Frank Pembleton Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ovo je užasno. Inače bila JMM pre neki dan na RTS-u, pa sam hteo da okačim na Dame od stila. Sad se osećam grozno.A Blic je đubre. Mada smo to već znali.Ma to bi bilo u "drugom kontekstu" ovo je stvarno svinjarija...
kgmr Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 <_< Samo da prijavim kradju, na boldovano imam ppp kopirajt:Vedana Rudan ozbiljno?bila na kafapauzi i iz kafica ukradoh kurir. sloboda štampi, napali su je silovatelji
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 <_< Samo da prijavim kradju, na boldovano imam ppp kopirajt:Vedana Rudan tvoj kopirajt? pa to je barem 10 puta izgovorio svako ko nikada nije gledao fudbal od moje prababe pa do dana danasnjeg.
banecare1 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 (edited) bolest mozgaStrane 6 i 7 (6+7=13) Edited April 13, 2013 by banecare1
Malkmus Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 HIT NA JUTJUBU GRADONAČELNIK BEOGRADA: Gde su pare Dragane?http://www.kurir-inf...e-clanak-762785
mustang Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 (edited) sjajno. upravo dodala na fb. Edited April 26, 2013 by mustang
beatakeshi Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 http://www.kurir-info.rs/komentari/arkanov-sin-otkriva-rade-markovic-je-preko-slobe-hteo-da-unisti-mog-oca-clanak-786591Za mene potpuno iznenađujući komentari.
Milosh76 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 (edited) Ratko Dmitrović novi direktor i urednik NovostiBeta | 16. 05. 2013. - 20:01h | Komentara: 4Novinar Ratko Dmitrović novi je vršilac dužnosti generalnog direktora i glavnog urednika svih izdanja kompanije Novosti, objavljeno je danas na internet sajtu Večernjih novosti. "Nadzorni odbor kompanije Novosti na danasnjoj sednici jednoglasno je prihvatio neopozivu ostavku Manojla Vukotića na funkcije generalnog direktora i glavnog urednika svih izdanja Kompanije i na istoj sednici imenovao je jednoglasno Ratka Dmitrovića za vršioca dužnosti funkcija koje je do sada obavljao Vukotić", navodi se u saopštenju.Po završetku sednice, Dmitrović je imenovao novinara političke rubrike Vecernjih novosti Milana Babovića za zamenika glavnog urednika, dok je za pomoćnika glavnog urednika imenovao Slobodana Reljića, sadašnjeg urednika nedeljnog izdanja Vecernjih novosti.Nadzorni odbor se zahvalio Manojlu Vukotiću za uspešan rad u Kompaniji Novosti, na čijem čelu je bio više od 12 godina.Dmitrović je rođen 1958. godine u Komogovini, na Baniji. Studirao je pravo i novinarstvo na Beogradskom i Zagrebačkom univerzitetu. Profesionalnu karijeru počeo je 1981. godine.Novinarske i uredničke poslove obavljao je u Politici, NIN-u, Radioteleviziji Srbije na kojoj je u centralnim informativnim emisijama čitao komentare tokom ratova u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.Bio je pokretač i glavni i odgovorni urednik nedeljnika Argument, a poslednjih pet godina bio je glavni i odgovorni urednik frankfurktskih Vesti.------------------------------------Ako nije za ovu temu, prebacite. Od ovog lika mi je muka bilo i pre 20 godina, a sada jos vise Edited May 16, 2013 by Milosh76
pacey defender Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 http://www.pravda.rs/2013/04/23/protest-gradjana-zbog-sece-starog-jasena/kakav tekst ahaha
Аврам Гојић Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 ovako izgleda prosecan novinski tekst pre intervencije urednika i lektora.
Recommended Posts