Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted
36 minutes ago, Biohemija said:

@namenski Tako ce i biti. Tesko da bih imao vremena da se jos krsim po Rakovici.

Malo me samo nervira sto ce matorcima da dolaze na adresu pozivi na sud i sto ce da salju pandure da me traze jer sam kod njih prijavljen.

Ne zameri na savetu :): poduci matorce da te dolaske tretiraju kao povremenu razbibrigu i da ih svaki put kada dodju (ako uopste dodju) sa neskrivenim zadovoljstvom odjebu obavestenjem da nisi tu, da niti znaju gde si, niti kada se vracas.

I da im na pamet ne pada da u tvoje ime prime ili potpisu bilo sta, da niposto ne dozvole da budu uhvaceni na galamu ili ljubaznost....

Ozbiljan sam: malo sta me tako rastuzuje kao svojevremene reakcije komsiluka u kraju koji je pojedine komsije, po dolasku kuci zabrinutim glasom, kao da su se nebesa srusila, obavestavao onim cuvenim 'trazila te policija/milicija...' ili jos gorim 'trazili te ovi iz vojnog otseka...'

Ko ih bre, da izvines - jebe.

Neka traze, to im je pos'o i to placen od strane tih istih zabrinutih...

Jos jednom - putuj, ne daj se tamo u tudjini i sve najbolje... :) 

• +1 2
Posted (edited)
On 26.5.2021. at 22:16, Biohemija said:

Ma iseljavam se sledece nedelje iz jebene Srbije i imam mali milion obaveza. Samo mi je jos i ovo falilo :isuse:

NIsta, gledacu da sledece nedelje proaktivno odem do Rakovice pre nego sto mi bilo sta posalju. Ako je par soma nije frka, ako je 10k-20k kao sto mi je pandur rekao bice bas bolno :sad:

Kazna je ta kako ti je pandur rekao, samo dogovorom izbegavaš oduzimanje vozačke što je takođe predviđeno za prekoračenje preko 20 u naseljenom mestu. Nigde kod njih nemoj ići pošto uskoro ideš odavde,  gledaj samo da te ne presretnu na ulazu s nekim pozivom i briši. Ne okreći se. Za zastaru ti rekoše da je dve godine i to je to.  Srećno!

Edited by nesha taxista
Posted

Uhvatilo me da jurim 72 po Beogradu, napisalo izveštaj kako bilo, potpisao.

Fora što se to desilo početkom decembra, i još ništa ne stiže na adresu.

Čemu da se nadam?

Posted

Piše gore taksista, ode dozvola, super je ako je kako je napisao da dogovorom možeš to izbeći.

A da će ti stići, hoće. Meni je stizalo i posle godinu dana, poslednje mi je stiglo u aprilu za prekršaj iz avgusta prošle godine.

Posted

Ja vozio 98 prema Loznici gde je bilo dozvoljeno 50, ista prica, sakrili se gde bas i nije bilo naseljeno i rizicno za toliku brzinu. Platio tipa 14 000din i fasovao par kaznenih poena, bez oduzimanja dozvole valjda jer sam se iskreno pokajao.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Posted
17 hours ago, čekmeže said:

Meni je stizalo i posle godinu dana

E to. Počeo da mračim sam sebe da poziv za sud čuči u nekom sudu koliko ih već čekam.

Posted

Pa bolje da čekate što duže, pošto posle 2 godine to zastareva. Drugaru sam pre 2-3 godine izgurao jedan prekršaj na zastarelost, umesto da plati solidnu kaznu, dobije bodove i izgubi dozvolu na 3-4 meseca, naplatili smo troškove postupka i podelili pedesetak hiljada dinara.

Posted

Jebi ga ja se bavim korporativnom advokaturom, pa takve stvari radim samo za drugare i onda se talimo. Kapiram da bih radio drugačije kada bi to bilo za regularne stranke.

Posted

I meni moj drugar za slučaj koji sam pisao ovde /čukanje u garaži, lik pokrenuo postupak/ ide na zastarevanje i kaže "Mićo, ništa se ne brini, odraćemo ih" :D

Samo ću reći da mu je procenat dobijenih slučajeva 96.5 :cool:

Posted
24 minutes ago, Mil@n said:

I meni moj drugar za slučaj koji sam pisao ovde /čukanje u garaži, lik pokrenuo postupak/ ide na zastarevanje i kaže "Mićo, ništa se ne brini, odraćemo ih" :D

Samo ću reći da mu je procenat dobijenih slučajeva 96.5 :cool:

To ono kad si udario nekoga i pobegao ali te kamere otkrile? U kojoj normalnoj drzavi ti mozes da ocekujes da ces da oderes nekoga? Osim u shitholovima kao sto je Srbija. 

Posted
1 minute ago, djeneralche said:

To ono kad si udario nekoga i pobegao ali te kamere otkrile? U kojoj normalnoj drzavi ti mozes da ocekujes da ces da oderes nekoga? Osim u shitholovima kao sto je Srbija. 

Udario sam toliko da je jedini razlog što sam otišao taj što sam bio milion % ubeđen da se ništa ne vidi, i da sam zaboravio za isti događaj pošto sam se spustio na sprat niže u garaži. Dakle, nije baš da sam pobegao. Pa kad su me zvali da sam imao "udes" bukvalno nisam mogao da se setim, dok nisam pročitao adresu i ostale podatke.

Naravno da jesam kriv, kad sam rekao odraćemo nisam mislio finansijski već da će on to lagano da dogega do zastarevanja. :) 

Posted

jbt

:isuse:

čega se pametan stidi…..

Posted

Ispade da možeš da zarađuješ na prekršajima. 

• +1 1
Posted
12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt

:isuse:

čega se pametan stidi…..

Pa poslednjih par stranica ovog topika. 

• +1 1