Velocipede Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Zelenilo je kosilo travu trimerima tik uz moj automobil, kompletan automobil je izlepljen ostacima trave (uredno parkiran na obeleženom parking mestu). Ne može da se opere u samouslužnoj perionici, a ni kiša nije pomogla. Kako da skinem te ostatke trave, a da ne izgrebem lak? Čime da "natopim" auto, da mogu nekako krpom da skinem te ostatke?
Frank Pembleton Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Mislim da bi vruća voda završila posao...To su parčići trave, ne znam šta mudruju ti u perionici... .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 i dalje igra. ovo mi je na transverzali pa mi i to odgovaraAjde javi cifre, ako imaju onlajn cenovnik još bolje.Inače rođaci koji dolaze iz Hamburga imaju nešto sa ovdašnjim rentakarom što im se ponavlja, a misli su da neće.Naime oni su bukirali kola gore, preko poslovnice iste firme u Hamburgu.Onda dođu ovde gde bi trebalo samo da "podignu" kola. I onda ovi ovde krenu da mudruju sa nekom papirologijom da ih cimaju, a iza svega se krije to što ovi ovde pizde što ne rade to kod njih od početka.Celo to cimanje se završi kad ovi kažu:"Dobro, vi komplikujete, ja ću sad da nazovem vaše šefove gore pa da vidimo".... Shiit has hit the fan!
Caligula Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Na omiljenom cetvorotockasu sjebala mi se prvo brava na gepeku sada i automatska brava gde da vozim svog limenog prijatelja, kod auto limara, mehanicara ili elektricara?
maheem Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 42 minutes ago, Caligula said: Na omiljenom cetvorotockasu sjebala mi se prvo brava na gepeku sada i automatska brava gde da vozim svog limenog prijatelja, kod auto limara, mehanicara ili elektricara? Kod Valkire brate 1 1
Valk Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 @Caligula Tebi je bliže Bole u 20.oktobra u Zemunu ali ja mogu da preporučim Ključka u Jurija Gagarina preko puta Kineza. 2
Caligula Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 4 hours ago, Valkyrie said: @Caligula Tebi je bliže Bole u 20.oktobra u Zemunu ali ja mogu da preporučim Ključka u Jurija Gagarina preko puta Kineza. Fala bice kljuchko, ime obecava
zorglub Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 (edited) On 30.4.2021. at 20:27, kud u maglu Simoviću said: koji je najpovoljniji rent a car u bgd? holidayautos.com Edited May 11, 2021 by zorglub 1
Tsai Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 da li pod zabranom upravljanja vozilom sme da se vozi u inostranstvu ?
Recommended Posts