June 5, 201311 yr Pa evo Ajant i Ravaneli su odmah počeli da napadaju/brane Sorkinovo mesto kao da mu karijera zavisi od toga. Pazi, talentovaniji je on od tih ostalih, treba ga nagraditi gurkom od bar dva-tri mesta gore... ali taj Newsroom ne valja, to mu je odmah jedno mesto niže...Moraće da zaseda petočlana PPP komisija da odluči o konačnom plasmanu.hesuse...
June 20, 201311 yr RIP James GandolfiniJames Gandolfini, 'Sopranos' star, dead at 51June 19, 2013, 7:31 PM ESTBy Tim KenneallyTheWrapJames Gandolfini, star of HBO's "The Sopranos," has died of a possible heart attack in Rome. He was 51.A spokeswoman for the cable network said that Gandolfini was on holiday in Italy.
June 20, 201311 yr bedak :(Sopranovi su mi ubedljivo najbolja stvar koju sam ikada gledao, a Toni verovatno najdetaljnije(najkompleksnije) predstavljen lik ever(and forever).
June 20, 201311 yr ?Misliš zbog kilaže?To + alkoholizam, a novodno mu je i kokain bio drag.Kako god, velika steta
June 20, 201311 yr To + alkoholizam, a novodno mu je i kokain bio drag.Kako god, velika stetaA i rizicne godine za tako nesto... Ode u legendu
June 20, 201311 yr Au koji smor, bolje da nisam ni palio komp jutros. Deo mene umro s njim :(primi moje saučešće Edited June 20, 201311 yr by mlatko