Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

Zelenilo je kosilo travu trimerima tik uz moj automobil, kompletan automobil je izlepljen ostacima trave (uredno parkiran na obeleženom parking mestu). Ne može da se opere u samouslužnoj perionici, a ni kiša nije pomogla. Kako da skinem te ostatke trave, a da ne izgrebem lak? Čime da "natopim" auto, da mogu nekako krpom da skinem te ostatke?

Mislim da bi vruća voda završila posao...
To su parčići trave, ne znam šta mudruju ti u perionici...

.... Shiit has hit the fan!

i dalje igra. ovo mi je na transverzali pa mi i to odgovara
Ajde javi cifre, ako imaju onlajn cenovnik još bolje.

Inače rođaci koji dolaze iz Hamburga imaju nešto sa ovdašnjim rentakarom što im se ponavlja, a misli su da neće.
Naime oni su bukirali kola gore, preko poslovnice iste firme u Hamburgu.
Onda dođu ovde gde bi trebalo samo da "podignu" kola. I onda ovi ovde krenu da mudruju sa nekom papirologijom da ih cimaju, a iza svega se krije to što ovi ovde pizde što ne rade to kod njih od početka.
Celo to cimanje se završi kad ovi kažu:
"Dobro, vi komplikujete, ja ću sad da nazovem vaše šefove gore pa da vidimo"

.... Shiit has hit the fan!

Na omiljenom cetvorotockasu sjebala mi se prvo brava na gepeku sada i automatska brava

gde da vozim svog limenog prijatelja, kod auto limara, mehanicara ili elektricara?

42 minutes ago, Caligula said:

Na omiljenom cetvorotockasu sjebala mi se prvo brava na gepeku sada i automatska brava

gde da vozim svog limenog prijatelja, kod auto limara, mehanicara ili elektricara?

Kod Valkire brate

@Caligula

Tebi je bliže Bole u 20.oktobra u Zemunu ali ja mogu da preporučim Ključka u Jurija Gagarina preko puta Kineza.

22 oktobra?

sent from bubamoto

22.oktobra, da

Da, 22, slučajno sam

4 hours ago, Valkyrie said:

@Caligula

Tebi je bliže Bole u 20.oktobra u Zemunu ali ja mogu da preporučim Ključka u Jurija Gagarina preko puta Kineza.

Fala bice kljuchko, ime obecava

Da nisi pogrešan antifriz sipo lolol

A jesi zlopamtilo :fantom:

On 30.4.2021. at 20:27, kud u maglu Simoviću said:

koji je najpovoljniji rent a car u bgd?

holidayautos.com

Edited by zorglub

...

Edited by zorglub
Dupli

da li pod zabranom upravljanja vozilom sme da se vozi u inostranstvu ?