Jump to content
IGNORED

šta štampa štampa

Zmitjkoe

Recommended Posts

Posted

Kad smo kod stampe, gde je moguce u Beogradu kupiti strane novine ?

Posted

Na trafikama u tržnim centrima (Ušće, Delta), mislim da se mogu kupiti i na nekoliko trafika u strogom centru grada.

Posted

+ "Tell me", Vasina 16.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ala kida Blicov gugl translejt tim....

Samo 24 sata nakon što je uticajni list Gardijan objavio reportažu o Beogradu pod naslovom: “Beogradska Savamala - novi srpski kreativni centar”, počele su policijske racije u ovom delu grada.

Gardijan je nakon toga, u svom novom tekstu objavio da je proteklog vikenda naoružana policija upala niz noćnih klubova u Beogradu, uključujući na veliko iznenađenje i prostor u kom se održavao tango festival. Kako stoji u tekstu, to samo govori koliko je "srpska prestonica je i dalje grad u kom se možđe očekivati neočekivano".

Tango Festival je u bio u svom punom zamahu u Mikser Housu kada je kada naoružana policija upala u zgradu . Nepotrebno je reći, gosti , koji su došli iz celog sveta da učestvuju u večeri Latinske plesa, bili su iznenađeni da se nađu licem u lice sa policajcima koji su mahali puškama i palicama.

Upad je bio jedan od nekoliko koji je održan te noći u nezavisnim lokacijama širom Beograda, jedva 24 sata nakon Gardijan objavio je članak o novom, nezavisnom središtu kreativnosti i nastajanju Savamala okruga grada, u kome se nalazi i Mikser Hous.

To, kako navodi Gardijan, bio podsetnik da iako senka od starih vremena na Balkanu bledi, ali da nije u potpunosti nestala.

Više o teksu u Gardijanu pročitajte ovde.

Posted

Savamala okruga grada, 

dajte, smislite neki deveterac.

To, kako navodi Gardijan, bio podsetnik da iako senka od starih vremena na Balkanu bledi, ali da nije u potpunosti nestala.

posebno sam radosna dok moj muž spava na njemu on više ne hrče

Posted

Ovo zapravo zvuči kao da je pisao NJ. K. V.

• 3 weeks later...
Posted

screen-shot-2015-03-09-a.png

samo su izostavili posao novinara.
treba biti marginalno pismen i bez ikakve škole.
Posted

Treba biti pismen, radoznao, načitan i, poželjno, školovan. Međutim, to se kod nas radi kako ne treba, a ne kako treba.

A posao u svakom slučaju ne donosi brzu zaradu. 

Posted

Meni super sto su ubacili i web-dizajn. Nije mi samo jasno zasto nisu ubacili programiranje.

Posted (edited)

^ to je bilo u prethodnim brojevima. za 6 meseci naučiš Objective C i bog da te vidi.

@Vasa:

obilazio si jug Srbije i sigurno si se susretao sa u najmanju ruku živopisnim likovima koji se izdaju sa novinare.

edit:

pod 'živopisnim' mislim deru vinjak.

Edited by garcia