje ne marim ni za jednog lika u seriji.

Osim Artijeve zene, prilicno ispravna + dobra picka. 

On 1. 5. 2019. at 18:45, ToniAdams said:

a sta si ocekivao?

Sta ima da ocekujem, morala je da nastrada, to je bilo jasno. Jedina OK osoba u celoj seriji.

On 1. 5. 2019. at 18:45, ToniAdams said:
a sta si ocekivao?
Garant je gledo Zicu pa video kako Bubbles sedi sa Kimom u kolima parkiranim 10 metara od dilera i sad misli da to tako moze i da se tako ponasanje tolerise.

Odgledao sam prvu epizodu zadnje sezone kad uncle Junior puca u Tonija i ovaj bespomocno lezi na podu. Savrsen kraj serije, tako da cu ostatak da izbrisem i da smatram da se ovako zavrsilo. A u kurac.

Riba zivi od kriminala u belim rukavicama, i sad neko moralise kako je ispravna. A uz to i drukara :fantom:

I fafa Toniju ispod volana kad idu u 3 ujutru da kupe kompot, prava mica. :D