Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, Tosha2EE said:

Ja imam samo elektricu "rucnu", tj. parkirnu. Koliko mi je god zgodna, pogotovo sto je automatska (sama se aktivira kad prebacim menjac u P, sama se deaktivira kad pipnem gas), toliko mi je napravila i pakao kad mi se ispraznio akumulator. Kocnica ne moze da se deaktivira bez struje, a akumulatoru ne moze da se pridje sa kablovima zbog polozaja auta. Od tada pazim kako je okrenut auto svaki put kada se parkiram. :D

Ista priča :lolol:

Posted

Pisalo mi danas kaznu u Stepojevcu, 83km/h u naseljenom mestu. Fora je sto su debili stajali nekih 500m pre znaka za ulazak u neseljeno mesto :isuse: tako da sam po svemu sudeci bio ispravan.  Pandur me uredno uputio na Rakovicu da priznam krivicu i prodjem bez bodova.  Pas mater...

Posted (edited)

Pa trebao si da slikaš patrolu i da u zapisniku napišeš prigovor gde su se nalazili. E sad pitanje je da li je tu negde znak ili ne.

Edited by Moća
Posted

Trebao, ali nisam. Mislio sam da sam stvarno kriv jer su bile kuce okolo i ikad sam krenuo vidim znak. Razmišljao sam i da se vratim, ali vec sam bio u frci sa vremenom. 

Sad me sve sve ovo nervira jer sledece nedelje odlazim iz zemlje i nece me sigurno biti par godina i ne bih da ostavljam ovakvu glupost kao rep. 

Any advice? Da odem u Rakovicu sa zapisnikom sledece nedelje i probam nesto da izblefiram?

Posted
8 minutes ago, Biohemija said:

Any advice? Da odem u Rakovicu sa zapisnikom sledece nedelje i probam nesto da izblefiram?

ama jok. teško će biti da su se oni zajebali, tu oko stepojevca se maltene ni ne izlazi iz zone naseljenog mesta idi u rakovicu, priznaj sve kako je bilo, dobićeš par soma kazne i to je to

ne znam da li i za taj tip kazni važi da plaćaš 50% u roku od 7 dana

Posted
2 minutes ago, Biohemija said:

Trebao, ali nisam. Mislio sam da sam stvarno kriv jer su bile kuce okolo i ikad sam krenuo vidim znak. Razmišljao sam i da se vratim, ali vec sam bio u frci sa vremenom. 

Sad me sve sve ovo nervira jer sledece nedelje odlazim iz zemlje i nece me sigurno biti par godina i ne bih da ostavljam ovakvu glupost kao rep. 

Imao sam slicnu situaciju i iste nemere, plato sam umanjeno. Sudija telefonom imao dobar nastup, lepo me smirio iako sam razvio lepu teoriju zasto i kako sam obisao vozilo u mirovanju :D

Mozda si imao neki znak pre

Posted

Ma iseljavam se sledece nedelje iz jebene Srbije i imam mali milion obaveza. Samo mi je jos i ovo falilo :isuse:

NIsta, gledacu da sledece nedelje proaktivno odem do Rakovice pre nego sto mi bilo sta posalju. Ako je par soma nije frka, ako je 10k-20k kao sto mi je pandur rekao bice bas bolno :sad:

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

ne znam da li i za taj tip kazni važi da plaćaš 50% u roku od 7 dana

Ne, to nisu kazne tipa parkiranje, ovo ide na sud.

Za 80 i nešto u naseljenom mestu ide dozvola, mora biti i lepa novčana. Mislim da proaktivno ništa ne može da se uradi prvo moraš dobiti poziv za sud da bi imalo uopšte o čemu da se raspravlja.

Posted

A zasto ih lepo ne odjebe u celini i celosti kada vec putuju, zasto da komplikuje covek sebi zivot?

Od toga nema nista i ovako i onako, vratio se za par godina ili ne...

Ukratko: ko ih bre jebe.

Posted

Samo mu fali da mu nakace poternicu.

• +1 1
Posted

Zar to sranje ne zastareva nešto brzo?

Posted (edited)
29 minutes ago, Moća said:

Samo mu fali da mu nakace poternicu.

Za saobracajni prekrsaj?!

Daj ne zajebavaj bre covece, i avion ce da presrecu...

Nema od toga nista, ne komplikujte coceku, neka putuje u miru i veselju, a na njihovim papirima neka u sredini izbusi rupu odgovarauceg precnika...

Dalje ce znati sam.... :sleep:

Edited by namenski
  • Haha 1
Posted

2 godine je potrebno za zastaru.@namenski i neke sudije funkcionisu kao drzava tj. na sirotinji drve k....

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• +1 1
Posted
1 hour ago, Moća said:

2 godine je potrebno za zastaru.@namenski i neke sudije funkcionisu kao drzava tj. na sirotinji drve k....

Ma OK, ima i toga, ali su sto se saobracajki tice sanse su minimalne, obaska sto je covek u frci i sto zaista prakticno, tvrdim, ne rizikuje nista: pojeo vuk magarca je ishod koji je 99.99% siguran, mislim ako ih sa apetitom i za dovidjenja odjebe...

Bre poceli ste coveka da tretirate i savetujete toliko frkasto da je malo falilo da ga moderacija prebaci na topik o organizovanom kriminalu... :D 

@Biohemija putuj covece i ne brini za manastir, srecan ti put i sve najbolje u tudjini, jebes idenje u razne Rakovice :) 

Posted

@namenski Tako ce i biti. Tesko da bih imao vremena da se jos krsim po Rakovici.

Malo me samo nervira sto ce matorcima da dolaze na adresu pozivi na sud i sto ce da salju pandure da me traze jer sam kod njih prijavljen.

@Moća 2 godine je ok, ne verujem da cu se vracati pre toga svakako. Hvala :happy: