Jump to content
IGNORED

The Sopranos

korindjar

127 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, *edited by mod said:

Pa svakako da je Lil Karmajn u najmanju ruku morao da aminuje. Ali mi deluje da su ga na kraju i Poli i Petsi pustili niz vodu.

Sent from my H3213 using Tapatalk

"idiot" who spends his time "fixing wet t-shirt contests"?

• 2 months later...
Posted

Ubili Adrijanu La Servu. Pu jebem ti seriju ti jebem. Trenutno mi show izgleda ovako: sve same gomile hodajucih govana, na celu sa Krisom i Tonijem koji kao imaju neka "osecanja" i lazu cim jebeno zinu. Sto se mene tice, mogu medjusobno da se potamane u sledecoj epizodi, ni najmanje ne marim ni za jednog lika u seriji.

Posted

Rip :cry:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

ne brini, sad je sa anđelima

😇

Posted
7 minutes ago, Ras said:

Prodje to, opet ces da ih volis.

No fucking way.

Posted

a sta si ocekivao?

fakat jedan od snaznijih televiziskih momenata.

Posted

3 hours ago, Meazza said:

Ubili Adrijanu La Servu. Pu jebem ti seriju ti jebem. Trenutno mi show izgleda ovako: sve same gomile hodajucih govana, na celu sa Krisom i Tonijem koji kao imaju neka "osecanja" i lazu cim jebeno zinu. Sto se mene tice, mogu medjusobno da se potamane u sledecoj epizodi, ni najmanje ne marim ni za jednog lika u seriji.

Osim Artijeve zene, prilicno ispravna + dobra picka. 

Posted
12 minutes ago, ToniAdams said:

a sta si ocekivao?

Sta ima da ocekujem, morala je da nastrada, to je bilo jasno. Jedina OK osoba u celoj seriji.

Posted
a sta si ocekivao?
Garant je gledo Zicu pa video kako Bubbles sedi sa Kimom u kolima parkiranim 10 metara od dilera i sad misli da to tako moze i da se tako ponasanje tolerise.
Posted

Odgledao sam prvu epizodu zadnje sezone kad uncle Junior puca u Tonija i ovaj bespomocno lezi na podu. Savrsen kraj serije, tako da cu ostatak da izbrisem i da smatram da se ovako zavrsilo. A u kurac.

Posted

Riba zivi od kriminala u belim rukavicama, i sad neko moralise kako je ispravna. A uz to i drukara :fantom:

Posted

I fafa Toniju ispod volana kad idu u 3 ujutru da kupe kompot, prava mica. :D